MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (61. sayfa)

-
-
Obilet kodu nasıl alınıyor
-
güzel combo , obilet icin bilet almak gerekiyor değil mi ? benim bir o eksik birde tt prime 2 aydır aynı kodu verdiginden onu yapamadım
-
Obilet uygulamasinda bilet alışverişi yapanlara veriliyor. Kampanyalarim bölümünde bulabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler evet bilet almak gerekiyor ttprime arkadaştan buldum bilmiyorum valla hocam
garentha dan alacağımda bir sürü bilgi soruyor üyelikte üşendim
-
Evet ehliyet falan istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TT prime kodunu nasıl alabiliyorsunuz? Çoğu kişiye aynı kod çıkıyor ya da katılım hakkınız dolmuştur diyor.
-
katılım hakkı dolmamıştır demek ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Ekim 2024; 15:36:22 > -
TC ve isim soyisim hariç plaka falan rastgele atıyorlarmış
Mayısta bir kere kod almış kişiye de, katılım hakkınız dolmuştur diyor. Katılım hakkı neye göre belirleniyor anlamadım.
-
Ben 2 aydır Arkadaştan aliyorum öyle bir hata olmadı şimdiye kadar hocam
Tarifesi nedir, mobil ya da ev interneti aboneliği mi mevcut? Yeni abone mi, eski abone mi? Hangi kritere göre sorunsuz alınıyor çözemedim henüz.
-
-
gerekmiyor,money.com.tr'deki adımpara referans koduyla üyeliğe 100, video izlemelere 100 veriyor zaten.
200 ediyor,kalanı için de biraz hareket
-
Ttprime mobil sanırım tam tarifesini bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kodu girdiğiniz ekranın hatayı SS alın mhye gönderip yeni kod isteyin veriyorlar hemen
-
Defalarca yaptım,2 kere yeni kod verdiler,onları girdim yine,kod geçersiz yazdı,usandım artık peşini bıraktım.
Geçen hafta annemin hesabından verdikleri yeni şifrede hatalıydı,uğraşmadım
-
Migros Adımpara 2 adet
Migros Obilet 3 adet
Migros Madamcoco 3 adet alınıktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X