< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdydm -- 4 Kasım 2024; 8:39:54 > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (69. sayfa)
-
-
ben sabah aldım money kodu veriyor.
-
Merhaba,
Adımpara uygulamasından ay içerisinde bir adet kod mu kullanılabiliyor? Elimizde fazla Adımpara kodu olma durumunda Migros'a kod girmekten bahsediyorum. Deneyimleyen oldu mu?
-
aynı kampanyadan 1 tane kod girilebiliyor.Öyle olsaydı millet defalarca ttprime kodu girerdi değil mi
tt prime hata veriyor bu arada muhtemelen bu ay oda yok
garenta,modanisa,po ve adımpara var sanırım buay musluklar sürekli kısılıyor
-
Beyler nasiose money kullanarak ilk alısverisimi yapacagım. Sizleri de bilgilendirerek birkaç soru soracagım.
Garenta
Modanisa
Adımpara
Po
Bunlardan kodları aldım bu ay ve moneye ekledim. Simdi paycelle para yukleyip sanal marketten siparis vererek 75tl iade almayı planlıyorum.
Baska money alabilecegim uygulama var mı?
Money paraların yuklenmesi icin birsey yapmama gerek var mı?
Migros sanal marketten 1000tl siparis verdigim ve teslimat gerçekleştiginde bu paralar money hesabıma yuklenir mi?
Gelen money paraları altlimitsiz direk kullanabilir miyim migros uygulamasında?
-
ketcap mayonezde olsun mu hacı
500 altlimit olması lazım bunlarda, ttpirme ve teknosa yok bu ay evet.
500tlik siparis yaptıgında ertesi gün puanların yüklenir ,yüklenen bu puanlarla bir sonraki siparisinde %80e kadar kullanabilirsin mesela 1000tl lik sepet yaptın 800tl puanın var hepsini kullanırsın gibi
-
Ketçap , ketçap olarak kalabilir.
Money'e yuklenen puanlar birleşiyor mu ? Bu ay alıveris yapan oldu mu?
Ttprime kodu ben ilk kullandım diye olabilir. 1000/200 geldi bilginiz olsun.
Ttprime 1000/200
Po 750/75
Modanisa 500/50
Adımpara 500/50
Garenta 500/50
1000tl sanalmarketten alısveris yapsam hepsi yuklenir degil mi? Biyerden bisey aktif etmeme gerek yok degil mi? Ödeme yöntemini direk kredi kartı mı secmeliyim? Money ile mi ödemeliyim?
1000tl alısveris yapsam hepsini alır mıyım?
-
@erdem_61501 evet 1000 TL üstü alışverişe hepsi birleşir. Kredi kartı da olur Money ile de. Gramaj ya da stokta olmayan ürün sıkıntısı yaşamamak sınırdan biraz yukarı sipariş vermeni tavsiye ederim altına düşmesin. Bu kadar kombinasyona GelAl 100 TL indirimi de iyi giderdi yani 1100 TL üstü siparis
Ben direkt kartla ödeme ile Nays kullandım 50 TL iade veriyor market kampanyası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 4 Kasım 2024; 23:3:4 > -
mağaza teslim yaparak TIKLAGEL kodunu 100TL kullanabilirsin iade veren kartlar mono 1000 üstüne 100 iade veriyor
ben her ay mono kart kullanıyorum 3 aydır sıkıntısız iade geliyor
bu arada ttprime kodu aldım hata verdi
madamecoco, vodafonered , teknosa gitti zaten bari tt prime olsaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqanvLkn -- 4 Kasım 2024; 23:28:46 > -
@mkeles84 sagolun beyler paycel qr ödemeye 100tl veriyor. Kartla ödersem 75tl veriyor. 750tl üstu alısverise.
Sımdı gel al ile 100tl indirimli siparisi verip yarın magazaya gidip alırım. İnsallah bu kadar combo patlamaz
-
Mono'ya üye olsam kredi kartıyla monoya para atsam komisyon keser mi? Paycell komisyon kesiyor
-
Ben banka kartıyla para attım hep 4.5₺ lira kesiyor hocam -
Tıklagel kampanyası kullanacaksanız sepet tutarı 1100 liranın üzerinde olması gerek. -
1000/200 moneyler 5 kasimda yatmayacakmiydi? -
2-3-4 kasım 1000/200 moneypay cüzdan ödeme kampanyasından bahsediyorsanız 2 hesap ile alışveriş yaptım. İkisine de geldi.
-
Garenta dan nasıl 500/50 kod alıyorsunuz ?
Kampanyalar>Migros seçtikten sonra sadece araç bul butonu var. -
crm@garenta.com.tr adresine mail atınca veriyorlar..Eğer kayıtlı hesabınız varsa
-
Teşekkür ederim. -
Hocam bu bana da yatırılmadı. 2 kasımda 1000 lira üzeri alışverişimi money cüzdan ile ödemiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X