Şimdi Ara

Migros'ta pişmiş soslu 250gr kokoreç 7.99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
6
Favori
27.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasşlar migros ta eral marka diye bir kokoreç var ; soslu pişmiş ve 250 gramı 7.99tl den satılıyor.

şimdi hatırlayamıyorum ama 12 13 tl gibi bir rakamdan düşmüş , katalog ürünü diyor.

tadını çok beğendim , mikrodalgada 2 dakika ısıtmanız yetiyor . tezgahta yenilen kokoreçi aratmaz.bi kerede yarısını yani 125 gramı yemek bile yarım ekmeğe fazla geliyor ve bol bol yetiyor.

tek sorunu bulması çok zor ; her migrosa yolum düştüğünde reyona bakıyorum ama bulmaz şansı 10 da 1 gibi bişey.kasap kısmıyla konuştuğumda hep üretim tarihinden itibaren SKT leri çok kısa olduğu için satılmayanları çöpe attıklarını söylüyorlar hatta çöptekileri bile gösteren oldu :D

denemekte yarar var.şu anda bilemiyorum tezgahta yarım kokoreç yemeli uzun süre oldu ama tezgaha göre sıcak olduğunu düşünüyorum

resimde görüldüğü üzere benimkinin tarihi geçmiş ama ben öncede alıp buzluğa koymuştum,dün akşam yedim bi sıkıntı olmadı Migros'ta pişmiş soslu 250gr kokoreç 7.99tl

• sanalmarkette varsa 2 kilo sipariş geçeydik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tezgahtakını aratmaz diyorsan sen kokoreç yememıssın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tadi güzel öneririm. burda çeyrek ekmeği 6 tl olunca baya yanıyor
  • Rejime basliyodum yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

Rejime basliyodum yapma

bende rejimdeyim ; kepekli ekmeğin içini alarak yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

sanalmarkette varsa 2 kilo sipariş geçeydik

sanalmarkette 1 haftadır takip ediyorum hep stokta yok diyor.şu SKT olayı sıkıntı sanırım

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/24309675-30033-eral-soslu-dana-kokorec-250-gr-pi%CC%87smi%CC%87s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

sanalmarkette 1 haftadır takip ediyorum hep stokta yok diyor.şu SKT olayı sıkıntı sanırım

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/24309675-30033-eral-soslu-dana-kokorec-250-gr-pi%CC%87smi%CC%87s

stok yok diyor

• Midem kalktı. =)
  • quote:

quote:

quote:

stok yok diyor

takip ediyorum 1 haftadır öyle sanırım SKT sıkıntı diye online satmıyorlar.

ara ara şubelere uğramakta fayda var et reyonunda kıytı köşelerde bulunuyor.geçenlerde bakırköy migrosta buldum 5 6 tane vardı ama SKT leri aynı gün olduğu için almadım.

stok gördüğüm yerde 5 6 tane kesin alıp buzluğa atarım.

• Kipa'da 5 TL.
  • Kipadan 250 gramını 5 tl den 4 5 kere almıştım. Kokoreççiden yediğiniz gibi değil tabiki ama güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold0ne

Kipa'da 5 TL.

bizim burada hep ufak kipalar var express vs (ist-beylikdüzü tarafı)

hiç görmedim
  • özdilekte de pişmemiş halde var. evde pişirip yapınca efso oluyor.
  • Ben dün aldım skt 15 inde son
    dana kokoreç kuzunun yerini asla tutmaz
    Ama fiyatı uygun yarım ekmek kuzu 8 9 lira danada aynı bu urun alınır

• ben beğenmedim. lezzeti yok. pişmemiş dilimli satılan bu fiyara inerse bide onu denerim. ama 13 tl cıvarı alınmaz kesinlikle.

• quote:

quote:

Kipa'da 5 TL.

hiç görmedim

Yaklaşık 2 ay önce İzmir-Gaziemir Kipa'dan aldım.
  • quote:

quote:

quote:

Kipa'da 5 TL.

hiç görmedim

Yaklaşık 2 ay önce İzmir-Gaziemir Kipa'dan aldım.

izmir kipanın memleketi kokoreçte izmir üretimli

darısı başımıza

• Kipada eral danakuzu 7.25, yuvarlak halkali kuzu ise 10 TL idi.İzmirde camdibinde gerçek sut kokoreç dişinda pek iyisini görmedim ama bu eral gerçekten yoklukda iyi gidiyor.2 paket aldim 4 ekmek ile abim yengem kuzenim yeğenin ben annem babam hepimiz yedik.1paket 1,5-2 ekmek cikartir fazlasi bunaltiyor.biraz kimyonunu fazla geldi oda olsun.bodrumda yarim 10 lira siz hesap edin.

• quote:

arkadasşlar migros ta eral marka diye bir kokoreç var ; soslu pişmiş ve 250 gramı 7.99tl den satılıyor.

şimdi hatırlayamıyorum ama 12 13 tl gibi bir rakamdan düşmüş , katalog ürünü diyor.

tadını çok beğendim , mikrodalgada 2 dakika ısıtmanız yetiyor . tezgahta yenilen kokoreçi aratmaz.bi kerede yarısını yani 125 gramı yemek bile yarım ekmeğe fazla geliyor ve bol bol yetiyor.

tek sorunu bulması çok zor ; her migrosa yolum düştüğünde reyona bakıyorum ama bulmaz şansı 10 da 1 gibi bişey.kasap kısmıyla konuştuğumda hep üretim tarihinden itibaren SKT leri çok kısa olduğu için satılmayanları çöpe attıklarını söylüyorlar hatta çöptekileri bile gösteren oldu :D

denemekte yarar var.şu anda bilemiyorum tezgahta yarım kokoreç yemeli uzun süre oldu ama tezgaha göre sıcak olduğunu düşünüyorum

resimde görüldüğü üzere benimkinin tarihi geçmiş ama ben öncede alıp buzluğa koymuştum,dün akşam yedim bi sıkıntı olmadı Migros'ta pişmiş soslu 250gr kokoreç 7.99tl

keşke çöpe atmayıp skt yaklaşan ürünlere kipa gibi son fiyat yazıp uygun fiyattan satsa migros
    bu arada adı geçen kokoreçi kipadan alıp denemiştim.vasatı aşamadı benim için.daha da almadım almam.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.