Şimdi Ara

migros ta çalışmak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
172.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: na4master

bende konuya biraz geç dahil oluyorum ama geçen hafta basvuru yaptım hem kariyer.net ve migros kurumsal'dan dün aradılar bugün 10:30 için görüşmek istediklerini söylediler ataşehir müdürlüge gittim orda bekleyen cok kişi vardı form dolduruyorsun sırayla cagırıyolar neyse adımı söyledi gittim konustuk daha önce çalıştıgım yerleri sordu okul işini sordu daha sonra sen çalışmayı seviyorsun sanırım dedi evet dedim benim 18i doldurmama 8 gün var o dedi kasiyerlik yapabilir misin evet dedim ama sigara satışı yüzünden 18 şart dedi foruma ben reyoz görevlisi yazdım daha önce şok marketler migrosa baglıyken poşetçilik yaptıgımı ve yardım ettigimi ve gelen malı rafa vurmayı bildigimi söyledim oda dedi her yere gidebilir misin dedi mesela dedim ümraniyeye gidebilir misin dedi evet dedim ümraniye-çekmeköy tarzı yerlere gidebilirim dedim ama kadıköy haric heryer dedim oda tamam biz seni arayacagız dedi hem 18ini doldurursun hemde daha iyi olur çalışman için bi unsurun kalmaz dedi arkadaslar sizce alırlarmı ?

Mjetse hemen cagirirlar seni eleman eksigi var 1 ay sonra pisman olur cikarsin o derece yorucu is.Gelen cikiyor isten,

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

Hort yapayım mjetde çalışıorum merak edip internette arayan arkadaşlar olursa okur :P
    170 lira yol parası ayın 2si ila 4 ü arasında yatar
    maaşın 2 ye bölünmüş şekilde yatıyor prim ayın 26sında maaş ise bir dahaki ayın 11 de
    prim konusu mağazalara aylık kota veriolar doldurursan bilmem kaçı fazla paranın sana prim olarak dönüomuş kimine çoğu iyi ciro yapan mağazada çalışanlar sırf prime çalışıyorlar 1.300 1.200 eline geçenler var

bunlar işin iyi yanları kötüleri ise

-mağaza içinde her işten sorumlusun kasiyerlik olsun mal taşıma olsun tezgahtarlık meyve sebze elemanı saf amele temizlikçi kısacası her boku sen yapıosun bir saaten sonra
    -Müdürün pişkin şeref yoksunu bir adamsa günde 1 saat mola yaparsan öp başına koy
    -Ana kasadan açık çıkar sana kitlenir kasa açık çıkar sana kitlenir yıl sonu vergi kesintisi derler bi bakmışın maaş 200 lira yatmış :D
    -Çalışma saati muhabbeti yaparsan seni geç çıkartır yada hep akşamcı yada sabahçı yapar bi saaten sonra iş çıkışı güneşe hasret kalırsın
    -Eleman yetersizdir her zaman o yüzden sana sorulmadan direk bi bakmışsın sabah 7:30 akşam 21:30 çalışır bulursun kendini

bütün bunlara susarsan müdürün suyuna gidersen 3 ay içinde master adaylığını koyarlar oda 2 senelik üniversite bitirdiysen biraz daha fazla maaşla daha fazla çalışma saati seni bekler o durumdada

bunlar 3 ayda gözlemlediğimşeylerdir ataşehir migros yada levent migros a iş görüşmesine giderseniz sizinle görüşen kişiye mjetmi migrosmu diye sorun yoksa ikisi arasında dünyalar kadar fark vardır çünkü bide size derlerseki sen oraya git biraz zaman geçsin migrosa geçersin diye inanmayın :D

Hahaha. Valla 5 aydır çalışıyorum resmen yazdıklarını harfi harfiyen yaşadım. Basta sormadilar hangi pozisyonda calisacaksin diye bilerek mjete attlar simdi degistirmek istiyorum değiştirmiyorlar neymiş mudur beğenirse önerirse Gecersin. Yani imkansz.mudure zaman sıkıntısı yaptım hayatta yukselemezsin dedi full öğlen yapti . Molalar falan hiçbiri düzenli degil. Mudurlerin çoğu rahatsız. Bide Kurumsaliz diye gecinirler.hepsi satilmis

• migrosta yesillik bölümünde calismak icin is teklifi aldim fakat migros ile ilgisi yok taşeron gibi bir durum daha onceki msj iniza istinaden yazıyorum tavsiye edermisiniz simdiden tsk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca38

migrosta yesillik bölümünde calismak icin is teklifi aldim fakat migros ile ilgisi yok taşeron gibi bir durum daha onceki msj iniza istinaden yazıyorum tavsiye edermisiniz simdiden tsk.
    hor biraz daha bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

hor biraz daha bilgilendirir misiniz?

Alıntıları Göster
    Ayın 10'unda işe başladım ve eğitim verenler - Şube müdürüm bana 26'sında maaş alabileceğimi söylediler.
    Ama bugün şubede ki herkese maaş yatmış ve o maaş bir bana yatmamış..
    Aradığımda muhattap olacak kimseyide bulamıyorum.
    Çalışan arkadaşların bilgisi var mı ? İlk ay olduğu için mi böyle yoksa bir yanlışlık mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCs1202

Ayın 10'unda işe başladım ve eğitim verenler - Şube müdürüm bana 26'sında maaş alabileceğimi söylediler.
    Ama bugün şubede ki herkese maaş yatmış ve o maaş bir bana yatmamış..
    Aradığımda muhattap olacak kimseyide bulamıyorum.
    Çalışan arkadaşların bilgisi var mı ? İlk ay olduğu için mi böyle yoksa bir yanlışlık mı var ?

Alıntıları Göster
    ilk ayda senin 15 günlük paranı kesiyorlar zaten yatsa bile cok az bir miktar yatar migrosta paran kalmaz bunu bil 5 inde yol diğer maaş i 11 inde biras fasla alırsın

• Yere düsen müşterileri napıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAŞKOMİSER ORHAN

Yere düsen müşterileri napıyorsunuz
    yukarı
  • Bugun gorusmeye gittim. Partla ilgili guncel bilgi verebilecek var mi? Maas vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: huskas

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    konuyu hortlattım ama yardımınıza ihtiyacım var kayseride yaşıyorum internetten başvurumu yaptım part time türkiye geneli mağaza personeli ve tezgahtarlık için ne zaman dönüş olur
  • Up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssggnn.01

Up up up
    dostum kayseriyi bilmemde istanbulda olsan kesin dönüş yaparlar migrosa gelirsek vasıfsız bi arkadaşsan migrosta kazandığın paraları başka yerde kazanamazsın ama yok mesleğim var vs dersen hiç bulaşma derim ayrıca yöneticilikte güzel para var evet ama olana kadarda olduktan sonrada hayli yoruluosun kariyerini bi market üzerine kuruosan sosyal hayatından vazgeçeceksin
  • 4 aydır part-time kasiyerim Migrosta.
    İşimden,maaşından ve iş ortamımdan oldukça memnunum sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTi*

4 aydır part-time kasiyerim Migrosta.
    İşimden,maaşından ve iş ortamımdan oldukça memnunum sorularınız varsa cevaplayabilirim.

günlük kaç saat çalışıyorsun ? mola süreleri ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

Siz iş görmemişsiniz be.

Ben meyve sebse satışında çalıştım almanyada ve sadece 3 ay dayanabildim. Sarışın alman kasiyer kızla işi kıvırdım ve 2 ay onun evinde çalışmadan kaldımda öyle enerjimi topladım walla yoksa ölür giderdim.

Gece 3 de kalkıyorduk ve kahvaltı yapmadan direk meyve sebze haline yallah. Bekar evi tarzı bir yerde kalıyorduk beş altı adam. Orada kasa kasa palet palet malları yükle kamyona. Sonra şehir meydanına 20meter genişliğinde tezgahı kur ve malları düz.

Saat oldu sabah 8 ve millet başlar gelmeye. Akşama kadar ayaktasın. Akşam 6 da malları başla toplamaya ve kamyona yükle. Saat 8 de iş biterdi. 5 kişi çalışıyorduk. İşten çok uykusuzluk berbattı. 5 saat uykuyla 3 ay gece gündüz çalıştım ve iş denen şeyden tiksindim açıkcası. Şu an ebayde mal satıyorum kral gibi paket yap postaneye götür. Rahatım ve kendi işim.

Benim ailem okumamış ve gerçekten eğitimsizler. Çocuklarını keşfedemediler. Amele olmamızı istediler hep. Biz böyle büyüdük biraderle. Ama Allaha şükürki annemizin babamızın lafını dinlemedik ve kendimizi yetiştirdik. Onlar şurda çalış burda hammal ol dedikçe biz okuduk.

Evet aynen öyle oldu. İlginç bir paradoks bu biliyorum ama böyleside var duyun yani. Şu an birader istanbulda tasarımcılık yapıyor ve kitap kapakları hazırlıyor. Çoğu kitaplarda tasarım diye onun adı geçer.

Ben acizane yine inernet tecrübemle şirketim var ve sanal ticaret yapıyorum almanyada. İspanya, italya, yunanistan, belçika, avusturya ve fransadan müşterilerim var. Ronaldoya bile mal sattım.

Anne ve babamıza saygısızlık etmiyoruz çok şükür. Onların yeri ayrı ama bize yol gösteren olmadı. Bunun acısı hala içimizdedir biraderle konuşuruz ara sıra.

Herkese tavsiyem kendinizi kendiniz keşfedin. Bu devirde kimseden fayda yok arkadaşlar.

Ronaldoya mal satmis :D

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Haftada 4 gün 4er saat çalışıyorum 15 dakika molan var 2 gün 8.5 saat çalışıyorum 1.5 saat mola hakkım var 1 günde izin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTi*

Haftada 4 gün 4er saat çalışıyorum 15 dakika molan var 2 gün 8.5 saat çalışıyorum 1.5 saat mola hakkım var 1 günde izin
    Deneyimsiz eleman alırlar mı beyler ?
  • TTK YGLort kullanıcısına yanıt
    Kendimden biliyorum alıyorlar dostum :)
  • MuTi* kullanıcısına yanıt
    Sağolasın , haziran sonu gibi başvurayım bari :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Sağolasın , haziran sonu gibi başvurayım bari :D
    güncel haliyle full time çalışma koşullar(saat, mola) ve ücretleri ne durumda.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.