Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

ben de cumhuriyet aldım... forumdaki mesajlara göre en iyi apikoplu sarı etiket sanırım.. en pahalısı da o mu?
     Migros ta sucuk ta indirim

Abi koltuğun üstüne bişey örtseydin bari. Koku sinmesin koltuğa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

3.5 kg siparişim az önce geldi fakat son kullanma tarihi nisan ve mayıs ayı , sabah akşam sucuk yemek sıkıntı olacak :)

Şubeden aldım, SKT 7. ay
  • bana gelen torkuların da 1 haftası kalmış. sizce derin dondurucuya koysam durur mu 1-2 ay daha? ısrarla torku istedim apikoğlunu bırakıp stok sorunu olmasına rağmen dediğimi yaptılar, o yüzden onlara kızamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

bana gelen torkuların da 1 haftası kalmış. sizce derin dondurucuya koysam durur mu 1-2 ay daha? ısrarla torku istedim apikoğlunu bırakıp stok sorunu olmasına rağmen dediğimi yaptılar, o yüzden onlara kızamıyorum.

at derin dondurucuya hiç bir şey olmaz. aylarca kalır sıkıntı yok. hatta 1 kangalı 2 yada 3 parçaya keserek koy ihtiyacın kadar çıkardır yersin.benin hanım öyle yapıyor.
  • sabah 1.5 kg cumhriyet parmak sucuk aldım, arkadaş da 1.2 kg civarı aldı.. polonez kasap yoktu, öğlen kardeşimin siparişi için tekrar girdiğimde vardı ama almadım. almak isteyenler için, yer ankara balgat migros..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Polonez yiyen var, cesaretleri için tebrik ediyorum

ne olmuş poloneze . gerçi biz yemeyeli 6,7 sene olmuştur. o zamanlar sadece polonez yerdik.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Vatandaşı bilinçlendirelim çöp yemeye alışmayalım hocam. Bu bizim suçumuz. Yunanistan'da da bulgaristan'da da böyle rezillik yok. Süt, et, tavuk hepsi iyice kötüleşti. Vatandaş kalite aramayı öğrense işler değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bana gelen torkuların da 1 haftası kalmış. sizce derin dondurucuya koysam durur mu 1-2 ay daha? ısrarla torku istedim apikoğlunu bırakıp stok sorunu olmasına rağmen dediğimi yaptılar, o yüzden onlara kızamıyorum.

Etin şakası olmaz. Bence riske etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

1.8 kg POLONEZ KASAP aldım 2.2 kg da POLONEZ ÖZEL LÜKS aldım. Özel lüks en pahalısıydı ama hata ettim sanırım keşke KASAP olanı daha fazla alsaydım siparişte değişiklik de yapamamak kötü yaaa daha kaç saat var teslim edilmesine aslında

Siparişe ek yap. Gelen özelleri de iade et.

• quote:

1.8 kg POLONEZ KASAP aldım 2.2 kg da POLONEZ ÖZEL LÜKS aldım. Özel lüks en pahalısıydı ama hata ettim sanırım keşke KASAP olanı daha fazla alsaydım siparişte değişiklik de yapamamak kötü yaaa daha kaç saat var teslim edilmesine aslında

siparişinizde değişiklik yapailirsiniz.ek yap diyince.
    Sipariş İçeriği ve/veya Teslimat Adresi Değiştirme seçeneği var en sonda onu tıklayın sepet geri gelir ekle çıkarma yapıp siparişi tamamlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 5 Şubat 2016; 14:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Etin şakası olmaz. Bence riske etmeyin.

migros şarküteri bölümünden de öyle söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

bende şahin ve apikoğlu aldım.
     Migros ta sucuk ta indirim Migros ta sucuk ta indirim

migrosun geçen yılki indiriminden almıştım şahin. içinde hoşumuza gitmeyen bi baharat tadı geliyordu. damak tadımıza uymadı. daha da almıyorum.sevene saygı duyarım tabi. şu abartılı reklamları da olmasa.

hocam bende polonez baton için gittim sadece bunları buldum. Cumhuriyet yoktu apikoğlu kangal yoktu .

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: tano

Bugun Ankamall den sanal siparişi gelen var mı hıc arkadaslar. hic ses soluk yok sanırım ıptal de deıl sıparısım ama.. bi de gelenlere ne geldi acaba? beyaz apıkoglu ve polonez kasap aldım.

Az önce aradım ankamall migrosu. Sabah çok yoğunluk varmış ben de sabah 9.30-11.30 istemiştim gelmedi daha. Dağıtıma çıktı arkadaşlar dedi. Sabah tüm çeşitlerden vardı ama şu an sadece ucuz olanlar kalmış. Ayrıca sabah kim ne istediyse gönderdik dedi.

Helal olsun Ankamall'a eksiksik geldi hepsi.

• quote:

Hocam işte iade edemiyorum sıkıntı şurada. Çalıştığım şirket içinde 150 tl bakiye olan moneyclub kart vermişti. Cebimden parayla almak yerine onunla alım yaptım. Hatta şu iptal iade işlemleri 2 gün sürmese direk yapıcam pazar günü de gidip marketden alıcam çünkü akşam teslimatı olan sipariş inşallah kalmadı deyip saçma sapan marka sucuklar getirmezler aynı markanın klasik sucukları gelse dahi iade edicem zaten

Neden özel polonez için hata ettim diyorsunuz?

• quote:

Siparişe Ek Yapma
    Sipariş Teslimat Gün ve/veya Saati Değiştirme
    Sipariş Fatura Bilgisi Değiştirme

Sadece bu üçü var hocam çok uğraştım olmuyor değişiklik

Telefon aç.

• Silivri 5M Migrostan 2 kg apikoglu sari etiket alarak sucuk kampanyasina bende dahil oldum :) Silivri 5M Migrosta Cumhuriyet Apikoglu Sahin Torku vb her cesit hem fermente hem isil islem gormus sucuk vardi.

• quote:

Siparişe Ek Yapma
    Sipariş Teslimat Gün ve/veya Saati Değiştirme
    Sipariş Fatura Bilgisi Değiştirme

Sadece bu üçü var hocam çok uğraştım olmuyor değişiklik

mobilden değil.masaüstünden yapacaksınız buara resim attım
     Migros ta sucuk ta indirim

• quote:

Gidin şubeden birebir değişimini yapın, ileri tarihli olan vardır.
  • quote:

Şimdiye kadar Polonez in hep klasik acı baharatlı olanından yemiştim. Bu sipariş ettiğim 2 sucuktan da hiç yemedim yorumlara bakıyorum KASAP olan ÖZEL LÜKSTEN daha iyi diyor herkes. Oysa en pahalısı da ÖZEL LÜKS dü yanlış hatırlamıyorsam 78 tl falandı kilosu o yüzden daha fazla sipariş verdim

Damak tadı kişiden kişiye değişir. Gelsin, bir tadın. Bende hiç tatmadan verdim siparişi. Özel için de iyi diyen çok. Şöylede yapabilirsiniz. Gelsin. Sonra yakın migrosa gidip birebir değiştirin illa değiştirmek istiyorsanız. Zaten tek fiyat. Aynı kg da başka ürün verirler.

• Üye olmamış olan varsa referans gönderimde şu 15 tl lik indirimide kazanalım ikimiz beraber..

Daha sıcak oluyor o zaman
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.