Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Balgat Migros'tan 5 kg. Apikoğlu patlattık. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

var mıydı daha akşama iş çıkılşı uğrıycam da

Saat 13:00 gibi baya vardı. Kimse de almıyordu bizden başka. 20 dk. manav reyonu falan oralardaydım. Bir tek biz aldık.
  • evet bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Apikoğlu siparişi vermiştim aradılar şimdi elimizde yok dediler.

hangi şehir bölge hocam

Dostum Balgat'a gideceksen Apikoğlu fermente orada bolca vardi, umarım aksama kadar kalir olmadı magazayı ara oyle git. Taurus'u da bombalama ekibindesin benim gibi sanirim Ovecler civarinda calisiyorsun, sektor ne :) ?
  • serden kullanıcısına yanıt
    Apikoğlunda danada kanatlı tespit etmişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

ağikoğlu şahin polonez cumhuriyet ve gurme markalarından 1er kilo aldım gittim mağazadan
    evde denedim şimdi hepsini apkoğlu bi tık önde
    50/15 çekim vardı
    2 kilo apikoğlu daha patlattım sanaldan missss

ne kadar süre muhafaza edilebilinir ki
  • 50 ye 15 veya 75 e 15 nasıl oluyor kod mu giriyoruz biryere

• quote:

Balgat Migros'ta da Cumhuriyet sucuk yoktu. 1-2 tane Cumhuriyet Parmak Sucuk vardı. Ama Apikoğlu, Namet, Polonez markaları bolca mevcuttu.

Hocam Balgat Migros'a öğlen arkadaşla gittik, Cumhuriyet sucuk kolisi açıyorlardı, arkadaş 3 kilo aldı, bilginize.. Saat ikiye geliyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

quote:

quote:

hangi şehir bölge hocam

Dostum Balgat'a gideceksen Apikoğlu fermente orada bolca vardi, umarım aksama kadar kalir olmadı magazayı ara oyle git. Taurus'u da bombalama ekibindesin benim gibi sanirim Ovecler civarinda calisiyorsun, sektor ne :) ?

hocam incekteyim de yolumun üstü konya yolu etrafı o yüzden oralar yakın geliyor bana

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Biraz önce geldim balgat migrostan. Cumhuriyet kangal kalmamıştı parmaktan kalan son 1,6 kg yu ben aldım bitti, apikoğlu fermente kangal ve parmak mevcut. Toplamda 6 kg aldım çıktım. Öncesinde Dikmen migrosa gittim orası talan edilmiş hiçbir fermente ürün yoktu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 6 Şubat 2015; 14:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

evet doğruhttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20357378.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

iyi hatırlattınız hocam. bi de ikbal de çıkmıştı sanırım .bu durumda en mantıklısı cumhuriyrt
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

ağikoğlu şahin polonez cumhuriyet ve gurme markalarından 1er kilo aldım gittim mağazadan
    evde denedim şimdi hepsini apkoğlu bi tık önde
    50/15 çekim vardı
    2 kilo apikoğlu daha patlattım sanaldan missss

ne kadar süre muhafaza edilebilinir ki

tupper diye bişey var duydun mu
  • Beyler burdaki m migros da polonez ve şahin vardı sadece, cumhuriyet ve apikoğlu yok mu dedim, " siparişe kapalı" dedi. Ne iş dönüyor yahu, migrosun kaça sattığına mı karışıyor bunlar? İtibarları mı zedeleniyor sucukları 30tl'den satınca? Fahiş fiyat oyunları ortaya çıkmasın mı istiyorlar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 6 Şubat 2015; 15:10:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi şehir bölge hocam

hocam incekteyim de yolumun üstü konya yolu etrafı o yüzden oralar yakın geliyor bana

hocam bende incekteyim incek migrosta hepsi mevcut .ben saat 12 gibi sipariş vermistim şimdi hazır oldugunu bildirmek için aradılar.

• 16:30-19:00 arası sipariş olmasına rağmen 45dkda geldi, ama sarı etiketli apikoğlu değil. alternatif yoksa arayın seçmiştim ama getirdiler direk bakalım tadına da olmazsa değiştirirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthmhmt

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi şehir bölge hocam

hocam bende incekteyim incek migrosta hepsi mevcut .ben saat 12 gibi sipariş vermistim şimdi hazır oldugunu bildirmek için aradılar.

incek migros geride kalıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Balgat Migros'ta da Cumhuriyet sucuk yoktu. 1-2 tane Cumhuriyet Parmak Sucuk vardı. Ama Apikoğlu, Namet, Polonez markaları bolca mevcuttu.

Hocam Balgat Migros'a öğlen arkadaşla gittik, Cumhuriyet sucuk kolisi açıyorlardı, arkadaş 3 kilo aldı, bilginize.. Saat ikiye geliyordu..

12.15 te gittigimde dolapta zulalanmis olanlar da dahil tamamini almistim ve 3-5 gunden once de gelmez denildi. eger boyle bir durum varsa cok ilginc ve gayri etik bence :)
  • Fotoları ekleyin de ortam şenlensin. Geçen sene masaüstününü komple dolduran, halıya yayan, çocuğunun kollarına asanlar vardı. Bir senedir bekliyoruz. Ben de Apikoğlu'na yüklendim bugün.
    SUCUK bayramımız kutlu olsun.
  • Birader edirne migros ta 3 kangal apikoglu kaldigini onuda kendi aldığını soyledi az once. Kalan sucuklar Maret ile Gurme gibi birsey dedi.
  • Az evvel Ataşehir Merkez Migros'tan geldim arkadaşlar...

Sucuk olarak Polonez,Erşan,Maret,Apikoğlu,Cumhuriyet,Gurme,Şahin,v.b. (aklıma gelmeyen olabilir) bütün markalar vardı...Ayrıca birkaç markanın parmak sucuğu da vardı...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.