Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaslardan biri polonezi aramis ambalaja kasap sucugu yazamiyoruz yasa musade etmiyor o yuzden fermente yaziliyor normal kasap sucuk o urun demis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon86 -- 5 Şubat 2016; 20:03:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoğlu sarı etiketli olan lezzetli ancak çiğken biraz ekşimtrak bir koku var neden acaba 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 5 Şubat 2016; 17:34:05 >
  • 4 kilo polonez kasap sucuk aldım. Eve gelince yaptıgımda baharatı çok az,yagı çok az ve tadı yavan geldi. Cumhuriyet'in o leziz baharat tadı yok. Vede polonez kasap sucugu biraz yaş. Sizce kaldıysa apikoğluyla değiştirsem mi?
  • 6.5 kg apikoglu antrikot
    1 kg baton fermente polonez
    1 kg halka fermente polonez
    1 kg gurme fermente
    ile katildigim kampanya
    çok değil bence yıl boyu başka sucuk almıyorum

• 2.5 kg Polonez Kasap aldım SKT 17 Temmuz,Mis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

6.5 kg apikoglu antrikot
    1 kg gurme fermente
    ile katildigim kampanya

nasıl saklıyorsunuz. Ekstra bir derin dondurucu gerek sanırım bunlar için.
  • Sadece bugün mü geçerli indirim?
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gördüm saat 4 civarı polonez vardı cebeci migrosta

• quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

6.5 kg apikoglu antrikot
    1 kg gurme fermente
    ile katildigim kampanya

nasıl saklıyorsunuz. Ekstra bir derin dondurucu gerek sanırım bunlar için.

Sucuklari önce bir hafta kurutacagim
    Sonra 4 e bölüp posetleyip derin dondurucuya atacağım

• Şişli civarındaki Migrosları aradım sabahtan çoğu ürün bitmiş ve ne yazık ki daha yenilenmeyecekmiş rafta ve varsa onu alacak gidenlerde..Yakınlardaki başka migroslardan temin edersek alırız mesai bitimi deneyeceğiz artık şansımızı..
  • ulem neymiş bu abikoğlu antrikot.. bir ara deniiiim bariiii... gerçi damak tadı ya.. herkese farklı farklı..

forumdan gaza gelip geçenlerde elazığ'dan leblebi ile badem şekeri söyledik.. deli gibi alıyordu millet.. ürün geldi, bi numarası yok... ağzını yorduğuna değmez... yani ikinciyi alır mısın meçhul...

ama bu sarı etiket sucuğu bu kadar alan varsa vardır bi kerameti... cumhuriyet sucuk ise sahibi el değiştirdikten sonra kalitesi yarıya düştü... afyon-uşak kavşağındaki tesislerden ne alırdık be koca koca kangal...10 liraya aldığım günleri bilirim... şimdi ise böyle soluk renkli, cansız, ıslak ıslak nemli bir hal aldı.. eeee seri üretime girince, fabrikasyon tabiii.. lakin yine de yumurta üzerine bıraktığı kendi baharatlı kırmızı yağıyla banıla banıla yenilesi durumu devam ediyor...

şimdilerde kızılcahamam markası var.. aluçdağı... lakin 29 lira ile başladığı serüvenine tez zamanda piyasa fiyatlarına ulaşarak devam ediyor... gimat'ta 40 lira civarına alınabiliyor... eh işte o eski cumhuriyeti bana hatırlatan bir sucuk...

bir ara afyon'daki kasap sucuklarına dadanmıştım... merve kasap.. yavv bir aldım, çok iyiydi.. fiyatı da çok iyiydi... ikinci promosyonda tuzdan yiyemeyince arayı açtım...

sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 5 Şubat 2016; 17:55:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

kurutmadan direk at bir şey olmaz
    kuru atarsan koydugun gibi alırsın ve dışarda bekleyecek çıkardığında dahada kuruyacak sertleşecek
    normal kurumadan atarsanız çıkardığınızda az yersin mesela geri kalanı yavaşca kurur
    yok ben kuru seviyorum derseniz kurutup atın
    ben hep yaş atıyorum 10 15 kg stok var

derin dondurucuda 7-8 ay kalsa sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

quote:

Orijinalden alıntı: hceb

yaş olan sucukları direkt derin dondurucuya mı atalım, yoksa bir kaç gün dışrıda beklettikten sonra mı atalım.

+1 kurutup mu atmak lazım, bir de kağıt havluya sardıktan sonra buzdolabı poşetine de koymaya gerek var mı?

kağıt havluyafilan gerek yok. buzdolabı poşeti yeterli.Hanım 1 kangalı 2,3 parçaya orantılı olarak bölüp koyuyor. duruma göre(misafir vs.) ona göre çıkarıp yapıyor.

geçen sene aldıklarım poşette yeişllenmişti hocam, ama havluya sararsam bir şey olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

quote:

Orijinalden alıntı: hceb

yaş olan sucukları direkt derin dondurucuya mı atalım, yoksa bir kaç gün dışrıda beklettikten sonra mı atalım.

+1 kurutup mu atmak lazım, bir de kağıt havluya sardıktan sonra buzdolabı poşetine de koymaya gerek var mı?

kağıt havluyafilan gerek yok. buzdolabı poşeti yeterli.Hanım 1 kangalı 2,3 parçaya orantılı olarak bölüp koyuyor. duruma göre(misafir vs.) ona göre çıkarıp yapıyor.

geçen sene aldıklarım poşette yeişllenmişti hocam, ama havluya sararsam bir şey olmuyor.

• Merhaba.
    Cahilim...

Zaten uzun süre bozulmadan saklansın diye et kırıntılarının yoğun tuz ve baharatla karışımı olan bu gıda neden buzlukta dondurulur?

• Sabah bir tur aldım. Akşam yine alayım dedim apikoğlu sarı etiketli bitmiş. Polonez fermente aldım ben de

• Sarı etiket Apikoğlu sempatizanı olarak tavsiyem Polonez Kasap sucuğu denemeniz. Apikoğlu da güzel fakat bu Polonez Dana Kasap Sucuk'ta özel bir baharat var galiba, tadı harika. Carrefour'da şu anda 63 TL, Apikoğlu 57 TL Carrefour'da.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    Ben toplu aliyorum dondurucuda olduğu için 1 senede geçse bir sey olmuyor bir defa oldu 1 sene geçti sıkıntı yok askeriyede 5 10 sene don kalan etler gibi düşün

• 2 tane migros gezdim hepsinde isil islem gormus sucuk vardi bedava verse almam zaten
    Baska migrosa gittim gurme vardi fermante 2 kilo aldim
    Daha oncede almistim guzel marka

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.