Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: srcn1905 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
200
Favori
111.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geldi mi hocam money'lerin hepsi

• Konuda bir arkadaş kargopark kampanyasından bahsetmişti öncesinde bilgim yoktu, daha sonra Hepsiburada alışverişimi kargopark noktasına söyledim kampanya hakkında çok bilgi olmadığı için kargopark Instagram hesabına mesaj attım oradan yalnızca migros market önlerinde bulunan kargopark noktalarından teslimat alınca kodun ekranda çıkacağı bilgisi verilmişti benim noktam migros önü değildi bu akşam kargoyu teslim aldım ama yinede ekrana kod çıktı aynı zamanda kutucuğu seçtim sms olarakta geldi faydalanmak isteyen arkadaşların bilgisi olsun
    MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI

• Rurriro R kullanıcısına yanıt

HB alışverişinde filan bir alt limit şartı var mı?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Herhangi bir şart yok Hepsiburada alışverişi yapmanızda gerekmiyor önemli olan teslimatı kargopark noktasından alıyor olmanız

• Rurriro R kullanıcısına yanıt

her teslimata ayrı kod veriyor mudur acaba hocam

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Benim tek siparişte 4 ürünüm vardı, 2 ürün bu teslimatta geldi 2 ürün başka teslimatta aynı kargopark noktasına farklı kargoyla gelecek. O ürünler bir kaç gün sonra kargoya verilecekmiş, o konuda benimde bilgim yok teslim aldıktan sonra bilgi veririm konu üzerinden.

• TTprime kod girildiğinde geçersiz diyor ne yapmak lazım
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

teknosa migros kodu bu ay yok...Vermiyor

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam. Gelal 100tl iade aldım ayrıca mono uygulaması 15 gun sonra 250tl iade veriyor
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

Mono'da hangi kampanya 250 TL iade sağlıyor?

• Camit C kullanıcısına yanıt

ilk harcama % 50 iade

• Her ay adımpara hesabını slip , migros ref kodu ile tekrar yeni hesap mı açmak gerekiyor 100 adımpara hediyesi için ?
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Yeni bir gmail hesabı ile açarsanız 100 adımpara verir.Kullandığınız hesaba yeni ayda tekrar 100 alamazsınız

• TT ve adımpara kodu arıyorum

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.