< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (106. sayfa)
-
-
Gecende migros a sormustum 1 yildir qr odeme var demisti. Moneypay e kredi kartiyla ok odeniyorda turkcell bayiisi mesela fatura odemelerini qr la kabul etmiyor sacma sapan is. Acaba moneypay e para yuklemede qr odeme ile yapilabiliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediyem kart ve moneypay yüklemesi qr ile yapılamıyor, qr'ı seçince kasa hata veriyor diyorlardı. Sadece ödemede kullanılabiliyor. (Değişmediyse ödeme yaparken qr'da en son sadece yapı kredi posu vardı. Pos şartlı kampanya yapılacaksa dikkat etmek lazım.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migroslardan kredi kartı ile yapılan ödemelerde %3 komisyon diyor ayrıca migros bir komisyon alıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün DeFacto internet sitesinden KSM500 kodu ile harcama yaptım. Hem 2000 500 indirim oldu hem de moneypay %30 kampanyasından 400 TL (İşlem ücretini çıkarınca) nakit para geldi. 2000 TL olan alışverişim 1100 TL'ye düştü.
Alacağım ürün de az indirimdeydi benim için ortaya güzel bir fiyat çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 4 Kasım 2024; 15:40:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar, moneye dijital kod yüklemeye çalıştığımda kimlik bilgilerini doğrula diye uyarıyor ve doğrulamaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum. bu hatayı alan var mı? ban mı yedim neden bu hata çıkıyor anlamadım. aslında ban yiyecek bir şey de yapmadım anlayamadım.
-
Büyük ihtimalle banlanmışsın ondan dolayı olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: ardackmerhabalar, moneye dijital kod yüklemeye çalıştığımda kimlik bilgilerini doğrula diye uyarıyor ve doğrulamaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum. bu hatayı alan var mı? ban mı yedim neden bu hata çıkıyor anlamadım. aslında ban yiyecek bir şey de yapmadım anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X