Şimdi Ara

asus f3f marka dizüstü bilgisayarımın sesi çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kulaklık girişinde sorun yok kulaklığı takınca ses geliyor fakat bilgisayarın hoparlörinde tık yok tüm ses ayarlarına baktım bir türlü yapamadım ayarlardan olsa kulaklıktanda ses gelmez diye düşünüyorum sesi çıkaramadım ne yapmam gerekir haa birde son günlerde kulaklık girişinin içinde kırmızı ışık yanmaya başladı bu ışık ne anlama geliyor

ses kartımın markası: sigmatel
    teşekkürler

• benim de aynı problemim var.asus f3jc laptopumun hoparlöründen ses çıkmıyor.kulaklık girişinde ses var.acil çözüm bilenlerin cevabını bekliyorum
  • drıverların yenı surumlerını kurun yada baska surumlerını belkı prblemınız cozulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacidesdemir

arkadaşlar kulaklık girişinde sorun yok kulaklığı takınca ses geliyor fakat bilgisayarın hoparlörinde tık yok tüm ses ayarlarına baktım bir türlü yapamadım ayarlardan olsa kulaklıktanda ses gelmez diye düşünüyorum sesi çıkaramadım ne yapmam gerekir haa birde son günlerde kulaklık girişinin içinde kırmızı ışık yanmaya başladı bu ışık ne anlama geliyor

ses kartımın markası: sigmatel
    teşekkürler

aynı problem benm bilgisayarda da oluştu kullandığım bilgisayar arkadaşnkiyle aynı asus f3f..
    konu çok eski acaba mesajı yazan arkadaşlar sorunu nasıl düzellti kimse açıklayıcı bir şey yazmamış..

bilgisayarı açtığım anda asus simgesiyle birlikte bi ses geliyordu şimdi oda yok yani windowstan kynaklanan bi problem değil..
    kulaklık girişnde kırmızı bir ışık var ve kulaklık takınca ses alabiliyorum.. ama notebookun kendi hoparlöründen gelmiyor..
    biosuda defult ayarlarını yaptım ama yine olmadı..

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

• aynı soruna sahibim yardımcı olursanız sevinirim
  • bendede f3f var ve tamamen aynı sorunu yaşıyorum,yazılımsal hertürlü denemeyi yaptım fayda etmedi.büyük ihtimalle donanımsal bir sorun gibi görünüyor,çözebilen varsa paylaşırsa seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.