Şimdi Ara

Migros'ta Rüşvet Teklif Edildi !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
5
Favori
38.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen doğru olanı yapmışsın iyide etmişsin fakat madem bu olay bu kadar basit bunca kişi neden bu olayı kapatmaya çalıştı.
    Migros müdürlerinin bir çoğu zaten tanıdık, torpil durumlarıyla müdür oluyorlar yoksa müdürlük vasfından haberleri yok.
  • Migros genellikle son kullanma tarihi yaklaşan ve satışi az olan ürünleri, toptancı firmalarla da anlaşarak, iyi indirimler yaparak satısa sunuyor.
    Kim ne kadar alabilir kısıtlaması olmasa da, indirime giren ürünün küçük bir kısmını toptan vermeyip ayırabilirdi. Fazla bir sey çıkmaz bundan, hata etmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Migros'ta part time çalıştım. O zaman da dehşet indirim oluyordu. Aynı bu şekilde toplantıcılar gelip her şeyi sömürüyorlardı. Hatta ödemeyi bile puanla yapıyorlardı. Ben de müdüre bildirdim durumu. Müdür de hiçbir şey yapamayacağını söyledi çünkü o da müşteri ve legal bir şekilde alışveriş yapıyor. "Beyfendi siz çok aldınız ama biraz başkalarına da kalsın" demeye hakkımız yok. Düşünce mantıklı gelmişti. Ben o toplantıcıya ne hakla kısıtlı mal satabilirim ki? Hiçbir şekilde beni destekleyen argüman yok. Müdür de yeni gelmişti mağazaya ve onlarla beraber olma ihtimali zayıftı. Hoşuma gitmese de veriyordum malları. Onlar da bol bol alıyordu. Kimsenin de mağdur olduğunu görmedim. Migros müşterisi cidden tok. Ölücü falan yok.
  • Rüşvet suçu, bir tarafta “rüşvet veren” gerçek kişi ile diğer tarafta “rüşvet alan” kamu görevlisinin (memur, bilirkişi vs.) bulunduğu her zaman birden fazla failin olduğu kamu idaresinin güvenirliğine karşı işlenen çok failli bir karşılaşma suçudur. Yani demem o ki rüşvet suçunun oluşması için kamu görevlisi olması şarttır. Bahsettiğin olayda ise herhangi bir kamu görevlisi bulunmamakta. Bu nedenle seçmiş olduğun terim yanlış.

• Ekşisözlüğe çıkmış konu ehehw konu sahabısınada baya verip veriştirmişler

• Bana biraz boş beleş bir işmiş gibi geldi. Hani bir de çıkar sağlama amaçlı olanından
  • ne insanlar var arkadaş ya dandirik bir oda kokusu için ne kadar tantana yapmışın
  • oda kokusu almayın evladım oda kokusu en iyisi bile kanserojendir..
  • oda kokusu kimyasal atıkları parfüm yapıp satmanın iyi biri yolu.
  • Bir kişiye 2 taneden satmıyorumun kanunda bir yeri var mı? Önce bunu araştırın sonra şikayet edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Danışıklı dövüş gibi bir durum var. Migrosun toptan mal satışı ayrıdır. Perakende satışı ayrıdır. Konuyu rekabet kurumuna şikayet etmelisiniz. Bu tüketicinin toptancı karşısında haksız rekabete uğramasıdır.
  • Bastan dedim heralde uyuşturucu kaçakçılığı filan yapıyorlar:) sıradan olay çıktı, :)

• Çok benzer bir olay olmasada bende boynerde alışveriş yapmıştım sırada beklerden önümüzde bekleyen kişinin yanına sürekli mağaza çalışanlar gelip sessizce bir şeyler konuşup gidiyorlardı. Ne konuşuyorsunuz falan deyince bu benim arkadaşım alışverişten sonra ona bir şey göstereceğim falan dedi mağazada çalışan kadın. Sıra önümüzdeki arkadaşa gelince sessizce konuştuğu mağaza çalışanı kasaya geçti ve aldığı ürünleri kasadan geçti. Numara olarak benim numaramı girelim dedi ve faturada indirim yaptı bu yetmiyormuş gibi sonrasında 3-4 şişe tester parfüm verdi. Bu durumu mağaza müdürlüğüne boynerin 444'lü hattına ve boynerin mail adresine bildirdim. Sonuç 1-2 ay sonra aynı mağazaya gittim aynı kişi çalışmaya devam ediyordu. Hırsızlık her yerde var.
  • Konuyu Migros yerine oda kokusu firmasina yazin, o kampanya ve indirimi onlar yapiyor. Toptanci gelsin alsin diye degil, tuketiciye reklam olsun diye. Onlar Migrosu uyaracaklardir.

• Bu konuyu dh ölücülerine havale ediyorum.Kararı onlar versin.
  • Bizim bakkalcı geçen hafta biraları dolduruyodu kamyona :)))))))))))))

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.