Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Az önce siparişim geldi. Apikoğlu sarı etiket yerine beyaz yollamışlar. İade ettim. Yalnız Polonez kasap sucuğun üzerinde kasap ibaresi yok. Sadece fermente sucuk diyor. Polonez kasap alan arkadaşlarda da öyle mi yazıyor?

sanaldan vermiş oldugum sparişin iptal olacagını bildigim için 10 gibi 4 migros dolaştım,pek bilinmeyen bir magzasında bulabildim polenez kasabı yıllık stok tamamdır gençler,xweser kutusunda yazmıyor fiyat basılan etikette yazıyor kasap oldugu rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

quote:

Az önce siparişim geldi. Apikoğlu sarı etiket yerine beyaz yollamışlar. İade ettim. Yalnız Polonez kasap sucuğun üzerinde kasap ibaresi yok. Sadece fermente sucuk diyor. Polonez kasap alan arkadaşlarda da öyle mi yazıyor?

sanaldan vermiş oldugum sparişin iptal olacagını bildigim için 10 gibi 4 migros dolaştım,pek bilinmeyen bir magzasında bulabildim polenez kasabı yıllık stok tamamdır gençler,xweser kutusunda yazmıyor fiyat basılan etikette yazıyor kasap oldugu rahat ol

Görsellerde kasap diye yazıyor ama bana gelen kutuda sadece fermente diyor. Oraya takıldım. Faturada falan kasap diyor yalnız.

Ben 2,2 kg sipariş etmiştim. 4 kutu geldi. Tam istediğim gramajda. 15 tl de çek düştü. 52 tl ödedim 2,2 kg ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sanalda böyle gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sanalmarket siparişi...
    biraz önce eve teslim edilmiş...

Apikoğlu + Polonez + Cumhuriyet...

Bir "DH bütçenizi sarsar" kampanyasından alnımızın akıyla çıktık))))
  • Sultanbeyli 5m migros. Sadece sahin 1 adet apikoglu parmak 1 adet alabildim. Kalmamis ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kg cumhuriyet parmak sucuk aldim Biraz once sucuklu yumurta icin kavurdum.Hanim yan odadan geldi bu ne koku diye Hafifte baharatli tavsiye ederim.Haber verenlere tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

quote:

Sanalda böyle gözüküyor.

Sanalda da polonezin sitesinde de öyle görünüyor.

• Mağazadan alınca extra bir indirim olmuyor mu? Burada sanalmarket yok.
  • oaston kullanıcısına yanıt
    İngiliz komutan "peki senin istanbul'da ne işin var? Anavatanından niye anadoluya geldin zamanında" Deseydi ne diyecekmiş eleman merak ettim. Hocam milliyetçilik kötü bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum ama adamlar ermeni diye hedef göstererek almayacağım demek kötü bir şey. Almanya'da çoğu alman türklere kokarca gibi bakıyor. Hollandadaki Akrabam işe başvururken ne kadar nitelikle olursan ol ilk önceliği kendi ırklarına verip, bizi kara kafa diye görüyorlar demişti. Önceliği kendilerine vermede abes bir şey görmüyorum ama bir şartla kendileri o iş için daha kalifiyeyse. Yoksa bu ırkçılıktan başka bir şey değildir. Hülasası apikoğlunun lezzeti diğer firmalardan daha iyiyse ve fiyatı onlarla aynıysa sırf ermeni oldukları için alınmıyorsa bu milliyetçilik değil ırkçılıktır. Ama aynı fiyat, aynı lezzet varken alınmıyorsa buna saygı duyarım.

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    10.30 - 12.30 arası teslimatı seçtim ,arayan soran yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

quote:

Sanalda böyle gözüküyor.

Polonezi aradım yasa gereği kasap sucuk ifadesi yazılamadığından fermente sucuk yazıyorlarmış. Yani aldığınız ürün kasap sucuk dedi.
    İyi oldu bu.

• Bir tavsiyem daha olsun.Apikoğlu antrikot bulamıyorsanız Polonez'in baton sucuğunu alın hatta ilk tercih olarak alın. Sene içerisinde tüm sucuklar indirime girer fakat baton sucuğun indirime girdiğini hiç görmedim.

• Alışveriş tamamdır, Becel 500grx2 tava hediyeli paketten ve Kiri Labne 1+1 den de aldık. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltman

Bir tavsiyem daha olsun.Apikoğlu antrikot bulamıyorsanız Polonez'in baton sucuğunu alın hatta ilk tercih olarak alın. Sene içerisinde tüm sucuklar indirime girer fakat baton sucuğun indirime girdiğini hiç görmedim.

Hocam bitenlerin de gözükmesi gerekmiyor mu? Dediklerinizin hiç birini bulamıyorum sanal markette

• Mobil de öderken 15tl lik çek gözükmüyor. Çek kodu girin yazıyor sadece

• xweser X kullanıcısına yanıt
    61 TL tutması gerekkiyor, 52 TL'ye nasıl aldınız acaba?
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    kardeş yoksa sultanbeyi atlasparktan mı aldın sucukları.
    Ben atlaspark 5M migrosa uğradım ortalıkta sucuk yok. Sadece eski ısı polonez le erşan dolu. dedim nerde sucuklar apikoğlu yokmu .Yeni iade geldi dedi .2-3 kangan sanırım. yok dedim onlar çok yaş hemde antrikot değil.
    sonra rins avm deki migrosa uğradım orada tek kangal sarı etiket apikoğlu vardı. Ancak polonez fermente kasap doluydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

kardeş yoksa sultanbeyi atlasparktan mı aldın sucukları.
    Ben atlaspark 5M migrosa uğradım ortalıkta sucuk yok. Sadece eski ısı polonez le erşan dolu. dedim nerde sucuklar apikoğlu yokmu .Yeni iade geldi dedi .2-3 kangan sanırım. yok dedim onlar çok yaş hemde antrikot değil.
    sonra rins avm deki migrosa uğradım orada tek kangal sarı etiket apikoğlu vardı. Ancak polonez fermente kasap doluydu.

Ben karşıdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mulo

61 TL tutması gerekkiyor, 52 TL'ye nasıl aldınız acaba?

Eleman hesapladı, gitti.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    polonez kasap sucuk istersen Rings avm ye uğra. Epey vardı. hatta kasiyer girişlerinde
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.