MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (8. sayfa)
-
-
Adımparadan nasıl aldınız yav. 240 para istiyor günde 5 tane para birikiyor zaten.
-
Vodafone kodu var. Madame Coco ile değiştirmek isteyen var ise yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamada da ayni durum var. Cicek gibi bir icon donup duruyor dakikalarca. Ben de kod alamadim moda nisa dan.
Ref ile üye ol, 12 reklam izle 10-20 adım at dönüştür
-
Modanisa kodu verilip adimpara kodu alınır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modanisa kodunu ücretsiz yeni mail ile üye olup alabiliyorsunuz,
Adımpara kodu ile takaslamak isteyenlere itibar etmeyiniz
Aluşverişten sonra kod ekleyip money alabiliyor muyuz? Evetse süresi nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün alışveriş yapsanız bugün ve yarın ekleyebilirsiniz, 3. Gün eklense olmuyor.
Arkadaşlar Madame coco üyeliğini prestige üyelige Çevirme yontemi var mı? Ben gelen kodu giriyorum ama bir türlü kabul etmiyor site.
ayın sonuna kadar süresi var.İsterseniz tüm 10 haneli kodları ayın 29 unda ekleyin ,genelde 2 güğn içinde tüm moneyler yatar
-
Bu ay moldova_lovera bir telekom veya vodafone kodu verecek bir iyiliksever forumdaş var mı????
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün madamcoco alışverişnden gecen ay anında sms geldiği anda şu anda gelmedi mail attım ona da cevap yok aldığı ürünü iade edeceğim fiş kesmediler sadece kredi kartı silibi verdiler ???
-
bu sonuca nasil vardiniz hocam?
hocam %70 indirimli mi aldınız, 4 al 1 öde ile mi? 4 al 1 ode de kod gelmiyormus; sistemde sorun varmiş.
Ben 4 al 1 öde ile ürün aldım kod geldi. Prestige üyesi olup sms ve mail bildirimlerinin açık olması lazım
-
%70 indirmli aldım üyeyim bildirimler açık geçen ay geldi
-
ayın 7 sindeki alışverişime de kod gelmedi
geçen ay hemen gelmişti..
2 kez mail attım, whatsapp yazdım..
dönen olmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X