Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matematiqci

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Sarı etiket Apikoğlu sempatizanı olarak tavsiyem Polonez Kasap sucuğu denemeniz. Apikoğlu da güzel fakat bu Polonez Dana Kasap Sucuk'ta özel bir baharat var galiba, tadı harika. Carrefour'da şu anda 63 TL, Apikoğlu 57 TL Carrefour'da.

Pen 4 kilo polonez kasap sucuk aldım bugün. Migros çalışanları da kendine ayırıyordu. Fakat tavaya attım pişirdim ne yag salıyor ,ne bi baharat var , ben ucuz bim sucugu yediğimden midir nedir pek anlamıyorum sucuktan. Herkez apikoğlu 10 numara demiş gidip değiştirsem mi dersin? Apikoğlu daha mı baharatlı?

polonez fermente (kasap) yağ oranı az ise ve baharat da tırt ise, pek bir esprisi olmasa gerek. ya da damak tadına göre değişiyor iş.

Ben sucugu bol yag ve baharatlı severim aslında bana çok yavan geldi. Memur işi sucuga alışmışız yaglı,bol baharatlı iyisi yavan geliyor =)

Yağlı sucuk seviyorsan A101 de cumhuriyet var. Çıkan yağ ile patates kızart, o derece.

apikoğlu nasıldır baharatı yagı?

Geçen seneki kampanyadan almıştım. Ama sarı etiket mi beyaz mı hatırlayamadım. Gittim iade ettim. Baharatı yoğun gelmişti. Yağ oranını hatırlayamadım. O zaman coşkun kasap sucuk vardı. Ondan da almıştım. Hayatımda yediğim en iyi sucuktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    ben kendim bizzat senede 15 30 kilo arası sucuk yaptırıyorum izmirden afyona gidip yemek için kurban etiyle
    afyon sucukcular çarsısında hasan sevim adlı dükkanda
    sucukları bir birine değmeyecek şekilde evin tavanına asıyorum 4-5 gün durdumu zaten kendini çekiyor
    güneş görmeyecek sucuk kokmaz anormal şekilde durdukça kurur sertleşir
    şuan havalar kış olduğu için 4-5 güne çekmeyebilir ben yazın yaptığım için çekiyordu 4.5 güne
    2 -3 gün daha dursun elinle elle anlarsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

Bu kadar abartma bence önemli olan sucuğun tadı lezzeti fermante veya ısıl işlem görmüş sucuk içindeki et olmadiktan sonra fermante olsa ne olur çok değişen bir sey yok

Kendi kendine kurumasi ile bir islem gorup kurumak ayni sey degildir
    Ben almiyorum siz tabiki alabilorsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Ben çocukken sucuklar tavana asılırdı. Dolaba koyulmazdı. Ama şimdi kesinlikle bozuluyor. Geçen ay kasaptan aldığım sucuğu kasap kağıda sarıp vermişti. Ben de o şekliyle dolaba koydum. Açık olan sucuk bitince onu açayım dedim poşeti bir açtım şok oldum. Sucuk kağıtla bütünleşmiş ve yem yeşil küf olmuş. Nemlenmiş sanırım o yüzden bozulmuş. Bu sucukları bir arkadaşın dediği gibi sadece dolap poşetine koyup o şekilde saklamayı düşünüyorum.
  • ETİKET FİYATINA DİKKAT FATURA FİYATINA DİKKAT MACROCENTER WEB ONLİNE SİPARİŞ ŞİMDİ GELDİ ÇOK KARIŞIK İŞLER OLDU AMA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ADINA TEK GEÇERİM KENDİLERİNİ !!! APİKOĞLU FERMANTE SUCUK ANTRİKOT ETTEN

Migros ta sucuk ta indirim

Beyler Polonez falan hikaye tad lezzet olarak şimdi test ettim tost yaparak ayrıca kızartarak çok fena kayseri sucuğu ayarında güzel kalite ama bulmak biraz zor biliyorsunuz 5 kg stokladık attık buzluğa tek tek buzdolabı poşetine koyarak ama fiş fiyatına vede tartı etiketine çok dikkat edin büyük olay oldu sağolsunlar çok kurumsal firma müşteri memnuniyeti adına mağdur edilmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travegostar -- 5 Şubat 2016; 19:19:50 >

• 1kilo apikoğlu fermente (antrikot) yarım kiloda polonez kasap sucuk aldık bakalım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Ayrıca İzmirde apikoğlu ve polonez sucuk arayan arkadaşlar Balçova 5m migrosta baya mevcut bilginize.
  • Buzlukta yer kalmadi cok fazla aldim.

SKTlerine baktim mayis falan. Ustunde zaten 0 derece ile 4 derece arasinda saklayin yaziyor. Normal alt tarafa koysam bir sey olmaz heralde diye dusunuyorum. Buzdolabida 4 dereceye ayarli zaten. Deneyen oldu mu daha once boyle uzun sure normal kisimda tutan?

• quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

6.5 kg apikoglu antrikot
    1 kg baton fermente polonez
    1 kg halka fermente polonez
    1 kg gurme fermente
    ile katildigim kampanya
    çok değil bence yıl boyu başka sucuk almıyorum

nasıl saklıyorsunuz. Ekstra bir derin dondurucu gerek sanırım bunlar için.

Sucuklari önce bir hafta kurutacagim
    Sonra 4 e bölüp posetleyip derin dondurucuya atacağım

Kurutma sadece Apikoğlu sucuk , Polonez hepsi ısıl işlem görmüş yanı buharda pişirilmiş bunları dikkate alın kurutmadan önce kokmasın sucuk larınız...

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Adam bütün reyonu satın almış sonra da bulmak biraz zor demiş ne insanlar var

• polonez kasap 1.6 apikoğlu 1.6 kg aldım. bazı arkadaşlar polonezi beğenmezken bazıları kasap sucuğu için kaliteli demiş insanın kafası karışır gibi oluyor geri mi versem diye.
    öncelikle sucuklar yaş arkadaşlar buda kg ma olumsuz etki ediyor. derin dondurucuya atmadan 1-2 gün dışarda kalırsa fena olmaz ben 4-5 gün dışarda tutup dolaba koyacağım yoksa dış yüzeyinde mantar oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Saçma sapan konuşuyorsunuz ben de neredeyse tüm marka sucukları deneyen birisi olarak Polonez i tek geçiyorum Apikoğlu hikaye diyorum ayrıca daha önce Apikoğlu hastası bir arkadaş Polonez neymiş diye övdü övdü bitiremedi ayrıca bu Apikoğlu skandal olmadı mı zamanında hatta kendi sitelerinde bile kabul etmişlerdi NE OLACAK ŞİMDİ

keyfimin sen bekçisimisin bana göre polonozin tüm sucuklarında tad alamıyorum bu apikde istediğim tadı buldum ayrıca kullanılan et özel yerinden dananın ineğin yani şimdi bu yaşdan sonra senle yarışamı girecez hangisi iyi sucuk diye sana göre Polonez bana göre apik ayrıca hangisi daha çabuk bulunuyor onada bakılmalı araştır her Migros Polonez kaynarken apik fermante antrikot sucuk varmı bak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Buzlukta yer kalmadi cok fazla aldim.

SKTlerine baktim mayis falan. Ustunde zaten 0 derece ile 4 derece arasinda saklayin yaziyor. Normal alt tarafa koysam bir sey olmaz heralde diye dusunuyorum. Buzdolabida 4 dereceye ayarli zaten. Deneyen oldu mu daha once boyle uzun sure normal kisimda tutan?

Sucugun dışı yesillenmisti bu sefer dondurucuya atacagim

• Maret çiftlik sucuk gördüm reyonda. Deneyen var mı daha önce?
  • 2 kg daha aldim toplam 4 kg oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

quote:

Buzdolabina guveniyorum. m

• http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/31118362-30105-polonez-ozel-luks-sucuk-kg

şu üründen alan varsa bir fotosunu koyabilir mi?

Bir parça vardı 150 gr kadar Şişli Migrosta.Tam denemelik oldu.aldım ve mükemmel..Tam paketi ne kadar göremediğimden merak ediyorum.Kaç gr lık paketler halinde.

3 çeşit aldım..

1-Bu linkteki Özel Lüks sucuk demiş ama bildiğin et bu.Yağı çıkmadı resmen tavaya.Isıtıp ısıtıp yenir,çiğ yenir tam bize göre ama stok yok.. Bulduğum gibi 2-3 KG alırım....http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/31118362-30105-polonez-ozel-luks-sucuk-kg

2-Polonez Fermente Kasap sucuk. http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/31331350-30105-polonez-dana-kasap-sucuk-kg
    Biraz daha yaş ve az daha yağlı.
    Bunu da beğendik..

3- Apikoğlu Klasik Antrikot Sarı Etiket olanından...http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/31123537-30105-api%CC%87koglu-klasi%CC%87k-fermente-sucuk-kg
    Bu sucukta bi ekşimsi tat var.Ne baharatı var içinde bilmiyorum geçen sene beyaz etiketliden aldığım o ekşimsi tat bunda da var.Bu da yumuşaktı.Yağı da belirgin.Bize uymadı.

Cumhuriyet kalmamıştı ondan deneyemedik.Şahin vs ye de elim gitmedi zaten bu günde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

quote:

Buzdolabina guveniyorum. m

Benim aldigim ısıl islemdi belki fermantede sorun olmaz

• Bu arada 5M Migroslarda Katalog ürünleri de 34,90 TL.. Özellikle Torku isteyen arkadaşlar için bilgilendirme olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: mac14

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

6.5 kg apikoglu antrikot
    1 kg baton fermente polonez
    1 kg halka fermente polonez
    1 kg gurme fermente
    ile katildigim kampanya
    çok değil bence yıl boyu başka sucuk almıyorum

nasıl saklıyorsunuz. Ekstra bir derin dondurucu gerek sanırım bunlar için.

Sucuklari önce bir hafta kurutacagim
    Sonra 4 e bölüp posetleyip derin dondurucuya atacağım

Kurutma sadece Apikoğlu sucuk , Polonez hepsi ısıl işlem görmüş yanı buharda pişirilmiş bunları dikkate alın kurutmadan önce kokmasın sucuk larınız...

Benim aldıklarının hepsi fermente haciiii

• Arkadaşlar hiçbir yerde yazmıyor ama makro marketlerde de tüm sucuklar 35 tl Migros larda bulamayan uzak olanlar makro marketlerede bakabilirler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.