Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balgat Migros'tan 5 kg. Apikoğlu patlattık. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • SADECE bende mi hata veriyor? magaza teslim sectiktikten sonra siparisi bitir dedigimde bos sayfa cikiyor bekliyor oyle ( odeme sayfasina gelmiyor )
  • Maretten 21 tl ye aliyorum fabrikasindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen telefon numaralarından en az birini giriniz.

hatası alıyorum.
  • Balgat Migros'ta da Cumhuriyet sucuk yoktu. 1-2 tane Cumhuriyet Parmak Sucuk vardı. Ama Apikoğlu, Namet, Polonez markaları bolca mevcuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

SADECE bende mi hata veriyor? magaza teslim sectiktikten sonra siparisi bitir dedigimde bos sayfa cikiyor bekliyor oyle ( odeme sayfasina gelmiyor )

Mağaza teslim seçtikten sonra fatura adresi kısmını doldurmanız gerekiyor.

• 50/15 hesap varsa banada lazim arkadaslar.

• Sanalmarketten sipariş verdim.Şimdi aradılar, apikoğlu ve cumhuriyet kalmadı dediler. Şahin fermente tercih etmek durumunda kaldım. Metrocity mağazası bahsettiğim mağaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Kendi kampanya linkinde bütün sucuklarda fiyat 29.9tl yazıyor, linke basınca listedeki bütün sucuklar o fiyattan ama Şahin indirime girmemiş.
    Bu arada apikoğlu yok diyenler olmuş, bölgesel olsa gerek ben Kurtköy bölgesi için apikoğlu görebiliyorum.

Edit: Hatta bende Cumhuriyette gözüküyor.

ŞİMDİ BENİ KURTKÖY ŞUBESİNDEN ARADILAR,SİPARİŞİMDEKİ CUMHURİYETTEN KALMADIĞINI,APİKOĞLUNUN KLASIK FERMENTESINDEN DE KALMADIĞINI SOLEDILER
    OANLARIN YERINE APİKOĞLU KANGAL FERMENTE ALDIM HEPSINDEN....(MAGAZADAN TESLİMAT BUARADA)

• 75/14 çek siparişin hangi aşamasında devreye giriyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemm4

75/14 çek siparişin hangi aşamasında devreye giriyor arkadaşlar?

Odeme kismindan once kod olarak girmen lazım hocam 15 i

• Apikoğlu siparişi vermiştim aradılar şimdi elimizde yok dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

quote:

Kendi kampanya linkinde bütün sucuklarda fiyat 29.9tl yazıyor, linke basınca listedeki bütün sucuklar o fiyattan ama Şahin indirime girmemiş.
    Bu arada apikoğlu yok diyenler olmuş, bölgesel olsa gerek ben Kurtköy bölgesi için apikoğlu görebiliyorum.

Edit: Hatta bende Cumhuriyette gözüküyor.

ŞİMDİ BENİ KURTKÖY ŞUBESİNDEN ARADILAR,SİPARİŞİMDEKİ CUMHURİYETTEN KALMADIĞINI,APİKOĞLUNUN KLASIK FERMENTESINDEN DE KALMADIĞINI SOLEDILER
    OANLARIN YERINE APİKOĞLU KANGAL FERMENTE ALDIM HEPSINDEN....(MAGAZADAN TESLİMAT BUARADA)

Ben almadım sadece listede göründüğü için yazmıştım. Demek ki ya gerçekten bitti ya da oyun oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Sanalmarketten sipariş verdim.Şimdi aradılar, apikoğlu ve cumhuriyet kalmadı dediler. Şahin fermente tercih etmek durumunda kaldım. Metrocity mağazası bahsettiğim mağaza.

Şahinlerin fiyatları düşmemiş gözüküyor sitede. Okeylediğinizde fiyat konusunda bir şey demişler miydi? Geldiğinde sürpriz yaşamayın.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    aynen oyleymis hocam tesekkurler farketmemisim orayi.. orayi doldurunca sorun cikmadi..

NUVO ile alisveris yapip yuzde 25 indirim de oradan kapayim dedim 50/15ligin ustune de banka karti gecerli degil oysaki puan da vardi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 6 Şubat 2015; 13:40:18 >
  • quote:

quote:

Sanalmarketten sipariş verdim.Şimdi aradılar, apikoğlu ve cumhuriyet kalmadı dediler. Şahin fermente tercih etmek durumunda kaldım. Metrocity mağazası bahsettiğim mağaza.

Şahinlerin fiyatları düşmemiş gözüküyor sitede. Okeylediğinizde fiyat konusunda bir şey demişler miydi? Geldiğinde sürpriz yaşamayın.

Muadil deyince sorma gereği hissetmedim.Arayıp sorayım.Sağolun bilgilendirme için.

• quote:

quote:

quote:

Muadil deyince sorma gereği hissetmedim.Arayıp sorayım.Sağolun bilgilendirme için.

Rica ederim. Aslında sitede sorun olabilir çünkü bütün ürünlerde diyor listeyi kendi acıyor ama Şahinde indirim gözükmüyor.

• 50/15 nasıl oluyor arkadaşlar ben de isterim
  • Azizoglu fermente neden satiştan cekildi
    normal işlem görmüş var
  • yine bosmuhabbetler, yeni donanımhaber. alısacaz, ya deveyi gudecez yada gidecez

- 15 lira ceki kullanacaz diye yırtınan varsa: bosuna ugrasmayın. bulmussunuz kampanyayı marketten alma sansınız varsa acilen gidin yapın alısverisi, kapıya gelip o kalmamıs şundan var derlerse şaşırmayın.

- apikoğlu kangal fermente kaldı ondan verelim demişerlerse bu kıyakları için bin kere teşekkür edin. fermente-antrikot sarı renkli kangal normal fiyatı 60 tl , şu anda alabileceğiniz en iyi sucuk, gurme olarak denedim onayladım

- ilk seferinde "gönderdim çocuğu,, aldırdım sucuğu" , demin kendim gidip 2. defa stok çalışması yaptım bizzat. apikoğluna odaklandım :), uzun zamandır yediğim en iyi sucuk, şahin dahil.

- cumhuriyet daha yaştı onu pasgeçtim. polonez kasap sucuk vakumlu ambalajda, reyondakine göre el yapımı fermente antrikotmuş, vakumlu oldugu için ondan da stokladım, temmuza kadar raf ömrü var tabi açılmadan durursa :)

sakın gidipte sürekli indirimdeki alt segment ısıl işlem bol katkılı bişey almayın, bu fırsat harbi sıcakmış.

paylaşana çok teşekkür!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.