Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kg şahin 1 kg cumhuriyet aldim. Samsunda ilgi yok gibi tek ben vardim sucuk alan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu normal mi antrikot mu
     'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bu normal mi antrikot mu

Bu normali...Antrikot olanın etiketi sarı renkli...
  • 7 KG KAPTIM
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    hayır değil, sarı etiketli olacak, içindekiler kısmında antrikot yazacak

-Arkadaşlar o kanatlı konusu 2012 'den kalma ve yukarıdaki hurriyet gazete linkte görüldüğü gibi firma kendini güzel şekilde savunmuş. adamlar 100 senelik firmayı neden bile bile batırsınlar? sırf marka değeri bile belli bir rakam ediyor bugün dışardan glen bir yatırımcı firmayı satın almaya kalksa. Biraz akıllı olun. adı sanı belli olmayan , ucuzluk marketlerine fason üretim yapan sucuk firmaları yakalandı geçen sefer, içlerinde bime tedarik eden firma da vardı diye hatırlıyorum.

ben esas o tür firmalarda şüphelenirim,
    apikoğlunu cumhuriyet sucuklarını kim kaybetmişte bim,a101 şok gibi marketler bulmuş? gidin her şarküteride bu markaların 1. kalite ürünlerini bulursunuz ama ona göre de fiyatı vardır.

Ayrıca kefilim, apikoğlu sarı etiketliden stok yapın yapacağınız kadar. tuzu baharatı sarımsağı tam yerinde ne çok ne az, sucuktan et tadını alıyorsunuz. sucuğumsu değil gerçek has sucuk.
    ısıl işlem 2. kalite etli nişasta/soya ıvır zıvır dolgulu sucuklarla alakası yok.

• ayrıca illa çekle birleştirme hırsını anlamış değilim, imkanı olan gitsin alsın kendisi.
    sanki daha sonra migrostan hiç alışveriş yapmayacaksınız da çekler elinizde kalacak, zaten her daim migrostan alıyoruz ne alıyorsak.
    gidebilenler iyisini seçsin, süpriz yaşamasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

7 KG KAPTIM

Adresi ver,yumurtaları ve ekmeği alıp geliyorum...
  • Yuh arkadaş nedir bu doymazlik 6-7 kilo nedir orduyumu doyuracaksiniz

• Sahin dusmuyor, namet, Gurme vs. vicikvicik yas ve bir de vakumlamislar. Kuruyunca kg'sini 40'a almis olurduk. Sari apikoglunu da cikarmamislar, beyaza yuklendik mecburen.

• Sari etiketli hic gelmemisti benim baktgim migrosa

• Davetten online markette 50 tl üzeri 15tl çek geliyor.
    Yeni kayıt olacak varsa davet gönderebilirim

• altttaki arkadaşı da çağırın, ben haberdar ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Balgat migrostaki şarküteri ile inatlaştık Şahin konusunda 35 o dedi yok o da 29,9 dedim adam haklı çıktı bilginize :)

maltepeden 29,90'a aldım şahin sucuğu. barkod 35,90 kg/tl idi ama kasada düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 6 Şubat 2015; 16:43:00 >
  • Mağazalarda da geçerli..Kaptım 4 kg.
  • Apikoğlu antrikot balgata hiç gelmiyormuş . Gerçi şarküterinin yalancılığını belgeledikte ben 1 adet bile göremedim. Ankarada bulan gören varsa haber versin gidip alayım.
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Tadımlık alacaktım öyle deyince sacede apikoğlu ve cumhuriyet aldım iyi oldu . Birde şu antrikotu bulabilsem kapatacağım sucuk mevzusunu :)
  • Şahin fiyatı arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanaldan sipariş veremiyorum sorunmu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Balgat migrostaki şarküteri ile inatlaştık Şahin konusunda 35 o dedi yok o da 29,9 dedim adam haklı çıktı bilginize :)

:) Ama alanlar olmuş. Bende Kurtköye uğrayacağım iş çıkışı.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

7 KG KAPTIM

Adresi ver,yumurtaları ve ekmeği alıp geliyorum...

3 kg bana gerisi müşteriye yanina deep blue attim 15 paket 325 tuttu 3 kart Denizbonus vakit world bir daha vakit world 300 arti 20 TL kez kaçmaz arti 5 TL bulgur money puani :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.