100 adim para verdi migros kodu 215adimpara |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (68. sayfa)
-
-
Hocam bütün videoları da izle -
15 video izlemeden de 100 geliyor. Kalan 15 puanı 2 günde halledersin
-
İş degil bu kadar uğraşmak
-
10k adım atmak gerekiyor diyorlardi o yanlış mi 10 adimida dönüştürsek oluyor mu -
ilk adım dönüştürmede migros 100 adımpuanı veriyor,artık 10-100 neyse
-
Teknosa kodu gelmedi mi -
bu ay carrefour 100 verdiler...O yüzden teknosayı protesto ediyoruz.
-
Beyler bi kaç sorum var;
kampanyalara katılıp ödemeyi kkartı falan secsek olur mu ? illa money cüzdana baglı kart mı olması lazım yoksa sadece money cüzdana atılan parayla mı alışveriş yapınca MONEYLeri kazanmış oluyoruz.
petrol ofisinden kod alınıyor 750/75
teknosa kod vermiyor.
PAYCELL 750/100 iade veriyor. ödemeyi paycell sanal kartla yapılnca MİGROS SANAL MARKET alısverisinde iade veriyor mu? geçen aylarda deneyen oldu mu ?
-
adımpara için davet kodu atar mısın ? ayrıca 5-10 adımı direk money'e dönüştürebilir miyiz ? uygulamayı hic kullanmadım ne yapmam gerektigini de bilmiyorum
-
Turk telekom prime kod veriyor mu hala? -
Paycell sanal kart alılverişi ine 75 tl iade verir. -
Iki ayrı prime hesabı ile kod aldım geçersiz dedi
-
tt denenecek:
teknosa bu ay yok,
modanisa,po ve garenta denenecek:
birde şunu gördüm
madamcoco icinde bişeyler almak lazım o pek uygun degil
www.money.com.trKargopark Müşterilerine 100 Money Hediye!https://www.money.com.tr/mc/money-kampanyalari/kargopark-musterilerine-100-money-hediye/294 -
Buğün aldım verdi uygulamaya girdim sıkıntı yok -
migrostan aldığın davet kodu ile üye olman lazım 100 adımparanın gelmesi için diğerleri 10 veriyordu yanlış hatırlamıyorsam, boşuna uğraşırsın
-
Banada geçersiz diyor nedir çözümü bilen dostlar var mı -
Adımpara 500/50 veriyor ve bircok video izlemeniz gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X