Şimdi Ara

MİGROS LOGITECH G300S MOUSE 149 TL INDIRIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski yeni fark etmez kötü hocam g300 ve g300s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu küçük mouse ile csgo filan nasıl oynar insan :D
  • klavye + bu mause hediye çekimle 199 tl ye alıp 150 tl ye satışa koymuştum geçen sene

3 ay durdu. 50 tl vereyim mi gibi mesajlar geldi

en son 150 ye satıldı ama adam ta otogara gel dedi gittim

şimdi vaziyete bak

aynı şekilde ps4 pro almıştım bayramdan once, sonra vazgeçip gamepass için xbox almıştım.

3600 a satılıyordu ps4 pro, ben 2400 e koydum forumda(2599 a almıştım). 2 ay satılmadı. sıfır açılmamış ürün.
  • dr_infernal D kullanıcısına yanıt
    S ışıklı diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En dandik faresi tavsiye etmem sadece makrosu rahat kullanılıyor başka bir avantajı yok everest bile daha çok dayanıyor.

• Kadima kullanıcısına yanıt
    Abi bu nasil bir sistemdir seni tanimak istiyorum 😂😂

• Black fridayda amazon.us tan logitech c920 webcam aldım kargo vergi dahil 190 liraya.Şimdi baktım en düşük fiyat 1250 tl.Vallahi yaşanacak ülke değil artık

• benimde 4-6 ay gibi kısa sürede çift tıklama yapıyor bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapsonlukotceket

Abi bu nasil bir sistemdir seni tanimak istiyorum 😂😂
    Eskiden Türkiye daha güzel bir yerdi
    Öğrenciyken para biriktirip bilgisayar bileşenleri/ürünleri alabiliyordum. Şimdi güzel bir işte çalışıyorum ama para zar zor yetiyor

Hızlıal sitesi kartlarındaki puanlarını hesabında toplamana izin veriyordu. Bu sayede çok alışveriş yapmışlığım var :)
    Diğer siteler neden yapmadı bunu anlayamadım hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadima -- 21 Nisan 2020; 0:34:34 >
  • Kronik çift tıklama sorunu var tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Eskiden Türkiye daha güzel bir yerdi
    Öğrenciyken para biriktirip bilgisayar bileşenleri/ürünleri alabiliyordum. Şimdi güzel bir işte çalışıyorum ama para zar zor yetiyor

Hızlıal sitesi kartlarındaki puanlarını hesabında toplamana izin veriyordu. Bu sayede çok alışveriş yapmışlığım var :)
    Diğer siteler neden yapmadı bunu anlayamadım hiç.

Alıntıları Göster
    puan kullanımı için bunu bir tek ben mi düşünüyorum diyordum. sonuçta puan ile yapılan alışverişte bankadan para olarak almıyor mu siteler? Hepsiburada üzerinde satıcıyım orada da puan kullanılabiliyordu bir dönem hala var mı bilemiyorum ama bana hiç puan ile alınmış size eksik vericek diyen olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_infernal

puan kullanımı için bunu bir tek ben mi düşünüyorum diyordum. sonuçta puan ile yapılan alışverişte bankadan para olarak almıyor mu siteler? Hepsiburada üzerinde satıcıyım orada da puan kullanılabiliyordu bir dönem hala var mı bilemiyorum ama bana hiç puan ile alınmış size eksik vericek diyen olmadı

Alıntıları Göster
    Güzel sistemdi bizler için ama bitti maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: r10fenere

neden acaba :D
    Logitech müşteri memnuniyetine önem veren bir marka. Şahsen sırf bu yüzden dolayı ilk tercih ettiğim markadır

• kapsonlukotceket kullanıcısına yanıt
    ?

• EciVeci kullanıcısına yanıt
    Yanlis yeri yanitlamisim yorumlarin guzelliginden bahsediyodum

• Ürün her konuda olduğu gibi topa tutulmuş. Bu fiyata da haklılar aslında. Bundan seneler önce mouse + pad + ufak tefek hediyelerle çek birleştirerek 60 liraya almıştım.

Ürün 1 sene sonra bağlantıyı koparmaya başladı. Logitech müşteri hizmetlerine yazdım. 1 hafta sonra kapalı kutu logitech g300s hollandadan kapıma kadar hiçbir ücret ödemeden geldi. Şu anki fareyi 2 yıldan fazladır kullanıyorum. Cs go, pubg, lol, son birkaç gündür valorant oynuyorum hala sıfır sıkıntı ile çalışıyor.

Yani demem o ki teknoloji şans işi ama ürününün arkasında duran firmayı seçmek şans işi değil. 150 liraya alınır mı bilmem ancak logitech gözümde bir hayli iyi bir konumda.

• bundan 3-4 sene kadar önce black friday zamanında amazondan 150 tl'ye 2 adet logitech g602 almıştık. tanesi 75'e gelmişti hala kutusunda duruyor
  • Her aldığım logitech mause'da çift tıklama problemi iile başbaşa kaldım. Çok ilgisiz bir müşteri hizmetleri var. 3 kuruş fazla verin microsoft ürünleri alın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.