Şimdi Ara

Migros'ta Rüşvet Teklif Edildi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
38.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefourda 18,90 tl.den 5 kg ırmak toz şekerden 8 tane birden 152 tl ödeyip alayım dedim verdirmediler

sonra dediler ki "aman abi soruşturma açarlar toptana giriyor bizi işten çıkartırlar aman aman "
    yazık işlerinden olmasınlar
    4 er 4er geç öde 4 adet sonra öde didiler

migrosta kim kime dum duma
    itibar nirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf ve videolar silinmiş galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunu sikayetvar.com da okumuştum demek bir gelişme olmamış

• Dankek 30 kuruşa düştüğünde sanırım 15 kadar almıştım kasiyer bayan toptana giriyor sormam gerek diyerek beni bekletti sorduğu görevli tamam deyince kasadan geçti bazı mağazalarda ya pek umursamiyorlar yada bir çıkar ilişkisi var.

• Ne boş beleş işlerle uğraşan insanlar var, adam parasından alıyor sanada teklif etmişler olay bitmiş gitmiş daha neyin peşindesin neyi ispatlamaya çalışıyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Yani tamam yapılan şey etik değil ama kanun dışı ve kural dışı olması için migrosun bir müşteri şu kadar adetten fazla alamaz diye kural koymuş olması lazım. Böyle bir kural yoksa yapılan da yanlış denemez.
    Var zaten 25 adetten fazlası toptana girer diyip vermiyorlar. Benim de Selpak Tuvalet Kağıdı 12'li 5 TL'ye düştüğünde başıma geldi. Stoğu bilmeme rağmen ve 13 tane bulunan mağazaya gitmeme rağmen reyonun en arkasında bir tane buldum. 1-2 tane var mı diye sorayım dedim müdür geldi konuşuyoruz lafa bak bunu nereden buldunuz elimizde stok yok falan dedi. Adam beni öyle gelip sepet doldurup giden biri sandı.

Migros konusundan bilenler vardır her şeyini bilirim bunların. Neyse adam vermiyor. Yahu diyorum stoğun var önce diyor stok göremem sonra diyor 1 saat sonra görürüm falan. Bak diyorum göster diyorum yok elimizde bulursanız mağazada alın diyor.

Şikayet ettim dedim ben 18:54'te aldım ürünü, bana yok dediler ve 18:54'ten sonra ürün satıldıysa ya birileriyle anlaştılar ya da kendileri aldı diyorum. 3 kere dönmedi genel merkez 4.sünde yine şikayet kaydı oluşturdum bana diyor ki genel merkez işte mağaza uyarıldı gerekli kontrollerin yapılması sağlandı diyorum eee sonuç nedir sonucu sizinle paylaşamam diyor. Yahu bu adam bir sonrakinde tekrar aynı şeyi yapacak ben o mağazanıza daha da gitmem diyorum hala benim söyleyebileceğim şeyler bu kadar diyor. Adama yaptırım yok mu diyorum şu an için böyle bir yaptırımdan bahsedilemez diyor. Gram acımıyorum böyle durumlarda ve iş akdi feshedilse bile umrumda olmayacak. Çünkü böyleleri hakediyor. Yalan söylüyor. Müşteriyi aptal yerine koyuyor. Başka mağazaya gittim bari oradan alayım 2-3 tane diye çocuk dedi ki abi bizimkiler kendilerine ayırmıştır tamam kardeşim söyleyin böyle sıkıntı değil dedim. Migros müşteri memnuniyetinde 1 numara olma durumunu git gide kaybetmeye başladı maalesef.

• Bir şeyin yanlış olmamasıyla bir şeyin etik olmamasını birbirine karıştırmışsın. Şöyle izah edeyim.

Mesela birisi evinin kapısının önüne arabasını park etti. Bu etik bir davranış değil. Bu tamamen toplumsal saygı sevgi çerçevesinde belirlenir. Fakat suçta değil. Sonuçta yolun tapusu senin değil. Ortada park yasağıda yok. Gidipte bu adamın arabasının vidyosunu çekip ondan şikayetçi olamazsın. Yapabileceğin tek şey efendi gibi gidip arabasını çekmesini rica etmek olur.

Bu örnektede olduğu gibi gidip o adamdan 2 adet kokuyu sana vermesini rica edebilirdin. Adam senden önce gelmiş. Parasını ödemeyede razı. "En fazla şu kadar alabilirsiniz" şeklinde bir hükümde yok. Adam okuduğum kadarıyla gayet hoşgörülü bir adammış, rica etseydin eminim sanada verirdi. Üstelik videosunu çekerek onu fena halde korkutmuşsun. Umarım oda senden şikayetçi olurda hakettiğini bulursun dostum.

Sen milleti çekememeye devam et. Bu devirde hızlı olan işi götürüyor.

• Ne arıza tipte insanlar var 2 oda kokusu alamadım edemedim diye şuraya bak. Senin canın zaten bir olay yaşasam da sosyal medyada bir şeyler paylaşsam diye çekmiş.

Birincisi Migros'ta böyle toptancılar çok olur ve alır. Daha geçen bira indiriminde adam 5 süpermarket arabasına kaç kasa bira koydu.

Belki adam toptancı, belki birine hayır yapıyor, belki de satıyor. Mesela eve ekmek götüreceksin çocuklar aç. Sen rafta son kalmış ekmeği alırken diğer biri gelse, ben almak istiyorum dese ekmeğini verir misin.
  • kadir_canakci kullanıcısına yanıt
    Verdigin linki baska yere upload yaparmisin?

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    hocam yukardaki yorumlara baksanıza ne anlar bunlar :) neredeyse paylaşan adamı suçlayacaklar..
  • Oda kokusu olduğu için burada ki teknoloji uğruna ruhunu satacak adamlar pek umursamaz ama oda kokusu yerine 10 tane iphone X vardı adam hepsini götürdü 4000 liradan dersen o zaman ortalığı ayağa kaldırırlar

DH de araç, telefon ve televizyon için canını verecek çok büyük bir topluluk var
  • Bu tarz firmalarda çalşışanların %80 i çakal, özellikle teknoloji mağazalarında çalışanlar. Ürün indirime girince kendi çalışan indirimlerini de kullanıp, ürünü satın alıyorlar. Ondan sonra çeşitli satış platformlarında xx faturalı sıfır 1 aylık kart ilanları açıyorlar. Hepsi böyle değil ama %80 i böyle. Ha çok iyi, çok düzgün çok yardımcı olan çalışanlarda var orası ayrı. Onlarda işte 10 çalışandan 2 si öyle.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    hocam indirim olan üründe çalışan indirimlerini kullanamıyorlar ama geri kalanlar doğru
  • Migrosu herkes Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma falan sanıyor. Migros gibi iyi görünen ikiyüzlü bir firma var mı acaba...Nasılsan öyle görün.
    Bu olayda da gerçek yüzü açığa çıkmış olay bundan ibaret.Bunların merkezi de aynı,millet sanıyor ki merkezi arıcam da birşey değişecek...

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam MM'de gördüğüm olay yetkili bir kişi ürünü İstediği fiyatı direkt sistemden değiştiyordu. Teknosa'da ise bir monitör indirimdeydi iki Mağaza'da vardı sadece. Hani fiyatı piyasaya göre ucuz. Gittim birinde sabah satıldı dediler, diğerinde ise şaşırdılar bu fiyata monitör mü varmış dediler. Depoya gidip bakıyım vs dedi. Sonra 5 dk sonra geldi, arkadaşlar monitörü taşırken kırmışlar depodan getirtemeyiz o yüzden, dedi. Israrla monitörü görmek istedim ısrarla yok göremezsiniz dedi. İyi dedim çıktım gittim. Arada 1-2 hafta geçti. İlan gördüm aynı monitör için. 500 lira daha pahalıya, fatura tarihini sorduğumda "3 gün öncesine ait olduğunu, indirim çekinin süresi bitmesin diye bu monitörü aldığını ve paraya çevirmek istediğinden bahsetti" fatura tutarını sordum. indirimdeki halinden bile daha düşüktü bahsettiği tutar. 1.5-2 sene oluyor bu olay olalı. O günden beri hepsine bu gözle bakıyorum.

• Ben olsam bi araba dolusu oda kokusunu alır, hatta arabama kadar taşıtırdım. Bu esnada videoyu drive google fotoğraflar vs. yedekler ve adama galeriden silmesine izin verirdim. Sonra olduğu gibi migros muduruyle gorusmeler aynı devam ederdi. Kokuları da burdan bedava dağıtır konuyu iyicene reklam ederdim. Hem forum ahalisi de sevinir hem konu up olur belki cok dahada fazla kisi tarafından görünürdü.

• amma uzatmışsın bilader adam parasıyla gelmiş almış ortada bir suç göremedim magaza müdürüde adama haber ucuruyordur gel ucuzladı diye filan en fazla budur yani
  • Adam unutmuş olabilir ayırmayı hem sanan çok istiyorsan alan adamdan rica etseydin sizin gibiler adamı işinden eder...

• vay anam vay serhat neler dönmüş ya
  • Kanıtlamak çok kolay. Videoyu koy inanalım.
    aa silinmiştir belki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.