Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya'da ikamet eden arkadaşlar, Laura AVM'de bolca Apikoğlu sarı etiket ve Polonez kasap mevcut.
  • Bugun Ankamall den sanal siparişi gelen var mı hıc arkadaslar. hic ses soluk yok sanırım ıptal de deıl sıparısım ama.. bi de gelenlere ne geldi acaba? beyaz apıkoglu ve polonez kasap aldım.
  • Yer trabzon
    Sabah sipariş vermiştim sanal marketten.ellerinde sarı etiket apikoglu kalmamış isterseniz gün içerisnde veya yarına bulunabilir diye belirtti görevli ama polonez kasap sucuk olduğunu söylediler.ve az önce eve getirdiler.haber veren arkadaşa teşekkürler.bu senelik sucuk ihtiyacımızı bu kampanya ve geçenlerdeki şahin sucuk hayali fiyat ile halletmiş olduk .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3121

3kg Polonez dana kasap sucuk attım sepete.
    -15 yeni üyelik
    -15 world kart kampanyası baya bir uyguna geldi
    Haber veren arkadaşlara teşekkürler.

heryeni üye olana veriyorlmı yoksa özel bi link varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3121

3kg Polonez dana kasap sucuk attım sepete.
    -15 yeni üyelik
    -15 world kart kampanyası baya bir uyguna geldi
    Haber veren arkadaşlara teşekkürler.

heryeni üye olana veriyorlmı yoksa özel bi link varmı

Yalnız alınan fiyattan 15 indirim düşünce, toplam 100 liranın altına iniyor. 15 world puan hiç olabilir, umarım ufak bir şeyler sipariş vermişsinizdir yanında.
  • Sucukları dondurucuya atacağım ama önce balkonda asıp, biraz kurutalım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde 1 saat içerisinde apikoğlu tükenmiş benide arayıp cumhuriyet yollayalım dediler kabul ettim. yalnız 18 de gelecek sanalmarket siparişim için saat 11de arandım herhalde durumun farkındalar hemen oluşturuyorlar sepetleri tükenmeden :)
  • Apikoğlu parmak sucuk ve şahin var. Hangisini alsam bilemedim. Var mı tavsiyesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

Bugun Ankamall den sanal siparişi gelen var mı hıc arkadaslar. hic ses soluk yok sanırım ıptal de deıl sıparısım ama.. bi de gelenlere ne geldi acaba? beyaz apıkoglu ve polonez kasap aldım.

tum siparisler eksiksiz geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Apikoğlu parmak sucuk ve şahin var. Hangisini alsam bilemedim. Var mı tavsiyesi olan?

apikoğlu al bence.

• sanalmarketten dün verilen siparişe neden öncelik verilmiyor gerçi geçen yıldan tecrübeli arkadaslar gitmiş marketten almıs ama bu yapılan saçmalık resmen. madem stokta yok veya kalanları kakalıcaklar hiç eklemesinler benimde 4 6 arası ayarlı muhtemelen stok yok diye arayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

Bugun Ankamall den sanal siparişi gelen var mı hıc arkadaslar. hic ses soluk yok sanırım ıptal de deıl sıparısım ama.. bi de gelenlere ne geldi acaba? beyaz apıkoglu ve polonez kasap aldım.

Az önce aradım ankamall migrosu. Sabah çok yoğunluk varmış ben de sabah 9.30-11.30 istemiştim gelmedi daha. Dağıtıma çıktı arkadaşlar dedi. Sabah tüm çeşitlerden vardı ama şu an sadece ucuz olanlar kalmış. Ayrıca sabah kim ne istediyse gönderdik dedi.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    tşk ederim. Bazı arkadaşlar sarı etiket demiş ancak diğerini öneren pek bulamadığım için kararsız kaldım.
  • Polonez yiyen var, cesaretleri için tebrik ediyorum
  • Dün bulgaristan'dan 30tl'ye karaca/geyik sucuğu (av hayvanı, besi değil) ve dana sucuk aldım. Bizim marketteki sucuklar iyice rezil hale geldi. Böyle bir lezzet yok. Rahmetli kasap dedemin 25 sene önce yaptığı sucukların lezzetinde bulgar sucukları. Zaten çoğu türk/pomak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 5 Şubat 2016; 13:46:01 >
  • Arkadaşlar bu sucuklar nası sıcak şimdi anlamadım ben biri anlatabilir mi ?

• ben de cumhuriyet aldım... forumdaki mesajlara göre en iyi apikoplu sarı etiket sanırım.. en pahalısı da o mu?
     Migros ta sucuk ta indirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

forumda kabul gören apikoğlu sarı etiket galiba.. en pahalısı o mu normalde?

polonez en pahalısı sonra apikoglu

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Dün bulgaristan'dan 30tl'ye karaca/geyik sucuğu (av hayvanı, besi değil) ve dana sucuk aldım. Bizim marketteki sucuklar iyice rezil hale geldi. Böyle bir lezzet yok. Rahmetli kasap dedemin 25 sene önce yaptığı sucukların lezzetinde bulgar sucukları. Zaten çoğu türk/pomak.

Kardeş bizim Bulgar'dan alma durumumuz yok niye ağzımızı sulandırıyorsun? Bizim icin de alıp gönderecek misin?

Ulen şimdi aklıma Koskova'dan özel getirttiğim kuru etler geldi... Olsaydı da yeseydik afiyetle...

• 3.5 kg siparişim az önce geldi fakat son kullanma tarihi nisan ve mayıs ayı , sabah akşam sucuk yemek sıkıntı olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.