Şimdi Ara

Migros'ta pişmiş soslu 250gr kokoreç 7.99tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
6
Favori
27.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHinferno

peki ekmek arasında en iyi neyle gider?
    dometes,marul,tere vs vs vs ....

Marul vb. yeşillikle gitmez dostum. en güzel olanı sade yemektir. ekmek arasına atarsın, kekik, pul biber, kimyonla yersin.

illa eşlikçi istiyorsan tavsiye etmem ama közlenmiş domates ve biberle de fena gitmez. herkesin damak tadı ayrıdır sonuçta, bir yiyecek hakkın "bu şöyle yenir, başka türlü yiyen bilmem nedir" demek hoş olmaz.
  • Izgara kuzu bir numaradir, kalabalik aileyle hesap vakti gelince tadi daha da guzellesir ;) Su aralar sulu yapan ve servis ederken izgara yapan biyere dadandim Manisa Karakoyde.Ince kiydirin,icine kimyon+pul biber yeterli. Yanina en iyi salgam suyu yakisiyor bence. Cocuklugumda Bursa Hurriyet'deki yediklerimi unutamiyorum. Hatirladigim kadariyla icine kozlenmis domates ve aci yesil koz biberi kokorecle incecik kiyip veriyorlardi ve muthis bir lezzetti. Duruyor mu bilmiyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

Yanlislikla pahalisini aldim bi de 2 tane.. arkadas ne kadar yesemde bikmiyom Migros'ta pişmiş soslu 250gr kokoreç 7.99tl

Pahalı ama kuzu kokoreç. Hakikisi de kuzu kokoreçtir zaten.
  • sterilçöplük kullanıcısına yanıt
    Gittim bulamadım hocam afiyet olsun :)) yarın gitsem bulabilir miyim acaba, ne sıklıkla geliyor ki ?

• dejavu58 kullanıcısına yanıt
    bilgim yok valla geçen hafta sormuştum, kasap ne diyon birader ne gezer der gibi bakmıştı. dün denk geldi. rastlarsam bir daha yazarım migrostan size . tüketmem hepsini
  • sterilçöplük kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

• Çok kötü dün aldım. Kıkırdak yiyormuşsun gibi. Baharatın sanırım kimyon fazla devamlı o tad geliyor.
    Havaya 8 tl nizi çöpe atmayın.

• Bu mesaja eklenen görseller:

Migros'ta pişmiş soslu 250gr kokoreç 7.99tl

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Super fiyat.dikkat skt yarin

Migrosta keske cope atmak yerine kipa gibi sktli urunleri indirime soksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 31 Mayıs 2016; 20:58:14 >
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam Superfreeze ile dondular bile

• Alınmaz arkadaşlar ben aldım denedik çok kötüydü,illa evde yapmak istiyorsanız kipadan kuzu kokoreç alın,10 liraya 4 parça ve dilimlenmiş ama parçalanmamış halde.bildiğiniz kuzu kokoreç.. Bu migrostaki dana kokoreç ve tadı çok kötü sosu çok basmışlar zaten dana.
  • aycanata kullanıcısına yanıt
    doğrusunu almışsın zaten öbürü dana ve tadı kötü. bu bildiğin kuzu birazda tereyağıyla pişirirsen çok güzel oluyor hocam.kipadan devamlı alıyorm.
  • Ben Eral markalı dana kokoreç olanını Migros'tan aldım. Kokoreçi çok severim ama çok iyi olmadı. Yenir ama olmasa da çok aramam sanki, baharatı daha az olsa daha iyiymiş. Ben mikrodalgada ısıttım, bir daha alırsam tavada deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 1 Haziran 2016; 11:08:39 >
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    migrstanmı aldınız bu ürünü
  • Almayın aldırmayın böyle lezzetsiz bişey hayatımda yemedim arkadaşlar

• fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam migrostan alındi. Ama tavsiyem cabuk tuketilmesi.

• Kuzu mikrodalgada tadı nasıl oluyor beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 6 Temmuz 2016; 16:44:35 >
  • Yemeyin böyle şeyler demek için girdim, çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

Kuzu mikrodalgada tadı nasıl oluyor beyler ?

Haşlama gibi oluyor. Önerim tava veya mangal hele mangalda parmaklarını yersin

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Elektrikli mangalda deneyeyim ozaman
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.