Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanalmarketten verdiğiniz siparişler nasıl oluyor ki? kangal olarak getiriyorlar. siz 1kg istediyseniz kangal sucukta tam 1 kg gelmesi çok zor. mutlaka eksisi artısı olur. nasıl ayarlıyorlar bunu? fazla gelirse bizden olsun mu diyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exe2000 -- 6 Şubat 2015; 15:26:54 >
  • Şahin fermente cumhuriyet ve polonez aldım 1er kilo mis harbi sucuk günü olmalı bugün
  • Sanaldan Şahin ile marketten apikoğlu ve Cumhuriyet e yüklendim ben de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Apikoğlunda danada kanatlı tespit etmişlerdi

evet doğruhttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20357378.asp

Ben bilinen markalarda bu tür şeylere inanmıyorum. Neden mi? Eğer bir marka karalanacaksa sonuç net olmalı. Tamam analiz yaptın ve içinde farklı bir madde buldun. O zaman miktarını yazacaksın kardeşim. Yani bir kiloluk ürün içinde bir iğne başı kadar tavuk eti olsa da aynı yarım kilo tavukta olsa aynı sonucu alıyorsun. Kaldı ki adamların üretim şekilleri biri bitince diğerini üret mantığıyla ki bu her yerde aynı. Ben bilinen markaların ürünlerine daima güveniyorum. He devlet kurumu çıkarda analiz yaptık içinde %10 yada yarım kilo üründen 100 gr tavuk çıktı derse o zmn ağzımı açmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 1. sinif sirketlerin boyle isimlerinin ciktigina cok bakmayin yani pek birsey kanitlamaz

bu konuda calisan biri olarak sunu soyliyeyim size : Rt-pcr cihazi ile tespit ediliyor hayvan turu yada gdo yada vs...

soyle aciklayayim : bu methodla ayni uretim bandindan tavuk gecmisse dana da gecmisse sadece surtunmesi bile danda kanatli, pilicte dana tespiti icin yeterlidir.. yani tarim bakanligi adam gibi arastirma yapip tespit edildi diye sacma sapan aciklama yapacagina oranlarini aciklamali.. yoksa bir tane pilic etinin o banttan azicik surtunmesi tespit icin eyterlidir ama karistirildigi anlamina gelmez... zaten bu olaydan sonra da muhtemelen iyi sirketler tamamen uretim bantlarini ayirmislardir diye dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 6 Şubat 2015; 15:35:11 >
  • Arkadaslar apikoglu nasildir suan migrostayim sahin var namer var apikoglu var hangisini aliyim sizce apikoglunun onceki fiyati 61 tlmis baya cazip geldi

• http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1447964-30105-polonez-ozel-luks-sucuk-kg

arkadaslar bu urune denk gelen var mi hic ? tadi nasildir, Balgat Migros ta yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

sanalmarketten verdiğiniz siparişler nasıl oluyor ki? kangal olarak getiriyorlar. siz 1kg istediyseniz kangal sucukta tam 1 kg gelmesi çok zor. mutlaka eksisi artısı olur. nasıl ayarlıyorlar bunu? fazla gelirse bizden olsun mu diyorlar?

2,6kg aldım 2,66 falan geldi, fişte yazan miktarı istiyorlar sipariş verdiğinden farklı oluyor yani
  • Bende 2 kilo apikoglu fermente-antrikot sucuk kaptim.10 tl de everydayme den gelen 10 tl dustu

• quote:

Orijinalden alıntı: tano

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Balgat Migros'ta da Cumhuriyet sucuk yoktu. 1-2 tane Cumhuriyet Parmak Sucuk vardı. Ama Apikoğlu, Namet, Polonez markaları bolca mevcuttu.

Hocam Balgat Migros'a öğlen arkadaşla gittik, Cumhuriyet sucuk kolisi açıyorlardı, arkadaş 3 kilo aldı, bilginize.. Saat ikiye geliyordu..

12.15 te gittigimde dolapta zulalanmis olanlar da dahil tamamini almistim ve 3-5 gunden once de gelmez denildi. eger boyle bir durum varsa cok ilginc ve gayri etik bence :)

Valla bilmiyorum hocam ama epey koli vardı ve eleman açıyordu :) Eğer yanıltıcı davranıyorlarsa da dediğiniz gibi etik değil.. İsterseniz vaktiniz olursa bir daha uğrayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

quote:

Ben bilinen markalarda bu tür şeylere inanmıyorum. Neden mi? Eğer bir marka karalanacaksa sonuç net olmalı. Tamam analiz yaptın ve içinde farklı bir madde buldun. O zaman miktarını yazacaksın kardeşim. Yani bir kiloluk ürün içinde bir iğne başı kadar tavuk eti olsa da aynı yarım kilo tavukta olsa aynı sonucu alıyorsun. Kaldı ki adamların üretim şekilleri biri bitince diğerini üret mantığıyla ki bu her yerde aynı. Ben bilinen markaların ürünlerine daima güveniyorum. He devlet kurumu çıkarda analiz yaptık içinde %10 yada yarım kilo üründen 100 gr tavuk çıktı derse o zmn ağzımı açmam.

hocam burda sorun aynı bantta üretim yapmaları. bu bence yanlış. biz bile evde çorba içtiğimiz tabağı değiştirip pliavı başka tabağa koyuyoruz. büyük firmaysa üretim bandının da ayrı olması lazım bence.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    tabi ki haklisiniz hocam ama kodeks sinirlamiyor bildigim kadariyla.. yani oyle bir madde yoksa herkes dogal olarak ayni bantta yapar.. kodeks'e koyacaksin ayni uretim bandinda kanatli ve buyukbas icin uretim yapilamaz o zaman mantikli... ama bir kural koymayip ama sizde kanatli tespit edildi demek kadar sacma birsey yok... bir sirketin ismini karaliyorsan yuzde 100 dana dedigi halde su kadar pilic karistirmis diye ciddi birsey atarsin ortaya.. yoksa tespit edildi demek hic bir sey kanitlamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

ağikoğlu şahin polonez cumhuriyet ve gurme markalarından 1er kilo aldım gittim mağazadan
    evde denedim şimdi hepsini apkoğlu bi tık önde
    50/15 çekim vardı
    2 kilo apikoğlu daha patlattım sanaldan missss

ne kadar süre muhafaza edilebilinir ki

tupper diye bişey var duydun mu

Buzlukta saklayabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ataşehir migrostan apikoğlu antrikot aldım gelirse eğer kilosu 26 tlye gelmiş olcak. Teşekkür ederim haber veren arkadaşa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

quote:

hocam burda sorun aynı bantta üretim yapmaları. bu bence yanlış. biz bile evde çorba içtiğimiz tabağı değiştirip pliavı başka tabağa koyuyoruz. büyük firmaysa üretim bandının da ayrı olması lazım bence.

Tamam yapsınlar tabi ama sırf bu zerre kadar bulaşmadan dolayı belkide milyonluk yatırım yapmaya gerek var mı? Sağlığa zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum. Diğer arkadaşında dediği gibi tavuk sürtse bile yani dna'sı bulaşsa içinde tavuk var denecek. Ama dediğim gibi içinde şu miktarda tavuk var dense lafım olmaz. Bir çok üründe dikkat ederseniz etiketlerinde eser miktarda şu şu ürünlerden bulunabilir yazar. Bu da onun gibi bir şey. Adamlar her ürün için ayrı tesis kuramaz diye düşünüyorum.

• Ben şahin parmak sucuk aldım, kilosu farklıymış dikkat de etmedim, 35 ödedik apikoglu ve şahin den 1kg lık 2 paket aldım, akşama gelecekmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Ben şahin parmak sucuk aldım, kilosu farklıymış dikkat de etmedim, 35 ödedik apikoglu ve şahin den 1kg lık 2 paket aldım, akşama gelecekmiş

Sitede sorun var. Yoksa Şahin markası da aynı fiyatta. Büyük ihtimal money olarak geri ödeme yapılır.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Balgat migrostaki şarküteri ile inatlaştık Şahin konusunda 35 o dedi yok o da 29,9 dedim adam haklı çıktı bilginize :)
  • En iyisi kendin yapacan hacı. Kurbanda etleri tanıdık bir kasaba ver onlar baharatını ayarlıyo hazırlayıp sana geri veriyor. 1 ay balkonda kurutucan sucuğu. ondan sonra yemede yanında yat.
  • balgat migrostan yeni geldim sanaldan çekle verdigim 3 kilo cumhuriyet fermanteyi aldım daha vardı acele edin ama gençler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.