Şimdi Ara

migros sanalmarket 150 tl üzeri bkm ile alışverişe anında 40 tl indirim !!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.020
Cevap
31
Favori
26.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonradan karta 10 money olarak yukleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 30 TL 10 TL Money, için 3 kategori var. Et, kahvaltılık, Bakliyat. Bu 3 kategoridende ayrı ayrı faydalanabilirmiyim ? Yoksa sadece 1 tanesindenmi istifade edebiliyorum. ?
  • Kartımdaki kampanyada şöyle bir ibare var;

Kampanya Adı :1 adet Activex Sıvı Sabun Hediye
    Kampanya Detayı :
    28 Mayıs - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter ve Sanal Marketten Money Club kartınız ile yapacağınız Activex Sıvı Sabun 300 ml ürünü alımlarında %100 indirim verilecektir. Kampanya kapsamında en fazla 1 adet ürünü indirimli olarak alabilirsiniz. İndirim teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı iki gün içinde karta yüklenecek ve ilk alışverişe yansıtılacaktır.

Kampanya Adı :ÜLKER 9 KAT MUZLU GOFRET 39G Hediye!
    Kampanya Detayı :
    28 Mayıs - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter ve Sanal Marketten Money Club kartınız ile yapacağınız ilgili ürün alımlarında %100 indirim verilecektir. Kampanyaya Eti Puf Kakaolu 18 G, Etı Petıto 8 G, Ülker Çubuk Kraker 32 G, Ülker 9 Kat Muzlu Gofret 39g ve Papıa Mendıl Cocuk 10'lu ürünleri dahildir. Kampanya kapsamında her ürünü en fazla 1 defa indirimli olarak alabilirsiniz. İndirim teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı iki gün içinde karta yüklenecek ve ilk alışverişe yansıtılacaktır.

Bunun gibi %100 indirimli 5-6 ürün var. Bunların hepsini kartımla alırsam ücret ödemeyecekmiyim ? Yoksa sadece 1 tanesi içinmi geçerli ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım. %100 ücretsizlere para vermiyorsun.

Ancak bu farklı bir kampanya ile veriliyor size nasıl tanımlamışlar onu anlamadım.

28-29 Mayıs'ta çocuklara yönelik "Migros İyi Yaşam gezileri" kapsamında o günlerde çocuğunu götürüyorsun. Mağaza yetkilisi ile sembolik alışveriş yapıyorlar. En sonunda size yeni bir kart veriyorlar ki kayda filan gerek yok ( Eski kartlara yüklenmiyor) bu yukarıda yazdığınız ürünler %100 indirimli ve sizin yazmadığınız diş macunu - fırçası, bazı hazır et ürünleriniin bazıları da %40 indirimli olarak karta tanımlanıyor.

Kasada indirim aynen düşüyor. Bende düşmedi ama kasiyere bunlar tanımlı olması lazım diye uyarınca bişeyler yaptı %100 lere hiç para vermeden aldım. 9,63 Tl gibi bişey tutuyor hepsi.
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Valla ben yeni üye oldum, başka hiç birşey yazmıyor ayrıntılarda. Aynen yukarıdaki gibi ibare var.
    Kartı yeni alıp yeni üye olduysan o zaman tamam.

Sana çocuklar için bu hafta sonu verilecek olan bu ürünlerin tanımlı olduğu kartlardan vermişler muhtemelen
  • bkm ye üye değilim. üye olsam kampanyadan fayadalanabilirmiyim?
  • zekkayseri kullanıcısına yanıt
    SelamunAleykum üstadım tabi ki faydalanirsin

• Beyler mağaza teslimlerinde ürünleri beğenmezsen sipariş iptali yapabiliyormuyuz ?
  • ilk sipariş olmaması gerekiyor onu nasıl hallediyosunuz acaba ?
    ürünleri beğenmezseniz tabi ki mağazaya gidip iade edebilirsiniz.
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    sanal marketten ilk defa alışveriş yapacaksanız bkm indirimi düşmez bu sorunu çözmek için önce sanal marketten normal alışveriş yapıp teslim almak lazım sonraki 150 tl ve üzeri alışverişte bkm indirimi düşecektir.(tabi bu süreçte 5000 kişilik kota dolmazsa.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Haziran 2016; 23:44:28 >
  • Arkadaşlar okumaya fırsatım yok, siparişi birazdan geçeceğim. Bu BKM indirimi mağaza teslim olursa da oluyor mu, yoksa iptal ediliyor mu?
  • Bkm indiriminden on gün kadar önce bir kere yararlanmıştım. İkinci kez yararlanmak mümkün mü ki? Bazı arkadaşlar sanki ikinci kez kullanmış gibi yazmışlar? Ben mi birşeyi kaçırıyorum, her kişi sadece bir defalığına kullanmıyor muydu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı diyen arkadaşlar migros marka alsınlar
    Şekeri torku
    Bakliyat yayla
    Çay karaali
    Süt sek
    Tereyağ aynes üretimi gorduklerim bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Bkm indiriminden on gün kadar önce bir kere yararlanmıştım. İkinci kez yararlanmak mümkün mü ki? Bazı arkadaşlar sanki ikinci kez kullanmış gibi yazmışlar? Ben mi birşeyi kaçırıyorum, her kişi sadece bir defalığına kullanmıyor muydu?

Merhaba, farkı bir SANAL MARKET hesabından 2. 3. Hatta 5. Defa faydalanabilirsin. TEK YAPMAN GEREKEN Yeni bir sanal market hesabi.

AMA SANAL MARKET ten ikinci alışverişte BKM indirimi oluyor.

Bununda kısa yolu CEK SATIŞ bolumunden bkm de geçerli hesap almak. Fiyat 3-4 tl

• muaz34 kullanıcısına yanıt
    Sanalmarket hesabindan ileri tarih siparis verip ardindan iptal edip 24 saat gectikten sonra siparis gecilirse de indirim dusuyor. Ben bu sekilde yaptim kabul etti. Cek satisa para kaptirmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar okumaya fırsatım yok, siparişi birazdan geçeceğim. Bu BKM indirimi mağaza teslim olursa da oluyor mu, yoksa iptal ediliyor mu?

Merhaba,

3 defa BKM Siparişi verdim hem eve hem mağazaya sorunsuz alışveriş yaptım.

DİKKAT.

1 sanal MARKET hesabi ile 1 DEFA BKM siparişi verilebiliyor. Sanal market hesabi daha önce 1 defa kullanılmış olması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karsiyakali-_-1912

Sanalmarket hesabindan ileri tarih siparis verip ardindan iptal edip 24 saat gectikten sonra siparis gecilirse de indirim dusuyor. Ben bu sekilde yaptim kabul etti. Cek satisa para kaptirmayin.

Teşekkürler bunu bilmiyordum.

• muaz34 kullanıcısına yanıt
    Aramizda olmasa da destegini esirgemeyen Belo3 katkilariyla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.