Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balgata gittim Cumhuriyet yokmuş. Dedim arkadaş geldi öğlen falan filan nasıl biter falan. Zaten 10 kilo geldi dedi bemde almadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıkı kangal fermante apıkoglu sucuk aldım gayet ıyı sızede onerım fermante urunlerı tercıh edın
  • Köpek eti olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Hepsi eşek eti, at eti

Cumhuriyet fermente banko

• Ben de öğlen gezerken rastladım bu kampanyaya. Gerçekten çok uyguna geliyor normal fiyatına göre.
    Cumhuriyet 53'ten 30'a, Apikoğlu 60'tan 30, Namet de yine 52'den 30'a düşmüş. Büyük bi halka Cumhuriyet aldım 10 tl geldi, çok iyi bence.
  • 2kg alacaktım yetişemedik hepsi bitmiş.
  • Sanalmarket kodu varsa fazla pm atmanız rica olunur

• 2 kg aldım 1.9 kg 5 kangal cumhuriyet göndermişler bende bozuldum ulan 100 gr üzerine yattılar diye ama fişe yansıtmışalar farkı. 2.9 tl ye evine kadar getiriyor adamlar yaktığın benzin parasına deymez.
  • Bugün adana turgut özal bulvarı migrostan Apikoğlu Fermente Parmak Sucuk aldım. Son kullanma tarihi yaklaşmış. Denedik hiç beğenmedik. Neyse ki yarım kilo almıştım. Sadece burdakiler mi böyle, diğer yerlerdekilerin de SKT'si benzer mi; bilemiyorum.

Polonez, Şahin, Gurme gibi sucukların SKTsi daha ileri tarihlerdi. Cumhuriyet kalmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 6 Şubat 2015; 18:02:24 >
  • Kodu olan yollayabilir mi?
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    haziran benim aldıklarım, parmak değil kangal ama
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    peki neler vardı hocam, ona göre iş çıkışı uğrayayım?
  • Yalniz konuya yazanlarin neredeyse tamami angaraliyik

• Olabilir, belki sadece parmakların SKTsi yaklaşmıştır. Biz acılı sevdiğimiz için parmak tercih ettik. @-b0Ni
  • Bursadan haber yokmu

• FASULYELER TARLADAN SUCUKLAR TORKUDANNN!!!

• Arkadaslar , sucuk et sektorundeki en guvenilmez seydir. Bir et yolculuga baslar en son sucuga donusur. Icinde her turlu bozuk ve hayvanin yenilmeyenkisimlarindan parca vardir. Kesinlikle indirimli ucuz sucuk almayin. Ya evinizde yapin yada su anda en guvenilir olan torkudan alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

7 KG KAPTIM

Adresi ver,yumurtaları ve ekmeği alıp geliyorum...

3 kg bana gerisi müşteriye yanina deep blue attim 15 paket 325 tuttu 3 kart Denizbonus vakit world bir daha vakit world 300 arti 20 TL kez kaçmaz arti 5 TL bulgur money puani :)

Teledunya HD'de Discovery Showcase HD diye bir kanal var orda Extreme Couponers diye bir program var, adamlar giriyor markete 1250 dolarlık alısverıs karsılıgı 5 dolar odeyıp cıkıyorlar. Ilker Hocam neredeyse onları da geçecek. :)

http://videos.howstuffworks.com/tlc/51056-extreme-couponing-carla-vs-faatima-video.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Arkadaslar , sucuk et sektorundeki en guvenilmez seydir. Bir et yolculuga baslar en son sucuga donusur. Icinde her turlu bozuk ve hayvanin yenilmeyenkisimlarindan parca vardir. Kesinlikle indirimli ucuz sucuk almayin. Ya evinizde yapin yada su anda en guvenilir olan torkudan alin.

Benim abim kartal et ürünlerinin sahibidir. O dediğiniz şey tabi ki oluyor fakat gıda kompleksi artık o kadar temkinli ki bu işleri yapan üçkağıtçılar anında yakayı ele veriyor merak etmeyin. Önemli olan marka seçerken bu sektörde çok uzun yıllar kalmayı başarmış markaları seçmeniz.
  • bitti alamadan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.