Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Şahini de gördüm. Ama acelem olduğu için dikkatli bakmadım hocam. Apikoğlu ve polonezköy vardı ama dediğim gibi ben beyaz etiketli olanı almışım. Sarı olanda vardır muhtemelen.
  • torku da indirime dahilmiş. ben apikoğlunu torku ile değiştirdim, çok övülüyordu merak ettim tadını.
  • jckl35 J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torku indirimde değil galiba arkadaşlar?

• Hangi forumdaş Alanya Migrosları patlatmışsa tebrik ediyorum. sabah 10.30'da apikoğlu antrikot sucuk tükenmiş. kasiyerlerin dediğine göre mağazanın açılmasıyla biri gelip 5 kilo sucuk almış. İçimden dedim kesin bizden biridir:) 2 mağazada da durum aynı:) eğer forumdan biriyse diğer mağazalarda da durum aynıdır diye sarı etiketlilerden ümidi kestim:) her kim aldıysa afiyet olsun.

• 3 kg Polonez fermente sucuk aldım ben de. Haber veren, konuyu güncel tutan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Ray -- 5 Şubat 2016; 11:17:36 >
  • izmir optimum migrosda 1 araba apikoğlunu forumdan kim aldı bize anca 6 tane kalmış .3 kg sarı etiket 2 kilo polonez kasap aldık .
  • İçinde sodyum nitrit olduğu yazan Cumhuriyet sucukları tükenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Torku indirimde değil galiba arkadaşlar?

Dahilmiş telefonla o yönde bilgi alıp apikoglunu torkuya çevirdim, yola cikacakken son anda değiştirdiler sagolsunlar cok ilgili ve kibar personel

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Afyon 5m den az önce çıktım içeri girdiğimde elamanın teki sepeti doldurmuş 25 kilo karışım almış çıkıyordu (çoğu apikoğlu antrkot sarı halka)
    Cumhuriyet yokmuş zaten
    Bnde 5 kilo senelik sucuğumu alıp çıktım
    Apikoğlu sarı halka kalmamamıştır muhtemelen

Afyon 5m de sepeti 25 kilo karışım ile doldurdum çıktım (çoğu apikoğlu antrikot sarı halka)

• Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Afyon 5m den az önce çıktım içeri girdiğimde elamanın teki sepeti doldurmuş 25 kilo karışım almış çıkıyordu (çoğu apikoğlu antrkot sarı halka)
    Cumhuriyet yokmuş zaten
    Bnde 5 kilo senelik sucuğumu alıp çıktım
    Apikoğlu sarı halka kalmamamıştır muhtemelen

Afyon 5m de sepeti 25 kilo karışım ile doldurdum çıktım (çoğu apikoğlu antrikot sarı halka)

Hepsini yiyecekseniz afiyet olsun
    Yoksa hayırlı satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce 7.5 kg'dan fazla sucuk alıyordum, reyonun bittiğini görünce ben hepsini alırsam başkaları ne alacak diye düşünüp bıraktım 2.5 kilo aldım. Herkes böyle anlayışlı davranırsa kilosu 60-70 TL bandında olan ürünlerden daha fazla arkadaş yararlanır. Naçizane.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: A380

Apikoglunu ermeniler yapiyormus

Aynen öyle.. O sebeple tadı allamei cihan da olsa asla almam. Irkçı olduğumdan mı hayır, onlar ırkçı olduğu için.. Memleketimin has sucuk firmaları dururken neden ermeniden alıyım. Aynı şekilde mümkün mertebe tüm harcamalarımda bu hassasiyeti göstermeye çalışırım.

arkadas simdi tum kurtler vatan hainimi zamaninda bazilari cetecilik hainlik yapmiş hepsimi yapmiş .turkiyeyi sevdigi icin gitmemis iste adam uretmis biseyler.

kim guzel yapiyorsa hileli yapmiyorsa ondan alirim ister yahudi ister inege tapiyor olsun .almanlar irkci degilmi fransizlar hepsinin arabasina biniyorsunuz.ucaga binmiyorsmusunuz amerikalilar irkci degilmi birakin bu sacmaliklari.

her halkin iyiside var kotusude .ermenilerin genetik kodlarinda kotuluk genimi var.

Öncelikle üstruplu cevap yazdığın için cevaplıyorum yoksa catalyst05 gibi geçmişini unutmuş ermeni sevici ergenleri muhatap alıpta cevap verme tenezzülünde bulunmam. Herhalde o tip, seviyesini gösteren bu terbiyesiz yazısı için hakkettiği cezayı alacak.

Bakın mümkün mertebe dedim. Almanı fransızının ürettiği şeyi Türk üretmiyorsa yapacak birşey yok mecburen işimizi görmek için alacağız. Bu arada kendimizi geliştirelim onlara muhtaç kalmayalım. Fakat bırak sucuğu da Türkü üretirken besmelesinden şüphe ettiğim ermenisinden de almayalım kardeşim.
    Bakın, geçmişini unutanın geleceği olmaz. Dün trt1 de Seddülbahir 32 saat dizisinin son bölümü vardı, son sahnede mehmet çavuş ingiliz komutana "burası bizim toprağımız, biz size ne yaptık, buraya neden geldiniz, bizden ne istiyorsunuz" diye sordu, İngiliz komutan cevap veremedi. Evet bir sebep olmasına gerek yok haçlılar tarih boyunca bizim düşmanlarımızdır, öyle de kalacaktır herzaman uyanık olmak lazımdır. Politikacıların politikalarıyla gaza gelipte aşırı hümanistlik yapmaya gerek yok. Ermeninin, Yunanın milli eğitim müfredatında Türk düşmanlığı var, öyle yetiştiriliyorlar. İçimizdeki ermenilerden elbette bu ülkeyi sevenler de vardır ama bence ajan da çok. Tamam komple düşman olarak bakmayalım ama "hepimiz ermeniyiz" diye de aşırıya kaçmayalım. Bu ırkçılık değil milliyetçiliktir ve bu kötü birşey değil. Ulus devletler herzaman milliyetçilik ile ayakta kalırlar. Milliyetçiliği bırakıp ümmetçiliğe dönersen sonunda Irağa-Suriyeye dönersin, döndürürler

• 2.5 kg sari apikoglu aldim bende

aldigim magazada daha bolca vardi stok tukenmez yarim palet urun geldi bu sabah dediler

• bende şahin ve apikoğlu aldım.

• Az önce siparişim geldi. Apikoğlu sarı etiket yerine beyaz yollamışlar. İade ettim. Yalnız Polonez kasap sucuğun üzerinde kasap ibaresi yok. Sadece fermente sucuk diyor. Polonez kasap alan arkadaşlarda da öyle mi yazıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A380

Apikoglunu ermeniler yapiyormus

Aynen öyle.. O sebeple tadı allamei cihan da olsa asla almam. Irkçı olduğumdan mı hayır, onlar ırkçı olduğu için.. Memleketimin has sucuk firmaları dururken neden ermeniden alıyım. Aynı şekilde mümkün mertebe tüm harcamalarımda bu hassasiyeti göstermeye çalışırım.

arkadas simdi tum kurtler vatan hainimi zamaninda bazilari cetecilik hainlik yapmiş hepsimi yapmiş .turkiyeyi sevdigi icin gitmemis iste adam uretmis biseyler.

kim guzel yapiyorsa hileli yapmiyorsa ondan alirim ister yahudi ister inege tapiyor olsun .almanlar irkci degilmi fransizlar hepsinin arabasina biniyorsunuz.ucaga binmiyorsmusunuz amerikalilar irkci degilmi birakin bu sacmaliklari.

her halkin iyiside var kotusude .ermenilerin genetik kodlarinda kotuluk genimi var.

Öncelikle üstruplu cevap yazdığın için cevaplıyorum yoksa catalyst05 gibi geçmişini unutmuş ermeni sevici ergenleri muhatap alıpta cevap verme tenezzülünde bulunmam. Herhalde o tip, seviyesini gösteren bu terbiyesiz yazısı için hakkettiği cezayı alacak.

Bakın mümkün mertebe dedim. Almanı fransızının ürettiği şeyi Türk üretmiyorsa yapacak birşey yok mecburen işimizi görmek için alacağız. Bu arada kendimizi geliştirelim onlara muhtaç kalmayalım. Fakat bırak sucuğu da Türkü üretirken besmelesinden şüphe ettiğim ermenisinden de almayalım kardeşim.
    Bakın, geçmişini unutanın geleceği olmaz. Dün trt1 de Seddülbahir 32 saat dizisinin son bölümü vardı, son sahnede mehmet çavuş ingiliz komutana "burası bizim toprağımız, biz size ne yaptık, buraya neden geldiniz, bizden ne istiyorsunuz" diye sordu, İngiliz komutan cevap veremedi. Evet bir sebep olmasına gerek yok haçlılar tarih boyunca bizim düşmanlarımızdır, öyle de kalacaktır herzaman uyanık olmak lazımdır. Politikacıların politikalarıyla gaza gelipte aşırı hümanistlik yapmaya gerek yok. Ermeninin, Yunanın milli eğitim müfredatında Türk düşmanlığı var, öyle yetiştiriliyorlar. İçimizdeki ermenilerden elbette bu ülkeyi sevenler de vardır ama bence ajan da çok. Tamam komple düşman olarak bakmayalım ama "hepimiz ermeniyiz" diye de aşırıya kaçmayalım. Bu ırkçılık değil milliyetçiliktir ve bu kötü birşey değil. Ulus devletler herzaman milliyetçilik ile ayakta kalırlar. Milliyetçiliği bırakıp ümmetçiliğe dönersen sonunda Irağa-Suriyeye dönersin, döndürürler

tebrikler hocam. keşke hepimiz bu bilinçle yaşasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

bende şahin ve apikoğlu aldım.

migrosun geçen yılki indiriminden almıştım şahin. içinde hoşumuza gitmeyen bi baharat tadı geliyordu. damak tadımıza uymadı. daha da almıyorum.sevene saygı duyarım tabi. şu abartılı reklamları da olmasa.

• brak13 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkisi latife, Afyonlu bile değilim.
    İş çıkışı 2 kg alır çıkarım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.