Garenta için bende şimdi uygulama üzerinden mesaj yolladım ama ama adımpara kısmını bulamadım yani giriyorum ama davet kodu kısmı vs yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (50. sayfa)
-
-
marka ayrıcalıklarını tıklayın,aşağıya doğru ilerleyin çıkar.
-
Bende hata veriyor nasıl aldınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sms ile aldım
Evet hocam görmüştüm zaten Adımpara'dan Moneylilere %20 İndirim yazıyor kod al diyorum lütfen bekleyiniz diyor kalıyor öyle ekran pcden de denedim olmadı bakalım deniyorum arada yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modanisa ve prime kodları hata veriyor
Arka arkaya 2 kod girince ve çok sayıda hatalı kod denemesi yapınca bir süre kilitleniyor kod girişi. Bir kaç saat sonra tekrar deneyin isterseniz. Kodlarda da sorun olabilir ama fazla denenmiş olması daha yüksek ihtimal gibi.
-
Modanisa girdim kabul etti
Bende de aynısı oldu. Migrosa kayıt açtirdim.
Hocam bu kodları ayın sonunda bile alıp ekleyebilirsiniz,ilk günden acele etmemek lazım...bekleyin bu ayın kodları oluşsun,alışveriş yapın..3-5 gün sonra ekleyin yine de money gelir
-
Düzelir diye yarına beklicem olmazsa kayıt açtırcam bende
-
Eski kod verdi bana yine uğraşıcam belli ki teşekkürler hocam.
-
Bana kaç aydır önceden aldığım kodu veriyor prime kodunu kullanamıyorum çözümü var mı o işin hocam
Lc Waikiki 1500/100
TT Prime 1000/200
Teknosa 1000/100
Petrol Ofisi 750/75
Vodafone Red 500/100
Obilet 500/50
Modanisa 500/50
Adımpara 500/50
Garentha 500/50
Güncel kodlar bunlar galiba
Madame Coco 750 limit var diye yazmadım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqanvLkn -- 1 Ekim 2024; 18:48:35 > -
petrol ofisi bu ay 750/75 şeklinde diye biliyorum. yeni icat çıkarıp kişiden kişiye değişiyorsa ayrı mesele.
-
Şikayet kaydı oluşturdum bakalım
-
750 yapana bile vermiyor,millet MH ile uğraşıyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X