< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissedersin -- 9 Ekim 2020; 13:31:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Migros sanal market Ekim ayı içerisinde ki ilk 3 teslimat ücretsiz
-
-
Değiştirirken zaten sen yazmışsın ne ilgisi 🤯
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar dikkat Ben bu sabah sipariş verdim sepette indirim oranı düşmedi ama siparişi vermiştim siparişim geldi teslim edildi müşteri hizmetlerini aradım daha önce sanalmarket kullanmayanlar içinmiş bilginize ben yandım siz yanmayın bari yani yeni hesap yeni bilgiler istiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben denedim düşüyor daha öncede 2 kez sipariş vermiştim Yani ilk kez kullanmıyorum
bin vaka varken sipariş getirmeyen migros 10 bin vaka varken bedava getiriyor ,işler baya kötü heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101'den söylemiştim geçen gün 5.50 kesmişti şimdi bu iyi oldu hazır karantinadayken işimizi görür.
-
Sebette sipariş tutarı en az 60 TL alt limiti varmış şimdi tekrar baktım
Ben sipariş verdim pişmanım. O kuryelere eskiden verdikleri taşıma alaraclarini artık vermiyorlar. 30 litre suyu adamcağız elinde tasimis perişan haldeydi. Çok üzüldüm bir daha bu eziyeti yaşamasınlar diye siparis vermeyeceğim. Ve şikayet edecegim
quote:
Orijinalden alıntı: mkyhn
Ben sipariş verdim pişmanım. O kuryelere eskiden verdikleri taşıma alaraclarini artık vermiyorlar. 30 litre suyu adamcağız elinde tasimis perişan haldeydi. Çok üzüldüm bir daha bu eziyeti yaşamasınlar diye siparis vermeyeceğim. Ve şikayet edecegimBöyle yerlerden su sipariş vermek bana etik gelmiyor, bir keresinde ben de su söyledim, ama zil çaldığında apartman girişine kendim inecektim taşımak için, ancak zaten giriş kapısı açıkmış zil çaldığında kapıdan gördüm kuryeyi, adam 5 kat su taşımış oldu.
Yoo düşmüyor suan deneme yaptım 5.90 işledi siparişe
Ekim ayı içerisinde sipariş veriniz mi
-
Bende de 5.90 ücret çıkıyor. Ekim ayı içerisinde başka sipariş vermedim.
-
Migros iyice şımardı, sipariş falan vermeyin bunlardan. Pandemi süresince ancak zam zam zam yapıp yaptıkları 3 kuruş money indirimlerini de kısıp milleti kazıkladılar sadece. Aşırı iyi bir fırsat ya da acil ihtiyaç olmadıkça önünden geçmiyoruma artık
-
Takipte kalalim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence önceki siparişlerinizi sayarken sadece ekim ayına bakmıyor, tüm geçmişe bakıyor. Kampanya şartlarından onu anladım ben
Siteye yeni kaydolanların ilk 3 siparişi diye anladım ben.
-
Bende düştü ama yeni üye değilim.
-
Gözünü sevdiğimin rekabeti , Carrefour bedava , banabi bedava , getir bedava olunca 150 liraya bile 5 TL gönderin ücreti alan Migros hizaya geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- deli2go ne demek
- metro market columbia orjinal mı
- bim parfüm erkek
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X