< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
şimdilik kodlar kaldırılmış,belki düzelir. beleşe aldığı kodları satanlar sağolsun. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tbg icin de dogru degil. pazartesi alisveris yapip pazar aksami tbg yapsaniz bile money gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni sistemde işler değişti. dediğinize katılmakla beraber ek olarak pazar günü yapılan alışverişe pazartesi tbg yaparsanız gelmiyor.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Emin 101 -- 13 Ağustos 2024; 22:4:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiç bir redlide çıkmıyor bu klasik vodafone anca şikayet edince veriyor... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Ağustos 2024; 23:46:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen ay kod gelen 2 hattıma bugün alışveriş yaptım gelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MyModaNisa kısmı aktif, kod aldım. |
Bunun için bu hafta Red'e geçtim bende de çıkmadı hocam. |
modanisa kodlarına yanlış diyor uygulama dün de PO kodları için aynısını yaptı |
TTKom kampanya katılım hakkınız doldu diyor iyi mi bunlar bu ay kullanmadım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 14 Ağustos 2024; 16:8:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |