Şimdi Ara

🔥🔥🔥 MİGROS JETTE TBG (KKO) - CHIPPIN - OPET (ÇEK KAZAN) - NAYS (?) 400₺ de 310₺ ye varan hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    200/50 ve 400/40 chippuan (90)

Omo yumoş cif domestos (hepsi indirimde)
    400/150 opet yakıt puan (çek kazan)

Migros kendi kampanyanı oluştur
    Çamaşır deterjanı
    10 ile 30 arası money

NAYS chippin ile ödemede iade yapıyor mu bilmiyorum.

Chippuan kampanyaları 31.08.2023 (yarın) son gün.

Karttan geçilen tutar 400₺ üzerinde olması gerekiyor!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih35.5 -- 30 Ağustos 2023; 14:0:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Chippin ile ödeme nasıl yapılıyor. Bulunduğum yerdeki migroslar chippin yok bizde diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasiyerin, 10 numaralı ödeme ekranına (e cüzdan) girip, chippin seçmesi gerekiyor. Siz de ödeme yap seçiyorsunuz. Ödeme ekranındaki numarayı kasiyere söylüyorsunuz. Chippin’e önceden kart eklemiş olmanız gerek. Ödeme ekranından kartı seçip ödeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih35.5 -- 30 Ağustos 2023; 13:46:35 >
  • Lütfen öne çıkarın

• Bu alışveriş illa mağazadan mı olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chippin için mağazadan olması lazım.

• 400/40 gördüm sadece uygulamada gecen hafta 200/100 vardı onla mı karıstırdın hocam digerini acaba ? opet icin araba lazım degil mi ? bu bende yok albilir miyim indirimi ,nays sanal market veya hemende 200tl üzerine %10 iade veriyor bu arada ama magazadan alınca olmaz gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 🔥🔥🔥 MİGROS JETTE TBG (KKO) - CHIPPIN - OPET (ÇEK KAZAN) - NAYS (?) 400₺ de 310₺ ye varan hediye

• Migros jet mağazası dediği şu küçük migroslar dimi bim gibi olanlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chippinge nays kart ekleniyor ama ödeme ekranında şifre geç geldiği için kasa tepki vermiyor nasıl hızlı şekilde ödediniz merak ettim, 2 sefer denedim ikisinde şifre geç geldi ve şifre girdiğim halde kasa onay vermediği için ücret kesildi ama sipariş oluşmadı neyse daha sonradan kayıt açıp iadeyi aldım ama nays ile ödemeyi tamamlayamadım, siz nasıl tamamladınız merak ettim direk işbank uygulaması üzerinden mi onay verdiniz chippin'e ?

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    Iş Bankası müşterisi iseniz kodu ilk işcebe gönderiyor daha sonra eğer bir süre boyunca işlemi onaylamazsaniz mesaj atıyor onun için İscep uygulamasına bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sefer denedim aynı şekilde telefon 6s belki onla alakalı bilmiyorum İşbank uygulamasına da geç düşüyor.

• daquied kullanıcısına yanıt

Evet. Mağaza girişinde yazmıyorsa personele sorun. M migros da olabilir belki.

• Garanti kart market sayarmi daha once deneyip aklinda kalan oldumu

• fatih35.5 kullanıcısına yanıt
    Chippinde göremedim kampanyayı rica etsem lin atarmısınız arama yeride yok sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Link olmuyor. Chippin uygulamasına girince kampanyalar kısmında çıkıyor.

• Migros jetten 400 tl alınacak ne bulunacak bence sorun burada, al al ev depo gibi oldu artık stok ve SKT kontrolü için barkodlama sistemine geçeceğim , satsam mı acaba bir kısmını ürünlerin fiyatlar artacak diye satamayızda :))

• Çamaşır deterjanı bu sorun olmaz 😉

• Chippin pişmanlikdir rutin kampanyalara katilip harcama yapiyordum gecen kasada hata verdi aradik hesabiniz birdaha acilmamak uzere kapanmistir baska bilgi verilememektedir diyip duruyorlar gecen aradilar hesabiniz kapandi neden diyorum bilgi verilmemektedir diyor pekala icinde ki kazandigim chippjnler ne olcak onlar da kullanima kapatilmistir diyor 400 den fazla chippin var di kullanamiyorum

🔥🔥🔥 MİGROS JETTE TBG (KKO) - CHIPPIN - OPET (ÇEK KAZAN) - NAYS (?) 400₺ de 310₺ ye varan hediye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.