Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek bişey soracağım acaba bulunmayan ürünmü çok talebdedir çok bulunan ürünmü şimdi baktım bugün Polonez kum gibi tüm Migroslarda bolca var bide apikoğlu fermante bakın varmı bulacakmısnız damak tadı önemlidir ama ben kayseriden sırf sucuk almak için giderim bu apiğin tadı aynı ora gibi polonezde ne yağ var ne salça var nede baharat daha liğht geliyor bana kimisine apik ağır gelir damak lezzeti bu o yüzden böyle çocuk gibi iyi yorum kötü yorum muhabbeti yapanlara sucuk olsun....
  • Polonez sucuk normal olan için konuşuyorum; nişasta ile karıştırılmış et parçaları gibi tadı ve görünümü var . Kasap sucuğu nasıldır denemedim denemek için 1 adet aldık bakalım .

Şahin almıştım daha önce gayet iyiydi .Apikoğluda gayet güzeldi ...
  • Polonez, Namet ve Torku var hangisinden alsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Polonez, Namet ve Torku var hangisinden alsam bilemedim

Polonezin fermantesiyse al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoğlu sarılı beyazlı aldım

Tam sarı olan antrikot bulamadım

Siz hepiniz alanlar tam sarı mı aldı?

Bu kötü mü?

Genelde namet yiyorduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 4 gibi gidip 6 kilo Cumhuriyet,Apikoğlu sarı etiket karışık aldım Galleria Migros'tan.Kendimi kaptırdım,çok mu almışım acaba?Kardeşimle bölüşeceğiz.

Apikoğlu ve Polonez bir soğutucu dolap dolusu vardı.Depoda devamı da varmış.Cumhuriyet az geldi,stok az dediler.Şahin ise hiç yoktu,belki sabah biri toptan almıştır.
  • arkadaşlar apikooğlu antrikot diyorsunuz da... bu sucuğun gerçekten antrikottan yapıldığına emin misiniz?? antrikot az çıkan bir bölge.. pastırmasının fiyatını biliyorsunuzdur herhal...

benim yorumum, apikoğlu sucuk da %100 danadır fakat bu kampanyada yer alan ürünlerin sadece döş ve buttan yapıldığını düşünüyorum.. kampanya dahilinde olmayanlar ise zaten bizzat migros çalışanları tarafından rezerve edilmiş.. kesin bilgidir..

sarı etikette antrikot olduğu yazıyorsa bile kim bunu gidip tespit edebilecek ki??? apikoğlu diyebiliriz ama antrikot antrikot diye sürekli söylemenin sadece bir algı çalışması olduğunu da söyleyebiliriz sanırım...
  • Izmir'de Cumhuriyet gören var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

arkadaşlar apikooğlu antrikot diyorsunuz da... bu sucuğun gerçekten antrikottan yapıldığına emin misiniz?? antrikot az çıkan bir bölge.. pastırmasının fiyatını biliyorsunuzdur herhal...

benim yorumum, apikoğlu sucuk da %100 danadır fakat bu kampanyada yer alan ürünlerin sadece döş ve buttan yapıldığını düşünüyorum.. kampanya dahilinde olmayanlar ise zaten bizzat migros çalışanları tarafından rezerve edilmiş.. kesin bilgidir..

sarı etikette antrikot olduğu yazıyorsa bile kim bunu gidip tespit edebilecek ki??? apikoğlu diyebiliriz ama antrikot antrikot diye sürekli söylemenin sadece bir algı çalışması olduğunu da söyleyebiliriz sanırım...

Hocam bizzat etiketinde antrikot vede but eti karışımından yapıldığı yazıyor ama şöyle bir gerçek var yüzde seksen but eti nuar sokum tranç beşli set dediğimiz bölge yüzde yirmi antrikot olabilir çünkü oran olarak belirtmemişler ama yinede benim formüle göre yüzde yirmide olsa antrikot olsa yine lezzet verecektir he siz demişsiniz acaba gerçekden varmı ona bakarsak etin içinde gerçek etmi varmı diyece şüphe edebiliriz tabi onlara kalmış etten iyi anlarım yedikde sucuğu az önce apik fena deli bişey fermante olanı antrikot sizden ricam bi kaşarlı tostu apikoğlu fermante ile yapın bir tanesinide polonoz yada başkası ile çıkan o salça nasıl lezzet veriyor gözlemleyin bide polonez ile yada diğerleri ile yapın farkı görün tabi bu benim zevkim ama zannetmiyorum ben sucuk alıpda bembeyaz yağına ekmek banmak isteyen herkez salçalı kıpkırmızı yağa ekmek banmak ister

• Arkadaşlar şu fotoda gördüğünüz polonez özel seri sucuk tan alan var mı kalitesi nasıl? Ayrıca poşetli ambalajda satılan polonez sucuk nasıl? Ayrıca sanalmarkette %35 yağ oranı var diyor ama mağazada baktığımda %40 diyordu yağa...

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar şu fotoda gördüğünüz polonez özel seri sucuk tan alan var mı kalitesi nasıl? Ayrıca poşetli ambalajda satılan polonez sucuk nasıl? Ayrıca sanalmarkette %35 yağ oranı var diyor ama mağazada baktığımda %40 diyordu yağa...

Baharat oranı çok az tatsız bir sucuk alın deneyin göreceksiniz baharatı az sevene tavsiyedir sevmeyene çok berbat gelir tadı

• Gecen yil cogu yerde yoktu. en iyisi en iyisi diye diye forumda gittik apikoglu su antrikotlu olandan 3 kilo almistim.beni sucuktan soguttu.pizza da kuru fasulyede kullanarak gecen ay anca bitirdik.daha onceden tadini bil mediginiz urunu bolca almayin benim gibi pisman olursunuz.bu is damak tadi.benim damak tadima cumhuriyet ve egeturk(tr de yok) hitap ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

Gecen yil cogu yerde yoktu. en iyisi en iyisi diye diye forumda gittik apikoglu su antrikotlu olandan 3 kilo almistim.beni sucuktan soguttu.pizza da kuru fasulyede kullanarak gecen ay anca bitirdik.daha onceden tadini bil mediginiz urunu bolca almayin benim gibi pisman olursunuz.bu is damak tadi.benim damak tadima cumhuriyet ve egeturk(tr de yok) hitap ediyor

Almanyada az yemedik egetürkü oda efsanedir ama onuda bozmuşlar asıl kral kayseri beğendik marka sucuk beğendik marketlerinde sadece satılır beğendik kendi üretir yiyin ne demek istediğimi anlarsınız buna en yakında bana apik antrikot fermante geldi bu arada 5 kg daha aldım apikoğlu fermante antrikot sucuk 10 kg stokladım bi 2 kg de beğendik var buzlukda tamamdır seneye bu zamana kadar sucuk olayımız bitti bizim😄

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Saçma sapan konuşuyorsunuz ben de neredeyse tüm marka sucukları deneyen birisi olarak Polonez i tek geçiyorum Apikoğlu hikaye diyorum ayrıca daha önce Apikoğlu hastası bir arkadaş Polonez neymiş diye övdü övdü bitiremedi ayrıca bu Apikoğlu skandal olmadı mı zamanında hatta kendi sitelerinde bile kabul etmişlerdi NE OLACAK ŞİMDİ

Aynen öyle. Şahin apikoğlu falan tırt. Sucukta coşkun daha sonrasında polonezi tek geçerim. Afyon sucuk markalarını kasap sucuklarını falan ayrı tutuyorum tabi. Market sucukları arasında en iyileri coşkun ve polonez.
  • bu apikoğlu antrikotlu denildiği gibi varmıs. bugün sarısından 3 kilo geldi 1 i polonezdi. şimdi apikten 2 daha geçtim polonezle arasında tat farkı var tabii hrkesin agız tadı ayrı
  • Evet günlerdir burada yaygara koparılan sucuk kampanyasıyla ilgili birkaç satır da ben yazayım.

Bu akşam Saat 19.00 gibi İzmir Alsancak 5M Migrosa uğradım. Amacım sucuk almak stoklamak değildi elbette. sadece bu topikte günlerdir heyecanla yazılan :

- Reyon görevlisine 3 kilo 5 kilo ayırttım diyenler
    - Sabah ilk açılışta dalacağım diyenler
    - Yok Apikoğlu iyidir , Yok Polonezköy iyidir , Yok Yok en iyisi Şahindir diyenler
    - Almak için ne yapabilirim , acaba kalır mı ? hangi şubelerde varsa paslaşalım diyenler ...

Bu liste tabi daha da uzatılabilir .

İlk mesajımda yazdığım gibi Alsancak Migrosta orta bölümde açılan sucuk reyonu akşam saatler olmasına göre hiç ilgi görmediği gibi satış tam bir fiyaskoydu. Sucuklar reyonda tabiri caizse dağ gibi yığılı durmaktaydı. Sizin için foto bile aldım. Ve şunu düşündüm :

Bu kadar polemik , kavga gürültü , kırıcı mesajlar , 3 kilo 5 kilo stok yapmak isteyenler aklıma geldi. Ve içimden gülerek mağazadan ayrıldım.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 5 Şubat 2016; 21:32:04 >

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Ahahahha aynısını Ankara da ben yaşadım. 1 kilo apikoğlu 1 kilo da Polonez aldım çıktım. 10larca vardı daha.

• bu konuda yazan 10 kişiden 9 u almıştır anca öyle söylim. Haliyle buraya yazan herkesi alıcakmış gibi görmeyin.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Arasında dağlar kadar fark yok. Ama sade sarı etiketlisi bir tik daha güzel. Beyaz sarı etiketli hafif acı ve baharatlı. İkisinden de aldım. Beyaz sarı etiketliyi parmak şeklinde aldım. Açılıp tüketimi kolay olsun diye. Nametle karşılaştırıldığında apikoğlu oldukça üstün bir ürün diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Evet günlerdir burada yaygara koparılan sucuk kampanyasıyla ilgili birkaç satır da ben yazayım.

Bu akşam Saat 19.00 gibi İzmir Alsancak 5M Migrosa uğradım. Amacım sucuk almak stoklamak değildi elbette. sadece bu topikte günlerdir heyecanla yazılan :

- Reyon görevlisine 3 kilo 5 kilo ayırttım diyenler
    - Sabah ilk açılışta dalacağım diyenler
    - Yok Apikoğlu iyidir , Yok Polonezköy iyidir , Yok Yok en iyisi Şahindir diyenler
    - Almak için ne yapabilirim , acaba kalır mı ? hangi şubelerde varsa paslaşalım diyenler ...

Bu liste tabi daha da uzatılabilir .

İlk mesajımda yazdığım gibi Alsancak Migrosta orta bölümde açılan sucuk reyonu akşam saatler olmasına göre hiç ilgi görmediği gibi satış tam bir fiyaskoydu. Sucuklar reyonda tabiri caizse dağ gibi yığılı durmaktaydı. Sizin için foto bile aldım. Ve şunu düşündüm :

Bu kadar polemik , kavga gürültü , kırıcı mesajlar , 3 kilo 5 kilo stok yapmak isteyenler aklıma geldi. Ve içimden gülerek mağazadan ayrıldım.

Saygılar.

Hocam fotoğrafınızda sarı etiket apikoğlu göremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.