< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_canakci -- 26 Mart 2019; 16:25:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_canakci -- 26 Mart 2019; 16:25:6 > |
Oda kokusu olduğu için burada ki teknoloji uğruna ruhunu satacak adamlar pek umursamaz ama oda kokusu yerine 10 tane iphone X vardı adam hepsini götürdü 4000 liradan dersen o zaman ortalığı ayağa kaldırırlar
DH de araç, telefon ve televizyon için canını verecek çok büyük bir topluluk var |
uğraştığına değmeyecek bir şey isteyen istediği kadar alır
|
Günümüzde koşullarında sıradan bir olay. Millet sapıttı iyice.
|
Oda birşey mi geçen haftalarda bira larda olan %25 lik indirimde tüm migros mağzalarında tekel bayileri akın etmişti. Müdürler kendi elleriyle adamlara epodaki tüm malzemeyi getirdiler. Bu olay ne kadar satış o müdür o kadar pirime dayalı sistemden geçtiği için umursamıyorlar.
|
Bütün kampanya detaylarında ticari amaçla satın alımlar yasaklıdır herkesin eşit olarak faydalanabilmesi için kota konulur,buradaki hata Migros gibi nispeten diğer mağazalara göre daha kurumsal bir firmanın mağaza müdürüne bu konuda yaptırım yapılması gerekirdi hatta bira olayında olanlar konusunda da aynı duyarlılığı gostermelıydı
|
Çalışanlar Toptancıyı çağırıyor ve komisyon karşılığında ürünleri adama toptan satıyor. Hem Rekabete aykırı hem de perakende ürün toptan satılmaz. En önemlisi de bu migros adına zarar demek oluyor. Herhalde şirket isminin böyle bir haberde geçmesini istemediği için olayın üstünü örttü. |
o da birşey mi, Fransa'da bilenler bilir Carrefour yılbaşından sonra tüm çikolataları %50 indirimle verir. ben de yeğenime Türkiye'de olmayan şimşek makkuin'li :) kinder alayım dedim, aman yarabbi böyle bişey olamaz. ne kadar arap bakkalcı varsa binlerce, bakın binlerce kinder yumurtayı tren gibi market arabalarına doldurmuş aldı. kasiyere söyledim bana alacak yumurta kalmamış serbest mi bu kadar almaları diye, erken gelseydin dedi kadın bana. ben de reyonlarda gezerken bi tane ütülerin yanında, bi tane yağ reyonunda bi tane de deterjan reyonunda buldum 3 tane aldım.
|
Kral geçen gece Shell tuvaletine giricem tam giriyorum görevli esnaf ağzıyla çıkın çıkın tuvalet kapalı yanda simitçi var oraya girin dedi. Ulan dedim noluyoz. Gece şikayet ettim Shell'in verdiği cevap bayiyi uyardık isterseniz dava edebilirsiniz. Bu aralar firmalar müşteri ile resmen tas*ak geçiyorlar. Migrostan kıyma aldım zehirlendim umurlarinda olmadı. Cimere şikayet ettim her yerde inceleme yapmışlar yine bir Allah'ın kulu arayıp özür dilemedi.
|
Metro market olsa tamam, toptancı marketi sonuçta ama Migros gibi bir mağazada böyle bir şeyin müdür eliyle yapılması çok etik değil. 5 10 15 olsa yine anlarım. Adam koca arabayı doldurmuş. Rüşvet mi denir buna bilmiyorum. Sizin yaptığınız çekim de bir sorun dışında yasaklı hiçbirşey yok. Keşke mağaza sınırı içine girmeden çekimi tamamlasaydınız hiçbir koz vermemiş olurdunuz. Ayrıca o kadar ürünün hepsi aynı fişte mi kesildi onu biliyor musunuz? Onuda kılıfına uydurmak için ödemeyi bölebilirler ve böylece gizlemiş olabilirler toptan satışı.
Tezgah belli müdür göz yummuş, adam da avantasını vermiş. Belki uzun süredir bu şekilde bir ticaret yapıyor adam. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 26 Mart 2019; 13:23:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 26 Mart 2019; 13:31:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|