< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (51. sayfa)
-
-
Evet 2 gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone red 500-100 money değil bu ay. 500 tl üzeri siparişte 100 lira indirim kodu veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen ay 100 değil miydi ? 5000 kota var zaten hemen kodları toplayıp alışveriş yapmak lazım
-
evet petrol ofisi 750/75miş
-
Eylül ayı migros-petrol ofisi kampanyasından (1000-100) kazanılan moneylerin son kullanma tarihini hatırlayan var mı? Eylül kampanyasının açıklama görselinin ekran görüntüsünü alan var mı?
-
Hocam aynı şekilde benimde başıma geldi az önce, mecburen düzelmezse ugrastiracaklar gibi.
garentaya üye olup geçen ay kod almıştım,bu ay yeni üyelikmi gerekiyor almak için
-
Ayrıca o bilet kodu geçersiz çıktı şifre oluştururken,canlı yardıma bağlandım 2 kod verdi onlarda geçersiz çıktı.
-
hayır,aynı hesapla her ay alınır
-
yıl sonuna kadar geçerli
-
Tt prime kodu girdiydim gözükmüyor başına gelen var mı
Garenta kodunu uygulamadan mı alıyoruz,mail atınca mı yolluyorlar
Mail atınca gönderiyorlar
evet +1
başlıkta yazanlar oldu,genel sorun varmış..Ekleyen herkeste durum benzer
-
Arkadaşlar adımparaya üye olurken davet kodunu kullanıp üye olmuştum geçen sefer. Şimdi yeni üyelik açmam için farklı bir numara mı gerekli? Bir şekilde kullanamaz mıyız davet kodunu?
ben de uygulamada eylül ayı kodunu aldığım yerde gözükmüyor siz alabildiniz mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X