Şimdi Ara

Migros'ta Kuzu Pirzola %20 İndirimli 46,36TL/kg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen ay bende uygun diye aldım migros tan kuzu yerine koyun pirzola sı sattılar tadı da berbat kayış gibi eti sert kokusu kötü. Hep et aldığım kasabın lezzetinin yanına yaklaşamaz .

Ayrıca küşleme yada pirzola yerine bütün böbrek yatağı alın ve kemiğini bütün olarak çıkartıp tüketin küşleme ve kuzu kontrafile olarak kemiğini de kaynatıp çorba için pilav için et suyu yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gidince kesin bitti kalmadı ki diyecekler.. onun için yolum düşerse bakarım. özellikle pirzola için gitmem
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir pirzoladan bahsediyorsunuz ki %70 fire versin?

Yağ dağılımı iyi olursa ekstra lezzet verir zaten ki sizin mantığınıza göre wagyu nun da yarısı yağ

küşleme(bonfile) tamam kaliteli bir ettir, yumuşaktır fakat pirzolanın da lezzeti ayrıdır. Küşlemenin yağsız olması sebebi ile lezzeti pirzolaya göre düşüktür bile, damak tadına kalmış bir durum tabiki ama birçok kişinin görüşü de bu yönde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'ta Kuzu Pirzola %20 İndirimli 46,36TL/kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa30

Yağ dağılımı iyi olursa ekstra lezzet verir zaten ki sizin mantığınıza göre wagyu nun da yarısı yağ

küşleme(bonfile) tamam kaliteli bir ettir, yumuşaktır fakat pirzolanın da lezzeti ayrıdır. Küşlemenin yağsız olması sebebi ile lezzeti pirzolaya göre düşüktür bile, damak tadına kalmış bir durum tabiki ama birçok kişinin görüşü de bu yönde.

bence arkadaşa kuzu pirzola diye koyun pirzolayı itelemişler :)

iyi bir kuzu pirzolada kemik firesi %30 u geçmez.

• Migros Fatihten geçen hafta kuzu kuşbaşı aldım birde kuzu kaburga
    kuşbaşı kokmaya yüz tutmuştu ve kuzu falan değildi.

Normalde bilmediğim yerden almam ama kartta puan vardı geçerken alayım dedim.
    Eve yakın olsa geri dönerdim gözüm kesmedi.
  • quote:

Bravo,
    çok doğru tespitler...
    mevzuyu bilenin ve anlayanın hali bir başka....

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

quote:

bence arkadaşa kuzu pirzola diye koyun pirzolayı itelemişler :)

iyi bir kuzu pirzolada kemik firesi %30 u geçmez.

Doğru söze ne denir...
    Çok yaşayın...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.