hocam hem aylık yükleme sınırı hemde yükleme miktarı limiti var. onu aşarsanız fazla aşım ücreti olara işlem başına %3.5 alıyor |
Migros - MoneyPay Fırsatları (95. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben bugun 4 yukleme yaptım kesmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen anlamak için soruyorum,siz 776 tl yi migrostan nasıl yüklediniz,sizin yüklemeleriniz kredi kartından yükleme mi,hesaptan mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aylik yukleme sınır kaç hocam?
valla hocam ben o kadar yüklemediğim için hiç ilgilenmedim ama arkadaşımın başına gelmişti bende oradan öğrendim. belli bir miktar sanırım aylık 20.000tl üzeri ve ay içinde xxx adet yükleme üzerine %3.5 alıyor
ne maksimum 2 kart kullanıyorum o sebeple bu tarz limitlere hiç takılmadım. zaten artık para çekilemediği için çift kart bile yapmayı bıraktım maksimum 1 vakıf kullanıyorum
-
bu kadar kesintiyle nasıl kazanıyorsunuz hocam.
-
-
Evet maalesef, sizden benden bilgili değiller, bu kart trendyol, hepsiburada, amazon gibi sitelerde geçmiyor sanırım,hep hata veriyor,niye geçmiyor muamma.
-
benden her yüklemde yüzde 3,5 kesiyor ayda toplam 5 yükleme ortalama .
-
info@moneypay.com.tr hesabınıza ait numaranızı belirterek mail atarsanız, yapılan işlemlerin tarihlerini, adetlerini ve iade istediğiniz tutarları belirtirseniz iade alabilirsiniz hocam. benim gibi sorun yaşayan bir kaç arkadaşımın hepsine iadeleri bugün yapıldı.
günde ilk 10 işleme ait kesilen tutarlar sistem hatası
-
moneypaydaki parayı nereye aktarabiliriz?
-
Güncel bilgi olarak trendyol veya hepsiburada dan ürün alinabiliyor mu
trenyol ve hepsiburada da harcaniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 27 Aralık 2023; 19:40:16 >
Migros’tan para yüklediğimiz zaman o parayı EFT havale yapabiliyor muyuz moneypayden yoksa tümden mi yasaklandı para transferi
yasaklandı. sadece mpay uygulamadan iban ile aldığınız parayı transfer yapabilirsiniz
-
-
İçeride biriken biraz param vardı. Hepsipay'e atayım dedim sadece kendine ait kartla yükleme yapabilirsin saçmalığını göstererek müsaade etmiyor.
Önceden sorunsuzdu.
Fiziki kartla harcıyorum artık.
-
-
Havada kalan bakiyeleri 1 hafta 10 gunde iade eden bi kurum 1 defaya mahsus bi durum icin can cektirebilir, bilgi icin tesekkurler
Bilgi için teşekkürler,süreç nasıl işledi,siz dilekçe yolladınız onlar size şu gün yollayacağım mi dediler,işleminizi gerceklestirebildiniz mi,yoksa şu an beklemedemisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X