Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sueldem , beckhim23 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.287
Cevap
354
Favori
265.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam 200 turktelekom prime var galiba dimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    Hocam dogrudur, herkesin turk telekom hatti olmadigi icin yazmadim ben onu, ama oradan alacaginiz kodu da kullanabilirsiniz.
    Madem oyle adimparayi da yazayim:
    500/50 adimpara

Garenta ve modanisa bildigim kadariyla aktif degil artik vermiyorlar, yanlisim varsa arkadaslar duzeltir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • garenta artık maille şifre vermiyor. sms uygulamasına geçtik ve iletişim izni açık kullanıcılara gönderildi yazmışlar. sms leri kontrol ettim gelen giden yok. iletişim izinlerim de full açık.. adımpara ile uğraşmıyorum... modanisa bitmiş sanırım... elde sağlam duran madame coco, ipragaz, petrol ofisi ve teknosa var

• İpragaz Migros 100 money kodunu nasıl alabiliriz.
    Uygulama da göremedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.
    Aynı gün iki ayrı siparişle (1000+1000) marka money kazanımı oluyor mu?

• Dostlar PO hariç diğer kodlardan paylasabilecek olan varsa özelden atabilir mi

• merhaba arkadaşlar 500 tl e 50 money migros koda ihtiyacım var.

• Arkadaşlar 1000 yada 1500 tl üzeri kullanılabilen güncel kupon var mı?

• Arkadaşlar elinde 2 adet fazladan Madame Coco kodu olan var mıdır ?

• arkadaşlar bir şeyi merak ettim, örneğin madame coco, teknosa vb kodlar birden fazla edinilirse, hesabımızda yine birden fazla kullanabiliyor muyuz? kampanyadan her kod başına yararlanabiliyor muyuz?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Aynı kod ,bir hesaba ayda bir kez eklenebiliyor.Aynı hesaba 2 kez madame coco ekleyemezsin

• anladım hocam teşekkür ederim.

• Elinde 1 adet coco kod olan var mı acaba?

• Madame coco maximum kupon sayısına ulaşılmıştır diyor. Kupon mu bitti aynı tel ile farklı hesap olduğu İçin mi veriyor bu uyarıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar M Coco kodu olan varsa aşağıdaki kodlarla takas edebilirler mi;

-Paribu Cineverse Tüm Mısır Menülerinde geçerli %20 İndirim kodu
    İndirimler tüm boy mısır menülerinde geçerlidir. İndirimli kodlar 31 Mart 2025 tarihine kadar geçerlidir. İndirim kodları yalnızca Paribu Cineverse büfelerinde geçerlidir.

-Burger King Chicken Big King Menü 170 TL
    Kampanya menüsü restoranlarda Chicken Big King, Orta Boy Patates, Orta Boy Coca Cola ve 6'lı Soğan Halkası, Tıkla Gelsin® Sana Gelsin kanalında fiyat farkıyla (+10 tl) kutu Coca Cola® olarak servis edilir. Kampanya kodları tek kullanımlıktır. Kampanya süresince alınan indirim kodlarının kullanılması için belirlenen son kullanım tarihi 31.12.2025'tür. Kampanyadan paket servis kanalıyla yararlanabilmek için Tıkla Gelsin® üyesi olmak gerekir. Tıkla Gelsin® mobil uygulaması veya tiklagelsin.com sayfası üzerinden indirim kodunun, kuponlarım sayfasındaki Kupon Kodu alanına girilmesi ve siparişin tamamlanması gerekmektedir. İndirim kodları tek kullanımlıktır. Tüm Türkiye Burger King® restoranlarında ve Tıkla Gelsin® Sana Gelsin kanalında geçerlidir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birlikte kullanılamaz.

-D&R'da 1000 TL ve Üzeri Alışverişte 100 veya 150 TL İndirim 1-28 Şubat 2025
    Kampanya 28 Şubat 2025 tarihine kadar D&R mağazalarında 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 veya 150 TL indirim sağlayacaktır (Başlıkta 100 tl, ayrıntılarda 150 tl indirim yazdığı için böyle yazdım). Kampanya yalnızca D&R Kart müşterilerine özeldir. İndirim kodları dergi, yazılım, ön ödemeli kartlar, elektronik ve kasa arkası ürünler haricindeki tüm ürünlerde harcanabilir. Havaalanı mağazalarında ve dr.com.tr'de kullanılamaz.

-Porty'de 1 Ay Ücretsiz Kullanım (Mart ayında kod edinirsem aynı kişiye vereceğim çünkü kod eklenen ay için geçerliymiş)
    Kampanya kapsamında aylık olarak 8 adet, 60 dakika kullanım hakkı sağlayan Porty Paketi Kuponu yalnızca tanımlandıkları ay içinde kullanılabilir. Porty uygulamasındaki Kuponlarım sekmesine girilip Kupon kodu ekle butonuna tıklanarak ilgili alana girildiğinde otomatik olarak hesaba tanımlanır. Kullanıcı, her gün kampanya kapsamında yalnız 1 adet 60 dakika ücretsiz şarj kullanabilir. Paketteki kullanım adedi tamamlandığında veya kullanım başına 60 dakikalık şarj süresi aşıldığında, kullanımlar Porty'nin güncel fiyat tarifesi üzerinden fiyatlandırılır. Porty içerisinde ödenmemiş siparişi bulunan kullanıcılar, ödenmemiş siparişlerini tamamlamadan kampanya dahilindeki kullanımlardan faydalanamaz.

2 tane fazladan adım para kodu olan varsa da 2 aylık ssport plus kodu verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 26 Şubat 2025; 21:48:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bu adım para davet kodunu nereden alıyoruz ne money uygulamasında ne de migrosta göremedim bir türlü

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

money.com.tr/marka işbirlikleri/adımpara sekmesi/kod al

• Elinde fazladan tt prime kodu olan varsa özelden gönderebilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay gelmedi bu ay geldi bana. Kafalarına göre gönderiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.