< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (66. sayfa)

-
-
Bende de Peotrol Ofisi'nde aynı hatayı verdi.
-
Ben 1 saat kadar önce girdim bir sorun yaşamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adimpara ve petrol ofisi kodu sorunsuz tanımladım. Teknosa migros işbirliği bitmiş anlaşılan.
Modanisa kasım 500/50 money kodu verdi. Kodu nasıl kullanıyoruz ?
Modanisa uygulamasını her kapatıp açtığım da farklı numaralar da 500/50 kod veriyor. Hepsi geçerlimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 1 Kasım 2024; 21:7:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevabınızdan sonra bir daha denedim, bu sefer eklendi. Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Bende de böyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
securitastan sadece üye olunarak migros kodu alnıyor mu?
-
Alt limitsiz bir alışveriş demiş görselde
muhiku için sormadım,securitas 500/50 için sordum
-
-
Hayır hocam alışveriş yapmanız gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alarm ve Kamera sistemlerinde geçerli 1.000 TL indirim! Üstelik; Migros, 5M Migros, Migros Jet, Migros Mini, Macrocenter mağazalarından tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişte 50 TL indirim fırsatı sizleri bekliyor!
Alarm sistemini 1000 tl indirim ile alacaksınız üstüne 50 money verecek, alarm sistemi satın alacaksınız yani
Atın deneyelim hocam
Hocam bu kodun nasıl alındığını detaylı anlatabilir misiniz rica etsem? Mobil uygulamayı indirip kayıt oldum ama kodun nasıl alındığını bulamadım. Teşekkürler.
crm@garenta.com.tr mail atıp kodu isteyin uygulamayla işiniz yok kayıt olduktan sonra, her ay böyle.
-
Bu kampanya da mı böyle mail mi atmak lazım bilginiz var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X