Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MAF10 , hesapkurdu_rt Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.297
Cevap
355
Favori
266.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa+PO koduna karşılık adımpara veya tt verebilecek var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar nasıl birleşti? Bende sadece 1 tanesini kullandı son verdiğim siparişte.

• İki gün önce sipariş verdim 1000 üstü, Garenta ve petrol ofisini verdi Teknosa ve Modanisayı kullanmadı puan vermedi yani hepsini birleştirmedi bilginiz olsun

*Dün kayıt açtırmıştım kalan kısmı bugün yatırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 24 Ekim 2024; 11:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tt prime kodu hatalı olanlar sorun nasıl düzeltilir çözümü olan var mı

• bugraeskici B kullanıcısına yanıt

1k üstü sipariş verdim 1 gün sonra geldi mhye yazın talep açtırın gelmediyse moneyleriniz

• madam coco kodu için illaki mağazadan mı alışveriş yapmak gerekiyor. sitesinden yapsak kod veriyor mu, bilgisi olan var mı?

• bugraeskici B kullanıcısına yanıt

valla hocam acele etmemek lazım benim de 1 k üstü alışverişim oldu kodların yarısı ertesi gün kalanı da 2 gün sonra yattı. kayıt açmadım çünkü çok fazla şikayet kaydı olunca kampanyalar sonlanabiliyor. misal madam coco ilk zamanlar alt limitsiz kupon veriyordu. büyük ihtimal açılan kayıtlardan sonra alt limiti 750 tl ye yükselttiler. o yüzden bekleyin yatar puanlarınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist_xx -- 24 Ekim 2024; 20:11:0 >
  • Moneypay cüzdan ile ödeme yapınca moneyler yatıyor muydu ?

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

vermiyor, sadece mağaza.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Gecen gün alışveriş yapmıştık bilseydim alırdım kodu. Üye mı olmak gerekiyordu Madame Coco ya?

• .

• Madame coco kodu gelmedi arkadaşlar ne kadar gecikiyor geçen aylar aynı gün gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Madame coco kodu gelmedi arkadaşlar ne kadar gecikiyor geçen aylar aynı gün gelmişti.

750 Tl uzeri alışveriş yaptiysaniz gelmesi lazim gelmediyse fisle mail atin.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.