< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sslxx27 -- 7 Ocak 2021; 15:4:55 > |
Migros iPhone 11 7300₺
-
-
Migros'tan alabilirsiniz?
-
Ben bilgi almak için MM Migros’a gitsem bilgi alabilir miyim?
Ayrıca İndirimi sayfalar filan paylaşmaz mıydı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sslxx27
Ben bilgi almak için MM Migros’a gitsem bilgi alabilir miyim?
Ayrıca İndirimi sayfalar filan paylaşmaz mıydı?Stoğun olduğu yerleri söyleyebilirler danışmasına giderseniz.
-
Anladım saolun. -
Şarj aleti ve kulaklık çıkıyor mu acaba kutudan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilemiyorum,çıkmasa bile karlı. -
6000 liraya satan migrosa bak sen enayi silkeliyor
-
buradaki enayi alanlar mı alıyor?
O zaman onlardan biride benim. -
2 sene önceki fiyatı neden baz alıyorsunuz. Hem o zamandan bu yana hiç 6000 tlye satan gördünüzmü. Şuan piyasası nedir ona baktınızmı. Bırakın 2 seneyi, Efsane cumadan buyana ne kadar fiyat değişmiş artmış onu gördünüzmü.
5M migroslarda satılıyor kardeşim. Diğerlerinde yok.
Dolar 8.5 den 7.35'e indi, fiyatlar niye oynamıyor sorusunu soran vatandaş olmadığı sürece size 7300TL'ye Iphone 11 müstehak.
Para biriktirip 6 ay sonrasında da 12000'e 12 alırsınız.
-
Hocam bazı migroslar ellerinde yoksa ve diğer mağazalarda stok varsa size satılmış gibi ödemeyi alıyor. Sonra o mağazaya diğer mağazalardan getirebiliyor. 1 kez saç kurutma makinesi alırken deneyimledim. Bilginiz olsun sorabilirsiniz.
-
euro fazla düşmüyor yeni 9un altını gördü
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru6000 liraya satan migrosa bak sen enayi silkeliyor
Çok havalısın adamım. Adamın dibisin. Sözlülte adamın karşısında senin ismin yazıyor.
-
İşin aslı varmıymış?
Nerden alınır taksit varmı alan duyan yazıverse
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru6000 liraya satan migrosa bak sen enayi silkeliyor
6500tl ye sizden alabiliriz?
quote:
bende 3 sene önce ayçiçek yağını migrostan 30 liraya alıyodum şimdi 70 lira olmuş migros hakikaten enayi silkeliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Migros'tan alabilirsiniz? |
Dolar 8.5 den 7.35'e indi, fiyatlar niye oynamıyor sorusunu soran vatandaş olmadığı sürece size 7300TL'ye Iphone 11 müstehak. Para biriktirip 6 ay sonrasında da 12000'e 12 alırsınız. |
bende 3 sene önce ayçiçek yağını migrostan 30 liraya alıyodum şimdi 70 lira olmuş migros hakikaten enayi silkeliyo
|
dolar 8,5 tl den 7,35 tl ye indi fiyat inmiyorsa yapacağınız tek şey 7,35 ten dolar almak bu sahtekarlara darbe vurun ki akıllansınlar yatırım tavsiyesi değildir |
2 sene önceki fiyatı neden baz alıyorsunuz. Hem o zamandan bu yana hiç 6000 tlye satan gördünüzmü. Şuan piyasası nedir ona baktınızmı. Bırakın 2 seneyi, Efsane cumadan buyana ne kadar fiyat değişmiş artmış onu gördünüzmü. |
Çok havalısın adamım. Adamın dibisin. Sözlülte adamın karşısında senin ismin yazıyor. |
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat ücreti
- bimcell hediye internet kazanma
- yalın fırsat 30 gb
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- vodafone 60 gb
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X