Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: QRX Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.984
Cevap
339
Favori
243.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal için kod var mı 1500 harcamaya falan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tano kullanıcısına yanıt

ben de alamadım. aynı durum bende de var.

• aliayse45 A kullanıcısına yanıt

HEDİYE150

• tano kullanıcısına yanıt

Yeni hesap açarak da denedim, aynı şekilde uyarı veriyor değişen bir şey yok, çözüm bulabilir isem haberdar ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt

Tbg için dediğiniz doğru ama money kodları için bilgi yanlış. Kampanya döneminde son gün dahi ekleseniz ertesi gün money yatıyor. Ayın 1inde alışveriş yapıp 31inde dahi kod ekleyebilirsiniz

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Banada donen olmadı

• Modanisa engellemesi bir sistem hatası değil bilinçli bir engellemedir. Milletçe bir şeyin de suyunu çıkartmayalım! Tüm site ve mobil uygulama tıkır tıkır işlerken, sadece kampanya sayfasının kapalı olması ve bu durumun günlerdir sürmesi akla başka bir seçenek getirmiyor. Umarım kısa zamanda çok fazla kod dağıtılmış olduğu için geçici bir engeldir yoksa yukarıda burun kıvırdığınız Modanisa, Adımpara'dan çok kıymete biner. Yarın hafta başı, düzeldi düzeldi yok eğer düzelmezse bu kodu gelecek ay bu kadar ucuza vermezler. En iyi ihtimalle puanı yükselir, her üyenin sadece 1 tane alabileceği kadar diye düşünüyorum. Bekleyelim ve görelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Modanisa engellemesi bir sistem hatası değil bilinçli bir engellemedir. Milletçe bir şeyin de suyunu çıkartmayalım! Tüm site ve mobil uygulama tıkır tıkır işlerken, sadece kampanya sayfasının kapalı olması ve bu durumun günlerdir sürmesi akla başka bir seçenek getirmiyor. Umarım kısa zamanda çok fazla kod dağıtılmış olduğu için geçici bir engeldir yoksa yukarıda burun kıvırdığınız Modanisa, Adımpara'dan çok kıymete biner. Yarın hafta başı, düzeldi düzeldi yok eğer düzelmezse bu kodu gelecek ay bu kadar ucuza vermezler. En iyi ihtimalle puanı yükselir, her üyenin sadece 1 tane alabileceği kadar diye düşünüyorum. Bekleyelim ve görelim.
    Iyilik yapicam diye bol bol kod dagitildi aslinda 10 saniyelik işti hesap acip kod almak.

• madamecoco hatrina 1000 lik alışveriş yaptık kod gelmedi dünden bu yana, mail attim ama umarim biseyi yanlış yapmamışimdir.

• Blur kullanıcısına yanıt

Sorun bizim başlığı takip eden onlarca instagram fırsat sayfası var.Migros başlığındaki fırsatları,komboları paylaşıyorlar böylerce onbinlerce kişi de öğrenmiş oluyor.

Sorun bu,migros başlığı kesinlikle ÜYELERE özel olmalı.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz durumda ücretli üyelik kavramı ortaya çıkar, bu da forum olmanın mantığına ters. Forumlarda amaç paylaşmaktır, yayılmasından endişe duyduğunuz bilgileri forumda paylaşmayacaksınız ya da bahsettiğiniz şekilde kapalı grup sosyal medya platformları da mevcut.

beni migros başlığından herkes tanır,her zaman amacın paylaşmak olduğunu yazmışımdır.Herkes bilsin herkes faydalansın tarafında olmuşumdur.Ama en azından sadece forum üyelerinin faydalanmasının yönetime ne zararı var?

Neden daha az ziyaret almak isteyelim ki?!

o zaman modanisa kodu alanlara sitem etmemek lazım.

Siz yazdıklarımı doğru yorumlayamamışsınız.

• Bugün mail ile kodu göndermişler..

@fearless_X

• Madame Coco alışveriş yapsam kod geliyor mu son bir kaç gündür gelmiyor yazmışlardı

• sak0575 kullanıcısına yanıt

bana gelmedi bir bakayım spam a

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Sırayla gonderiyor olabilirler..

• Az önce MC'den 30 TL'ye limon sıkacağı aldım kod geldi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.