Şimdi Ara

Migros - MoneyPay Fırsatları (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
203
Favori
256.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam hem aylık yükleme sınırı hemde yükleme miktarı limiti var. onu aşarsanız fazla aşım ücreti olara işlem başına %3.5 alıyor

• Ben bugun 4 yukleme yaptım kesmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Tamamen anlamak için soruyorum,siz 776 tl yi migrostan nasıl yüklediniz,sizin yüklemeleriniz kredi kartından yükleme mi,hesaptan mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

aylik yukleme sınır kaç hocam?

• gonulbas kullanıcısına yanıt

valla hocam ben o kadar yüklemediğim için hiç ilgilenmedim ama arkadaşımın başına gelmişti bende oradan öğrendim. belli bir miktar sanırım aylık 20.000tl üzeri ve ay içinde xxx adet yükleme üzerine %3.5 alıyor

ne maksimum 2 kart kullanıyorum o sebeple bu tarz limitlere hiç takılmadım. zaten artık para çekilemediği için çift kart bile yapmayı bıraktım maksimum 1 vakıf kullanıyorum

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

bu kadar kesintiyle nasıl kazanıyorsunuz hocam.

• Müşteri hizmetlerinde çalışıp, işini doğru düzgün bilerek ve isteyerek yapan kişi sayısı %1 bile yoktur sanırım.

İlk gün 2 kez konuştum ve ikiside saçma sapan bilgiler verdiler. Neyse ki yanlışlık varmış, maile dönüş yaparak iadeyi sağladılar.

Günde 10 kez üzeri yükleme için komisyon devam ediyor fakat 10 ve altı işlem için komisyon yok.

Migros - MoneyPay Fırsatları

• Evet maalesef, sizden benden bilgili değiller, bu kart trendyol, hepsiburada, amazon gibi sitelerde geçmiyor sanırım,hep hata veriyor,niye geçmiyor muamma.

• benden her yüklemde yüzde 3,5 kesiyor ayda toplam 5 yükleme ortalama .

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

info@moneypay.com.tr hesabınıza ait numaranızı belirterek mail atarsanız, yapılan işlemlerin tarihlerini, adetlerini ve iade istediğiniz tutarları belirtirseniz iade alabilirsiniz hocam. benim gibi sorun yaşayan bir kaç arkadaşımın hepsine iadeleri bugün yapıldı.

günde ilk 10 işleme ait kesilen tutarlar sistem hatası

• moneypaydaki parayı nereye aktarabiliriz?

• Güncel bilgi olarak trendyol veya hepsiburada dan ürün alinabiliyor mu

trenyol ve hepsiburada da harcaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 27 Aralık 2023; 19:40:16 >
  • Migros’tan para yüklediğimiz zaman o parayı EFT havale yapabiliyor muyuz moneypayden yoksa tümden mi yasaklandı para transferi

• desparegas D kullanıcısına yanıt

yasaklandı. sadece mpay uygulamadan iban ile aldığınız parayı transfer yapabilirsiniz

• arkadaşlar bende money pay ekranı böyle görünüyor, nasıl yükleme yapılıyor buraya?

• İçeride biriken biraz param vardı. Hepsipay'e atayım dedim sadece kendine ait kartla yükleme yapabilirsin saçmalığını göstererek müsaade etmiyor.

Önceden sorunsuzdu.

Fiziki kartla harcıyorum artık.

• 1 ay tüm market kampanyalarını saydırıp daha sonradan hesabınıza tek seferliğe mahsus çekim alabiliyorsunuz. Bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Havada kalan bakiyeleri 1 hafta 10 gunde iade eden bi kurum 1 defaya mahsus bi durum icin can cektirebilir, bilgi icin tesekkurler

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler,süreç nasıl işledi,siz dilekçe yolladınız onlar size şu gün yollayacağım mi dediler,işleminizi gerceklestirebildiniz mi,yoksa şu an beklemedemisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.