Tr kodu aldım hata veriyor hocam girmek istediğimde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (65. sayfa)
-
-
Hocam uygulamadan aldıysanız aynı kodları veriyor mesaj yoluyla alın ben girdim sıkıntı vermedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hiç alınmamış bir hattan aldım ama 2 tane farklı farklı ikisinefe hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama çok sıkıntılı mesaj yoluyla deneyin
PRIME MIGROS TC YAZ 6262 yollayin
O şekilde kampanyaya katılım hakkınız doşmuştur diyor uygulama ğzerinden 2 adet kod aldım onlarada geçersiz diyor
artık her ay değil 1 kere veriyor.
-
evet hocam biliyorum hiç kullanmamış bir arkadaşın telefonundan uygulamadan aldım 2 adet farklı kod verdi ikisinefe migros uygulaması kampanyo kodu kısmında girince geçersizdir diyor sebebini çözemedim
batırdılar sistemi, telekoma soruyorsun migrosa söyle diyor migrosa söylüyorsun telekoma söyle diyor..
-
Diğerleri patladı mı acaba?
-
Harbiden öyle ya bi kampanya yapıyorlar sonra kampanyanın dilencisi yapıyorlar adamı
Modanisa oldu
Teknosa kampanyalarda çıkmıyor
Petrol Ofisi kampanyalarda çıkmıyor
Türk Telekom zaten aynı kodu vermeye devam ediyor, SMSle de katılım hakkı doldu demekte.
Başka güncel tanımlama yapan var mı
-
PO kodları geldi,alabilirsiniz
-
modanisa kasım aktif
-
Telekom kodlarında sıkıntı mı var arkadaşlar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 tane aldım hiç kullanmamış bir arkadaştan ikisinide kabul etmiyor kod geçersiz diyor
Garenta güncel hocam mail ile istiyorsunuz 500/50 tl olarak sorunsuz tanımladım
teknosa carfurla anlaşmış galiba onun kodları var
www.teknosa.comTeknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosahttps://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-CarrefourSA/TeknoClub-CarrefourSA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 1 Kasım 2024; 17:58:52 > -
Üzdü bu CarrefourSA kodu işe yaramaz
Bu arada petrol ofisi kodu girdim oldu şimdiden alabilirsiniz
-
Her ay veriyor mu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X