Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serin_su842

    Doğru diyorsun da hocam almışken en iyisini alayım dedim. Fermente şahane diyorlardı KASAP olanın fermente olduğunu bilmiyordum ama dediğin doğru lezzet kişiden kişiye değişir tabi mesela ben diğer marka tüm sucukları yedim onların haricinde Kayseri den Afyon dan da yedim ama markette satılan markalar içinde POLONEZ AÇIK ARA EN İYİSİ harika bişi. Marketten birebir değişim imkanı varsa zaten sorun yok o zaman süper oldu bu öyle yapayım tşk ler

    Tabii ki olur birebir değişim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serin_su842

    Hocam zaten masaüstü pc den yazıyorum sana çok enteresan ki bende o seçenek çıkmıyor sadece 3 tanesi var

    o zaman yapacak birşey yok. bilgileri verin ben bakayım dicem ama bende öyle çıkacaktır.
    eğer money yada çek kullanmadıysanız yeni bir sipariş oluşturun. tabii teslimat saati dolmadıysa.
    yada diğer arkadaşların dediği gibi gelsin.mağazada değiştirme işlemi yapın. Tabii mağazada kalırsa oda ayda bir sıkıntı yani
  • Arkadaslar apikoglu sari etiket ile beyazin farki nedir ? Sanalmagazadan almistim sari etiket geldi iyimi sabah marketten aldigim beyazdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon Kar kullanıcısına yanıt
    Sarı daha iyi. Antrikottan yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparislerim yavas yavas geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit+

    Vatandaşı bilinçlendirelim çöp yemeye alışmayalım hocam. Bu bizim suçumuz. Yunanistan'da da bulgaristan'da da böyle rezillik yok. Süt, et, tavuk hepsi iyice kötüleşti. Vatandaş kalite aramayı öğrense işler değişir.

    Bak bu konuda sonuna kadar haklısın!

    Endüstriyelleşme yüzünden malesef doğallıktan uzaklaştık ve bu durum en çok da bizde böyle. Buna en yakin örneği Şahin sucukları ile verebilirim: eskiden bu kadar reklamı ve tanınabilirliği yokken oldukça lezzetli ve kaliteli sucukları vardı. Ama simdi ise bütün sucuklarında yapay bir tad var.

    Dedigin gibi Balkan ulkelerinde boyle iceriginde ne oldugu belli olmayan, envai cesit katkı ve koruyucu maddesi olan sözde sucukları bulamazsınız.

    Eskiden Beyazıt'da Polonya Pazarı vardı. Burdan hatirlayan cikar mi bilmem. Orada birçok kacak ürünün yanında(filtresiz camel'e selam olsun), Balkan ülkelerinden gelen sucuklar salamlar, kaşkavallar da satılırdı ve surekli bu tur urunleri oradan alırdık, cok da lezzetli olurdu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sarı yoktu beyaz aldım.ancak aşırı yağlı ve kötü yağ kokusu var apikoğlunda.cumhuriyet yok migrosta.polonezinde parmak sucuğu ısıl işlem ve pek lezzeti yok.ikbalin 101 deki sucuğu gibi yavan bi acayip.fermente 450 gr tekli paketteki nasıl bilmiyorum.1ad. aldım bakalım.açıkçası sarı apikoğlu, olsa cumhuriyet, bulursanız baton lüks polonez dışında almak gereksiz.birde hellimli jambon gürme sucuk vardı geçen sene yemiş bayılmıştım.beğendiklerim bunlar.diğerleri sıradan alınırmı bilinmez.torkuda ısıl işlem diye almadım.şahin de pek lezzetli gelmiyor bana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo


    quote:

    Orijinalden alıntı: yigit+

    Vatandaşı bilinçlendirelim çöp yemeye alışmayalım hocam. Bu bizim suçumuz. Yunanistan'da da bulgaristan'da da böyle rezillik yok. Süt, et, tavuk hepsi iyice kötüleşti. Vatandaş kalite aramayı öğrense işler değişir.

    Bak bu konuda sonuna kadar haklısın!

    Endüstriyelleşme yüzünden malesef doğallıktan uzaklaştık ve bu durum en çok da bizde böyle. Buna en yakin örneği Şahin sucukları ile verebilirim: eskiden bu kadar reklamı ve tanınabilirliği yokken oldukça lezzetli ve kaliteli sucukları vardı. Ama simdi ise bütün sucuklarında yapay bir tad var.

    Dedigin gibi Balkan ulkelerinde boyle iceriginde ne oldugu belli olmayan, envai cesit katkı ve koruyucu maddesi olan sözde sucukları bulamazsınız.

    Eskiden Beyazıt'da Polonya Pazarı vardı. Burdan hatirlayan cikar mi bilmem. Orada birçok kacak ürünün yanında(filtresiz camel'e selam olsun), Balkan ülkelerinden gelen sucuklar salamlar, kaşkavallar da satılırdı ve surekli bu tur urunleri oradan alırdık, cok da lezzetli olurdu...

    Şimdi burda kimse darılmasında nerde bir hile hurda malzeme çalma , hırsızlık işin ibn...liğini kurnazlığı varsa.Ne yazıkkı Türkiyede var.
    Kısa yoldan köşeyi dönmek için. Hal böyle olunca ürünlerde öyle oluyor işte.

    Buarada bende Türküm ama ne yazıkki bu kanımızda var sanırım. Tabii böyle olmasında yukardakilerin suçu yokmu ekonomi v.s... neyse
    konu başka yerlere gidip uzamasın. Lütfen yazımada polemik olacak cevaplarda yazmayın.




  • Ateşehir merkez Migros'ta sarı antrikotları reyondan kaldırmış elemanlar...Bir tane bile bırakmamışlar vatandaşın alması için...
    Ama reyonun altındaki dolap dolu...Oradan kendi personel arkadaşları istedikçe çıkarıp çıkarıp veriyorlar,bir kısmı da akşam götürmek üzere sipariş veriyordu...
    Bir ara elemanlar aralarında konuşurlarken duydum...Biri diğerine "Falanca kişi 3500 liralık antrikot sucuk alacak,depoya ayırdık" diyordu...Diğeri de "35 e alıp kaça satacakmış" diye sordu...Diğer eleman da "50 ye satacakmış,kafadan 1500 lira kâr edecek" dedi...

    Benim de geçen seneden daha sucuğum vardı...Bir tane baton Polonez,bir kangal da Cumhuriyet alıp geldim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belo3

    quote:

    Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo


    quote:

    Orijinalden alıntı: yigit+

    Vatandaşı bilinçlendirelim çöp yemeye alışmayalım hocam. Bu bizim suçumuz. Yunanistan'da da bulgaristan'da da böyle rezillik yok. Süt, et, tavuk hepsi iyice kötüleşti. Vatandaş kalite aramayı öğrense işler değişir.

    Bak bu konuda sonuna kadar haklısın!

    Endüstriyelleşme yüzünden malesef doğallıktan uzaklaştık ve bu durum en çok da bizde böyle. Buna en yakin örneği Şahin sucukları ile verebilirim: eskiden bu kadar reklamı ve tanınabilirliği yokken oldukça lezzetli ve kaliteli sucukları vardı. Ama simdi ise bütün sucuklarında yapay bir tad var.

    Dedigin gibi Balkan ulkelerinde boyle iceriginde ne oldugu belli olmayan, envai cesit katkı ve koruyucu maddesi olan sözde sucukları bulamazsınız.

    Eskiden Beyazıt'da Polonya Pazarı vardı. Burdan hatirlayan cikar mi bilmem. Orada birçok kacak ürünün yanında(filtresiz camel'e selam olsun), Balkan ülkelerinden gelen sucuklar salamlar, kaşkavallar da satılırdı ve surekli bu tur urunleri oradan alırdık, cok da lezzetli olurdu...

    Şimdi burda kimse darılmasında nerde bir hile hurda malzeme çalma , hırsızlık işin ibn...liğini kurnazlığı varsa.Ne yazıkkı Türkiyede var.
    Kısa yoldan köşeyi dönmek için. Hal böyle olunca ürünlerde öyle oluyor işte.

    Buarada bende Türküm ama ne yazıkki bu kanımızda var sanırım. Tabii böyle olmasında yukardakilerin suçu yokmu ekonomi v.s... neyse
    konu başka yerlere gidip uzamasın. Lütfen yazımada polemik olacak cevaplarda yazmayın.


    Hile hurda avrupada da var ama sayısı az ve caydırıcı ceza ve sıkı takip var.

    Ülkemiz ise dingonun ahırı gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dünyanın neresi olursa olsun,hepsi bildiğimiz insan evladı,bizler gibi...Onlar da üçkâğıt yapıyor,kırmızıda onlar da geçiyor,onlar da kötülük düşünüyor...Ama fark şurada...
    Oralarda devlet devletliğini yapıyor,denetliyor,kontrol ediyor,aldığı verginin karşılığını veriyor ve bu tip insanlara fırsat vermiyor...Bizde ise yapanın yanına kâr kalıyor...
    Ve daima yapanın yanına kâr kaldığı için de bunu gören normal insanlar da yoldan çıkmaya başlıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciginix

    quote:

    Orijinalden alıntı: oktaysar

    bana gelen torkuların da 1 haftası kalmış. sizce derin dondurucuya koysam durur mu 1-2 ay daha? ısrarla torku istedim apikoğlunu bırakıp stok sorunu olmasına rağmen dediğimi yaptılar, o yüzden onlara kızamıyorum.

    Gidin şubeden birebir değişimini yapın, ileri tarihli olan vardır.

    hocam derin dondurucuya attım artık gayet normal gözüküyorlar, çok sert değiller taze görünüyor.
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Bu iş ırkla alakalı değil bulgar sucukçuları da Türk.

    Türkiye devlet olarak ekonomide farklı bir patika izliyor. 8-10 sene sonra daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Sucuk kamu politikasının bir aynası gibi.
    Isıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün
    Fermente sucuk
    Isıl işlem görmüş sucuk
    Sucuk görmüş ısıl işlem kasabı
    Kasap görmüş dana
    Dana görmüş ....

    Yunanistan ile Bulgaristan bu ülke ile aynı toplum. Biri 34 yıllık AB üyesi, hukukun üstünlüğünün nimetlerini yaşıyor. Öteki sscb sonrası AB şımarıklığını yaşıyor. Burası ikisinin arasında. 10 yıl sonra bizim ülkemiz iyi yerlere gelecek, rahat rahat sucuk yiyebileceğiz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaysar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciginix

    quote:

    Orijinalden alıntı: oktaysar

    bana gelen torkuların da 1 haftası kalmış. sizce derin dondurucuya koysam durur mu 1-2 ay daha? ısrarla torku istedim apikoğlunu bırakıp stok sorunu olmasına rağmen dediğimi yaptılar, o yüzden onlara kızamıyorum.

    Gidin şubeden birebir değişimini yapın, ileri tarihli olan vardır.

    hocam derin dondurucuya attım artık gayet normal gözüküyorlar, çok sert değiller taze görünüyor.

    Afiyet olsun o zaman :)
  • yaş olan sucukları direkt derin dondurucuya mı atalım, yoksa bir kaç gün dışrıda beklettikten sonra mı atalım.
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    sağ ol :) en iyisi sizin dediğnizi yapmaktı ama imkanım yok artık.. derin dondurucuda hiç sorun olmaz dedi migros şarküteri. apikoğlu alsam sorun yoktu, kendim ettim kendim buldum :D torkuyu çok övmüşler kimi yerlerde.
  • üstad o polonezlerde sabit gramajmı var. yoksa öyle tartıp aldığınız kgya göremi geliyor.bende 20 kg sipariş verdimde merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hceb

    yaş olan sucukları direkt derin dondurucuya mı atalım, yoksa bir kaç gün dışrıda beklettikten sonra mı atalım.



    +1 kurutup mu atmak lazım, bir de kağıt havluya sardıktan sonra buzdolabı poşetine de koymaya gerek var mı?
  • bence poşet şart.. yoksa buzluktaki kokular birbirine siner hep... lakin mümkün mertebe serin yerde iyice bir havalansın.. ne de olsa yaş sucuklar.. doğrudan poşete atıp buzluğa sokmayın... terler, koku yapar..
  • 3 kilo namet 1 kalgan polonez aldım izmir osmangazi hastane altı migros




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.