Kargopark alışveriş limiti ne kadardı? |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (72. sayfa)
-
-
Kod 1000 liralık alışverişe 100 money veriyor.
-
6 kargo aldım hiç kod gelmedi
-
Büyük ihtimalle benim aldığım noktayı kampanya noktası olarak tanımlamislar bugün tekrar kargo aldım aynı isimle geldiği için muhtemelen tekrar kod vermedi. Önümde başka biri kargo alıyordu nasıl olduğunu anlamadım ama tek kodda 5-6 tane kargo aldı çekmeceyi kapatınca kod geldi devama bastı tekrar çekmece açıldı 5-6 tane kargo aldı hepsinde kod verdi o kişiye
-
buradan aldığım kod ile yeni üyelikle açtım, hiçbirşey gelmedi. ADM ile başlayan kod ile üye oldum. bir süre mi geçmesi gerek acaba? yapan varsa bu uğraştırmıyorsa bir siparişim olacak 50 lira daha niye inmesin. teşekkür ederim.
-
reklamları izle 100 gelir,ilk adım dönüştürmeden sonra migros ref koddan 100 daha gelir.
-
Adım para 250 değilmiydi boşuna yürüyüş yaptık o kadar :) -
migros kodu 215
-
Evet dönüştürürken farkettim -
Chippin Uygulamasında ilk siparişe özel ihtiyacı olana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 14 Kasım 2024; 18:19:16 >
-
Hocam bu nerede mevcut acaba? -
yazmayı unutmuşum ekledim Chippin
-
Teşekkürler hocam ama ilk siparişe özel diyor. Migros’ta ilk siparişi vermeyen bir hesap bulabilen varsa helal olsun. -
50-100 adım atıp puan dönüştürmeniz lazım reklamlarla beraber 200 üstü puan oluyor zaten rica ederim -
aynen artık ihtiyacı olana money olarak verselerdi eski kullanıcılara güzeldi
-
İndirim kodu, ilk siparişte geçerli ücretsiz teslimat kampanyası ile birlikte kullanılabilir, bunun dışında diğer kampanyalarla birleştirilemez.
İlk sipariş mi yoksa ilk siparisteki ücretsiz teslimat ile kullanılabilir mi 🤔 -
İlk siparismis yeni kod geldi diye sevindik 😅 -
Merhaba , ref kodu ile üye oldum reklam izledim 205 adım para oldu bunu 215 nasıl yapabilirim? -
10000 adım ile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X