Şimdi Ara

migros ta çalışmak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
172.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gsigos

Satış elemanı ne iş yapıyor ki ? Hem sürekli reyonlarda değişim olmaz ki bence zor değildir.

Satış elemanları gıda dışına bakar hocam.Sadece reyonlar farklı anlayacağın.Tabi gıda dışı olupta tezgahtarların baktığı reyonlarda var.Mesela çoçuk bezi,deterjan,kağıt vs...

quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

3 aylık çalıştırırlarmı ki?

3 ay çalışacağını söylemezsen çalıştırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunk4life -- 23 Haziran 2013; 15:26:22 >

•  migros ta çalışmak
  • dunk4life kullanıcısına yanıt
    Ben de kısa çalışmayı düşünüyorum ama onlara söylemedim. 2-3 ay sonra çıkacağım. Sorun olmaz inşallah :D
  • Size ilk 4 günümü anlatayım arkadaşlar.

Pazartesi mesaj atıp eğitime çağırdılar salı için.
    Salı günü sabah eğitim aldık ve sağlık muayenesi olduk.
    Öğrenmemiz için bizi 1 haftalık başka bir şubeye atadılar.
    Stajın 3. günü bitti bugün, ayaklarım ve sırtım çok feci ağrıyor.
    Umarım zamanla alışırım.
  • quote:

Size ilk 4 günümü anlatayım arkadaşlar.

Umarım zamanla alışırım.

sağlık muayenesinde ne yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Ben İstanbul/Merterdeki migrosa başvuruda bulundum bir kaç gün önce part time olarak. Reyon,meyve sebze birde şarküteri bölümlerini yazmıştım. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başvuruda yaptım o şarküteri bölümünde çalışıyordu. Reyon elemanları bir an olsa bile boş durmuyor habire reyondaki malları düzeltir. Yeni mal geldiyse onlara taşıttırırlar arabalarla bunun gibi amele işleri yani. Ama ücret konusunda baya tatminkar çalıştığın parayı alıyorsun. Hayırlı olsun şimdiden

Hala merterdemisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koumek

quote:

Size ilk 4 günümü anlatayım arkadaşlar.

Umarım zamanla alışırım.

sağlık muayenesinde ne yapıyorlar?

Ben söyleyim uzun bi çubuk veriyorlar çubuğun ucunda kulak temizleme şeysindeki gibi pamuk var bunu kaba etin arasına süttürüp tüpün içine koyup veriyorsun (ciddiyim)

Bide daha sonra kamyonetin içine düzenek kurmuşlar röntgen çekiyorlar okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Ben İstanbul/Merterdeki migrosa başvuruda bulundum bir kaç gün önce part time olarak. Reyon,meyve sebze birde şarküteri bölümlerini yazmıştım. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başvuruda yaptım o şarküteri bölümünde çalışıyordu. Reyon elemanları bir an olsa bile boş durmuyor habire reyondaki malları düzeltir. Yeni mal geldiyse onlara taşıttırırlar arabalarla bunun gibi amele işleri yani. Ama ücret konusunda baya tatminkar çalıştığın parayı alıyorsun. Hayırlı olsun şimdiden

Hala merterdemisin ?

Yok hocam suan adliyede memurum.

• Konu hort olcak ama en yakın tarihli migros başlığı buydu...

Arkadaşlar bende daha yeni 1 haftalık stajı bitirdim 14 ünde işte cuma günü bi küçük sınav yapcaklarmış kasayla ilgili, benden ek belge olarak tahlil hariç öyle abartı şeyler istemediler istedikleri şunlar:

5 vesikalık
    nüfus fotokopi
    muhtara onaylı nüfus cüzdanı
    yerleşim belgesi (ilmuhaberesi)
    sağlık tahlili (gaita mı nedir)
    adliyeden sicil
    öğrenci belgesi

neyse bunların tahlil hariç hepsini verdim 14 ü cumada işte tahlili de vercem

özetle bu staj boyunca 40-45 saat çalıştıysak (9:30-17:30) 6 gün boyunca 5-6 saat kasada oturmuşumdur ve hep arkamda biri vardı kontrol eden neyse efenim iadedir hediyem karttır işlem iptaldir kredi kartına aktarmadır hepsini öğrettiler tek sıkıntım şu kasada tartılan şeylerin kodları onuda rica ettim bir abla yazdı baka baka yapıyordum en son...

sorusu olan vs yazabilir daha başlamadım işe ama 1 hafta çalıştım ortamı gördüm en azından ilk başvurunca stajer olarak çalışcan diyince ne yapcağınızı söyleyebilirim genelde bi kasiyerin arkasına verip sen beni izle poşetlemeye yardımcı ol arada diyorlar ve etraftaki sepetleri arabaları toplatıyorlar yeri geliyor para almaya depoya büroya hep ayak işleri küçük saçma işler yaptırıyorlar (mantıkta şu biz eğitim mağazasıyız nasılsa gitcek başka mağazaya yavşak çalışsın) yok iade ürünü yerine koy müşteri aa şunu almadım diyince sana getirtirler felan fıstık... en son artık bişi yaptırmadık demesin diyede koftiden oturtuyorlar seni 2-3 saat sonrada kalk çok kalabalık oldu ben geçem diyor kasiyer (benden hızlı felanda değil ciddiyim...) (daha önce kasiyerlik yapmıştım)

birde kırmızı stajyer diye yazan bi kazak giydiriyorlarki içler acısı saçmalık resmen ama katlandık öğrenciyim bende şimdi cuma tatil cumartesi asıl işyerimde iş başı yapcam bi sıkıntı olmassa dersler kasana ve çok zorlayana kadar çalışırım...

maaş olarakta hiçbi bilgim yok bitek insan kaynaklarındaki kadın
    net: 480 tl
    yol: 70 tl [ben bisikletle yada yürüyerek gidiyorum direk cepte :) ]
    bono: 30 tl
    dedi

yani 550 tl net para girecek cebe
    30 u sayma çünkü staj yaparken bile 30dk aralarda yediklerim (bisküvi-elma-simit vs) 8 lirayı buldu 4 haftada 32 felan yapar anca kurtarıyor zaten...

birde sendika üyeliği varmış onada cuma gideceğim 26-27 lira aylık kesiliyormuş fakat sendikalı olunca yakacak parası 2-3 ayda bir deterjan vs böyle şeyler veriliyormuş
    bilgim arttıkça yazmaya çalışırım...

• Çok kötü bir iş. USGRUBUN İŞLERİNİDE SANA YÜKLÜYORLAR. HELE Kİ MÜDÜRLERİN TAM şeyse....
  • Şunu bir türlü anlayamadım üst grubun işini veriyorlar çok yoruyorlar yahu zaten 4 saat günde çalışıyon 30 dk da mola gelmiş yoruyolar diyorsun girme kardeşim o zaman ayrıca tabi vercekler adamlar orada 8 yıldır 10 yıldır kasiyer kasap olan var sen 1 ay olmadan yada 1 yıldan sonra bile sen hep kasadamı oturcağını sanıyorsun

• Konuyu hortlattim galiba Kusura bakmayin.Aras kargo'da uc hafta kadar suren stresli yorucu surucu/kurye deneyimimden sonra bir aydir bostaydim fakat bugun kadikoy iskur'a migros toplu is gorusmesine gittim.Bayagi kalabalik ve uzun suren bekleyisten sonra mulakata girdim kisa bir gorusmeden sonra benimle tekrar goruseceklerini belirtip beklememi soylediler,bu sirada ben oradayken aras/eski patron aradi ve beni baska bir bolumde degerlendirebilecegini bildirdi.ben yine iki arada bi derede kaldim.sizce ne yapayim ? Migros'ta calisacagim bolum buyuk ihtimalle sanal market bolumu ve b sinifi ehliyete sahibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amcho

Şunu bir türlü anlayamadım üst grubun işini veriyorlar çok yoruyorlar yahu zaten 4 saat günde çalışıyon 30 dk da mola gelmiş yoruyolar diyorsun girme kardeşim o zaman ayrıca tabi vercekler adamlar orada 8 yıldır 10 yıldır kasiyer kasap olan var sen 1 ay olmadan yada 1 yıldan sonra bile sen hep kasadamı oturcağını sanıyorsun

Üst grup değil dostum US GRUP temizlik firması
  • Taşeron firmaya vermisler işi

• arkadaslar bende gorusmeye gittim mail ile evrak listesi atildi reyon gorevlisi olarak basliyacagim cok ise girdim ciktim ilkokuldan neri is yorarmis falan vs derdim yok para kolay kazanilmiyor
    neyse merak ettigim tek konu 18gunluk sigorta yatmasi ustunu bizim tamamlamamiz kac lira yatiriyoruz nasil olur bilen varmi part time icin

• migrosta kuru gidada calisiyorum staj donemindeyim part calisanlarin cok yorulacagini dusinmuyorum stajim bittiginde parta gecicem
    baska biyerde is bulabilirseniz baska biyerde baslayin

• Migrosa başlarken normalde sözleşme veya bunun gibi anlaşmalı bişey imzalatıyolar mı ?
    Arkadaşla tezgahtar olarak girdik , başlayalı 1 hafta oldu ilk gün gittik hemen şunu bunu yap diye işin içine soktular , bize hiç bir bilgilendirme vermediler ne maaş konusunda ne de iş konusunda ve boyna çalışıyoz.
  • Hort yapayım mjetde çalışıorum merak edip internette arayan arkadaşlar olursa okur :P
    170 lira yol parası ayın 2si ila 4 ü arasında yatar
    maaşın 2 ye bölünmüş şekilde yatıyor prim ayın 26sında maaş ise bir dahaki ayın 11 de
    prim konusu mağazalara aylık kota veriolar doldurursan bilmem kaçı fazla paranın sana prim olarak dönüomuş kimine çoğu iyi ciro yapan mağazada çalışanlar sırf prime çalışıyorlar 1.300 1.200 eline geçenler var

bunlar işin iyi yanları kötüleri ise

-mağaza içinde her işten sorumlusun kasiyerlik olsun mal taşıma olsun tezgahtarlık meyve sebze elemanı saf amele temizlikçi kısacası her boku sen yapıosun bir saaten sonra
    -Müdürün pişkin şeref yoksunu bir adamsa günde 1 saat mola yaparsan öp başına koy
    -Ana kasadan açık çıkar sana kitlenir kasa açık çıkar sana kitlenir yıl sonu vergi kesintisi derler bi bakmışın maaş 200 lira yatmış :D
    -Çalışma saati muhabbeti yaparsan seni geç çıkartır yada hep akşamcı yada sabahçı yapar bi saaten sonra iş çıkışı güneşe hasret kalırsın
    -Eleman yetersizdir her zaman o yüzden sana sorulmadan direk bi bakmışsın sabah 7:30 akşam 21:30 çalışır bulursun kendini

bütün bunlara susarsan müdürün suyuna gidersen 3 ay içinde master adaylığını koyarlar oda 2 senelik üniversite bitirdiysen biraz daha fazla maaşla daha fazla çalışma saati seni bekler o durumdada

bunlar 3 ayda gözlemlediğimşeylerdir ataşehir migros yada levent migros a iş görüşmesine giderseniz sizinle görüşen kişiye mjetmi migrosmu diye sorun yoksa ikisi arasında dünyalar kadar fark vardır çünkü bide size derlerseki sen oraya git biraz zaman geçsin migrosa geçersin diye inanmayın :D

• bende konuya biraz geç dahil oluyorum ama geçen hafta basvuru yaptım hem kariyer.net ve migros kurumsal'dan dün aradılar bugün 10:30 için görüşmek istediklerini söylediler ataşehir müdürlüge gittim orda bekleyen cok kişi vardı form dolduruyorsun sırayla cagırıyolar neyse adımı söyledi gittim konustuk daha önce çalıştıgım yerleri sordu okul işini sordu daha sonra sen çalışmayı seviyorsun sanırım dedi evet dedim benim 18i doldurmama 8 gün var o dedi kasiyerlik yapabilir misin evet dedim ama sigara satışı yüzünden 18 şart dedi foruma ben reyoz görevlisi yazdım daha önce şok marketler migrosa baglıyken poşetçilik yaptıgımı ve yardım ettigimi ve gelen malı rafa vurmayı bildigimi söyledim oda dedi her yere gidebilir misin dedi mesela dedim ümraniyeye gidebilir misin dedi evet dedim ümraniye-çekmeköy tarzı yerlere gidebilirim dedim ama kadıköy haric heryer dedim oda tamam biz seni arayacagız dedi hem 18ini doldurursun hemde daha iyi olur çalışman için bi unsurun kalmaz dedi arkadaslar sizce alırlarmı ?

• Ben umraniyede mjette calisiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.