Şimdi Ara

Migros Money Club Fuse Tea ürünlerinde %50 indirim. (Fuse Tea 1 Lt 75 kuruşa geliyor.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona mesaj geldi moneyclub karttan Size Özel Fuse Tea Çeşitleri %50 indirimli diye. Herkesde geçerlimi bilmiyorum. İsteyen Moneyclubkart.com a girip ve hesaba giriş yapıp Size Özel Kampanyalardan baksın.

Promosyon Adı : Fuse Tea Ürünlerinde %50 İndirim
    Açıklama : 7 - 24 Eylül tarihleri arasında hedef kitlede yer alan tüketicilere tüm Fuse Tea ürünleri %50 indirimli. Bir tüketici en fazla 12 TL'lik indirimden yararlanabilir. Her tüketici kampanyadan max 1 kez yararlanabilir.

3 Tlye düşer dediklerim kampanyada bu ürün indirimde şuan bu indirimde uygulanınca, 6 tlden 3 Tlye Düşer ve tanesi 75 kuruşa gelir. Kampanyada En Fazla 12 TL lik indirimden yararlanabiliyormuşuz haberiniz olsun.
    https://www.sanalmarket.com.tr/fuse-tea-seftali-pet-4x1l-p-7afab8https://www.sanalmarket.com.tr/fuse-tea-limon-pet-4x1l-p-7afab9

• Bir türlü tutturamadilar adapte olamadılar satışları çok düşük belliki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liptonun karşısına kim çıksa olmuyor tutturamıyor. Yakında ya çekilirker ya da Didi gibi aza kanaat ederler

• Yenilenen haliyle soğuk çaylar içinde açık ara en iyisi Fuse Tea.
    Diğerlerinin tozla yapılan Tang le çocuk şurubu arasında tatları var.
  • bana vermemişler
  • Ohhh 24 hesabımıza gelmiş gelsin fuseler gitsin tealer.
  • Fuse tea acik ara liptondan cok daha dogal lezzete sahip. Ozellikle mango efsane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yaz içeceklerde, bana gelen 4. kampanyası bu, migros'un. önce coca cola şekersizlerde % 50 indirim. ardından sprite çeşitlerinde % 50 indirim. üstüne bir % 50 de fanta çeşitlerine verdiler. şimdi de fuse tea. yaz biterken son içecek kampanyası olabilir.

ama bu kez üst limiti çok az tutmuşlar. diğerleri 40 liraya 20 lira indirimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Yenilenen haliyle soğuk çaylar içinde açık ara en iyisi Fuse Tea.
    Diğerlerinin tozla yapılan Tang le çocuk şurubu arasında tatları var.
    Aynen kardeşim ananas aromalısı efsane. Liptonu nası içiyorlar hala anlamış değilim arkadaş tadı o kadar yapay ki. Didi bergamotlu da fena değil yoğun çay tadı var ama liptonun tüm serisi çöp.
  • Şurupçular konuya bekleniyor

• tadı çok yapay aroma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Şurupçular konuya bekleniyor
    geldim geldim.

fuse tea da şurup var.

piyasada benim bildiğim liptonda ve file markette de satılan tamek üretimi harras da şurup yok.

arz ederim.

• lipton çok kötü bence. Didi fav.

şuruba bir şey diyemem.

• Money kartına Gelipte kullanmaycak varsa gönderebilirmi acaba?

• Ben hep ice tea icerdim, sonra migrosun icea tea seftalisini denedim liptondan daha az sekersiz geldi daha ferahlatici falan. Sonra gecenlerde yine lipton aldim bu sefer o daha sekersizmis gibi geldi :) bu siralarda fuse tea iciyorum seftali, fena degil bu da guzel. Kampanya varken alayim bari fiyat iyi. Ama saglikli olup olmadigi konusunda hic incelemedim, hakkaten en dogali hangisi bunlarin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Eylül 2018; 22:21:15 >
  • Nestea 1 TL alıyorum Migros dan

• Sanal markette geçerli değil mi

İndirim düşmüyor

• çay oranı Binde 1 saygılar
  • 4 lü 1 litre şeftali aldım fakat düşmedi puandan almıştım money ile aldığımdan dolayı mi düşmedi acaba

• Bir demlik çay demlesek,bir litre de şeftali suyu alıp karıştırsak aynısı olmaz mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.