Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Saçma sapan konuşuyorsunuz ben de neredeyse tüm marka sucukları deneyen birisi olarak Polonez i tek geçiyorum Apikoğlu hikaye diyorum ayrıca daha önce Apikoğlu hastası bir arkadaş Polonez neymiş diye övdü övdü bitiremedi ayrıca bu Apikoğlu skandal olmadı mı zamanında hatta kendi sitelerinde bile kabul etmişlerdi NE OLACAK ŞİMDİ

Aynen öyle. Şahin apikoğlu falan tırt. Sucukta coşkun daha sonrasında polonezi tek geçerim. Afyon sucuk markalarını kasap sucuklarını falan ayrı tutuyorum tabi. Market sucukları arasında en iyileri coşkun ve polonez.

Manda etinden yapılan coşkun en iyisi demek vay be gurmeye bak arkadaşlar coşkunmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Evet apikoğlu sarı etiketliyi 15 gün önceden ayırttım ve 8 kg civarında aldım. Bazı şubelerde sarı beyaz etiketli azda olsa vardı. Sarı etiketliyi benden isteyenler olduğundan 4 şube gezdim yoktu. Sucuğun güzelliğine gelince tattıysanız bilmeniz gerekir. Ama herkes sucuk sevecek diye bir kural yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Evet günlerdir burada yaygara koparılan sucuk kampanyasıyla ilgili birkaç satır da ben yazayım.

Bu akşam Saat 19.00 gibi İzmir Alsancak 5M Migrosa uğradım. Amacım sucuk almak stoklamak değildi elbette. sadece bu topikte günlerdir heyecanla yazılan :

- Reyon görevlisine 3 kilo 5 kilo ayırttım diyenler
    - Sabah ilk açılışta dalacağım diyenler
    - Yok Apikoğlu iyidir , Yok Polonezköy iyidir , Yok Yok en iyisi Şahindir diyenler
    - Almak için ne yapabilirim , acaba kalır mı ? hangi şubelerde varsa paslaşalım diyenler ...

Bu liste tabi daha da uzatılabilir .

İlk mesajımda yazdığım gibi Alsancak Migrosta orta bölümde açılan sucuk reyonu akşam saatler olmasına göre hiç ilgi görmediği gibi satış tam bir fiyaskoydu. Sucuklar reyonda tabiri caizse dağ gibi yığılı durmaktaydı. Sizin için foto bile aldım. Ve şunu düşündüm :

Bu kadar polemik , kavga gürültü , kırıcı mesajlar , 3 kilo 5 kilo stok yapmak isteyenler aklıma geldi. Ve içimden gülerek mağazadan ayrıldım.

Saygılar.

Migros ta sucuk ta indirim

Hocam fotoğrafınızda sarı etiket apikoğlu göremiyorum.

Üstad ;

Ben kırmızı , Sarı mavi etiket bilmem.

İzmirin en büyük Migroslarından sayılan bu şubede açılan standda :

Şahin
    Apikoğlu
    Polonözköy

markaları içeren sucukları istiflemişlerdi. Görevli ye sadece "Bunların arasında Cumhuriyet yokmu" diye sordum. Olmadığını ve gelmediğini belirtti.

Sonuç itibariyle bahsettiğiniz sarı etiket bir yana genel olarak Sucukları ilgi yoktu.

Bunda dikkat çekmek istedim.

Saygılar.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Çoşkun her türlü fiyata sucuk yapar. Apikoğlu ayarındaki sucuğunu da bir çok marketten alamazsınız. Apikoğluna tırt diyorsanız sucuk kalitesinden anlamıyorsunuz demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Saçma sapan konuşuyorsunuz ben de neredeyse tüm marka sucukları deneyen birisi olarak Polonez i tek geçiyorum Apikoğlu hikaye diyorum ayrıca daha önce Apikoğlu hastası bir arkadaş Polonez neymiş diye övdü övdü bitiremedi ayrıca bu Apikoğlu skandal olmadı mı zamanında hatta kendi sitelerinde bile kabul etmişlerdi NE OLACAK ŞİMDİ

Aynen öyle. Şahin apikoğlu falan tırt. Sucukta coşkun daha sonrasında polonezi tek geçerim. Afyon sucuk markalarını kasap sucuklarını falan ayrı tutuyorum tabi. Market sucukları arasında en iyileri coşkun ve polonez.

Manda etinden yapılan coşkun en iyisi demek vay be gurmeye bak arkadaşlar coşkunmuş

Sucuğu sucuk yapan asıl baharatıdır söylediklerim dışındaki sucuklar beş para etmez. Markette satılanlardan bahsettim ayrıca gidip bana kayseri beğendik falan deme tabiki onlar daha iyidir. Bursada köfteci yusufun köfteside muhteşemdir. En iyisi kasap sucuk zaten ambalaja girenlerin hepsinde sodyum nitrit ve nitrat var.

• Fark yok denecek kadar az. Mutlu olmaya devam edebilirsiniz
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    hocam şu GDİ lerde verdikleri 350 gr lık olan türü diyorsanız ben o sucuğu şahsen beğenemedim.Yağ gibi..
    Ama bu daha özel seri olan fermente Kasap ve özellikle Lüks Uzun tip mutlaka bir kez denenmeli..

Aslında hazır fiyat sabitlenmişken ne kadar marka model var hepsinden 1 er kangal alsak mı napsak
  • balçova 5m ve inönü mirgos (eski tansaş) doluydu, hemen her markadan bolca vardı, 1 kangal aldım :)
  • Çoşkun, namet ve polonezde özel üretim var ancak apikoğlunda olacağını sanmam. Bu kampanyalar genelde büyük marketlere biraz komisyon gibi bir şey oluyor. Reyonlarında satılması karşılığında ya kampanya dönemlerinde düşük fiyattan ürün vermek veya ücretsiz faturalandırmak gibi. Marketlerin bir kısmı da satışları canlansın diye müşteriye kampanya yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Velcoro

Beyler ben normal apikoğlu fermente aldım şimdi herkes antrikot daha iyi demiş aradaki kalite fark çok mu fazla? Artık rahat rahat yiyemeyeceğim keşke okumasaydım ne güzel en iyisini aldım diye mutluydum

Aynen o yüzden 1 kg da antrikot aldim

• travegostar kullanıcısına yanıt
    hocam ben de bu fotodan istemiştim teşekkür ederim..
    Bu sucuk için salam gibi demişti kasap reyon görevlisi.Bize güzel geldi.Et gibi.Yağ çıkmıyor.Bu sucukta yağ oranı %40 tan epey altındadır diye düşünüyorum..Baharat ve tuz azlığına da katılıyorum.Damak tadı işte değişiyor..

Bu arada bir Migros torbası bundan almış adam görmüştüm.Demek aynı damak tadındayız..

Foto için tekrardan teşekkürler
  • en iyisi polonez 3 kg sadece polonez aldım
  • Apikoğlu antrikot neden ekşimtrak kokuyor acaba ?

• Kayseri Anayurt migros da erşan ile şahin kalmıştı 100 liralık aldık bakalım, daha buzlukta da 2 kilo vardı, bunlar bayağı gider...
    Aciliyeti olduğu için sanalmarketi kullanamadım :/
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet sucuk yoktu :-)

• Torku fermente bulan alan var mı benim gittiğim yerde ısıl işlem görmüş vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

hocamla ordu migros apikoğlu sucuk stoklarını tükettik :)

aynen öyle, kasada apikoğlu sucuklarla görünce, direk sordum dh denmisiniz diye :)) üstaddan kalanlarıda ben aldım 3,5 kilo kadar...

hocam ben magazada tam sarı etiketli [antrikot] sucuk görememiştim beyazlı sarılı aldım sanırım sizde aynısından aldınız tamm sarı olmasına dikkat etmemiştim yarın bulursam 1 tane tam sarı alacağım

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle, kasada apikoğlu sucuklarla görünce, direk sordum dh denmisiniz diye :)) üstaddan kalanlarıda ben aldım 3,5 kilo kadar...

hocam ben magazada tam sarı etiketli [antrikot] sucuk görememiştim beyazlı sarılı aldım sanırım sizde aynısından aldınız tamm sarı olmasına dikkat etmemiştim yarın bulursam 1 tane tam sarı alacağım

İllet yazıp çiziyor ulan dedim ikinci kez güven ilker aldım 2.2 kg 1.2 kg su apikoglundan sarı o kadar mi iğrenç kokar pişince zorla yedim yeminle bir de kesmistim hepsini iade edemem de attım buzluga neyse cumhuriyet ile kurtardık paçayı

Sakin almayın apikoglundan

Haaa arkadaşlar polonez baton sucuk da 34.90 idi

• bunu ben de çok merak ediyorum hocam..
    Bir de bu Cumhuriyetleri birisi topladı galiba toptancı falan...bir tane parmak bile göremedim..Sanaldan da Cumhuriyeti kaldırmışlar sanırım.Hangi şubeyi seçsem stok yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

quote:

quote:

İllet yazıp çiziyor ulan dedim ikinci kez güven ilker aldım 2.2 kg 1.2 kg su apikoglundan sarı o kadar mi iğrenç kokar pişince zorla yedim yeminle bir de kesmistim hepsini iade edemem de attım buzluga neyse cumhuriyet ile kurtardık paçayı

Sakin almayın apikoglundan

Haaa arkadaşlar polonez baton sucuk da 34.90 idi

antrikot olan mı müdürüm kokulu olan ? gecen sene birader apikoğlu aldı tam sarı olanı baskası yalanmış sucuk bu dedi evde 2 kg polonez olmasına ragmen 2 kg da apik aldım beyazlı sarılı olanı

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.