Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sipariş şimdi elime geçti,ama 2 ürün eksik geldi.ellerinde yokmuş..
    şimdi bu gelmeyen ürünlerin parasını kredi kartına mı aktaracaklar?..
    kangurum.com da yeni ürünler gelmiş,şeytan dürtüyor:)..
    bu gelmeyen ürünler sitede hala var,tekrar sipariş geçsem acaba gelir mi?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanB

sipariş şimdi elime geçti,ama 2 ürün eksik geldi.ellerinde yokmuş..

Gelmeyen ürün hangisi acaba? Colgate 360'' 2'li paketler yok diye aradılar beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tebeos

quote:

Gelmeyen ürün hangisi acaba? Colgate 360'' 2'li paketler yok diye aradılar beni...

bunlar mağazadan mağazaya değişiyor arkadaşlar..

eğer size yakın olan mağaza çok işlek bir mağaza ise bitme olasılığı yüksek oluyor..

benimkiler çekmeköy eltes den gelecek.. zenginlerin oturduğu muhit olduğu için herhalde üçü beşi aramayacaklarını düşündüğümden sıkıntısız gelir diye tahmin ediyorum..

kangurumda olduğuna bakmayın ürünlerin..

• Bana da ürünlerin yarısı yok diye geldiler az önce. Kimisinden bir tane kalmış, onu getirmişler. Alternatif istemiyorum dediğim halde kafalarına göre alternatif koymuşlar promosyon sucuğa. Fiş karman-çorman bir hal almış. Neyin ne zaman iade edileceği, neye göre neyden fiyat kesildiği falan, hiçbir şey anlamadım, ne varsa hepsini geldiği gibi iade ettim. Birkaç defa alışveriş yapmıştım Migros Sanal Market'ten. Sıkıntı olmamıştı fakat bu sefer çuvalladılar :)
  • gelmeyen ürünler: sensodyne 50 ml diş macunu ve colgate 360' sensitive diş fırçası..

şimdi tekrar sipariş geçicem ama alternatifi siz seçin dersem aynı markanın farklı ürününü mü koyuyoarlar yoksa
    kafalarına göre mi.
    ona göre sipariş vericem.
  • ürünlerim az önce geldi..

çok kibar bir çalışan getirdi.. kargo firması yerine kendilerinin getirmesi çok iyi..

bir eksiği var.. o da pınar akçaabat köfte.. çok da önemli değil.. sınırı geçsin diye almıştım.. fazlası ile geçmişti zaten. iyi de oldu..

colgate lerin hepsi geldi..

çekmeköy eltes den geldi..

bilginize..

teşekkürler migros ve konu sahibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tebeos

quote:

Bunlardan rahmanlar migrosta bolca var, biraz önce 2 tane aldım.
    Sensodyne diş macunlarının büyükleri kalmamış, küçüklerinden 4 tane aldım.

Ayrıca colgate markasından 10 TL'lik alışveriş yaparsan anında 2 tl indirim yapıyorlar,
    +4 TL'de buradan indirim yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm

Siteden kontrol ettim 50 lira ve katına bir ürün. Benim durum farklı nihai fiyat 100 liranın altında kalıyor.

nihai fiyatı 100 tl altı olması önemli değil, ben 33 tl ödedim ama indrimli ürünü 3 tl ye alabildim :)
  • dün;
    2 tane sensodyne
    2 tane colgate gelişmiş beyazlık
    2 tane colgate 360' sensitive diş fırçası
    2 tane colgate ağız gargarası
    sipariş etmiştim..sensodyne ile diş fırçası eksik geldi birer tane..

bugün;
    2 tane colgate gelişmiş beyazlık
    2 tane colgate 360' orta diş fırçası
    2 tane colgate pro-rief diş macunu
    sipariş ettim..
    bakalım hangileri gelcek..
  • Oral-B Pro Expert Pulsar ve Colgate Plax aldım bugün 1+1 ile...

Sensodyne'ler yağma olmuş resmen...

Alınabilecek 2 farklı ürün buldum ama onlar da tek kaldıkları için almadan döndüm...

Haber verenlere tekrar teşekkürler...
  • Benim dişçi ne macunu kullandığın önemli değil önemli olan doğru fırçalamak dedi ısrarla.Üstelik 50 kuruşluk fırça da rahat işini görür dedi.Ayrıca florür ile ilgili söylenenlere katılıyorum.
    Ben de ben ''glister'' fırça ve macun kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stres

Benim dişçi ne macunu kullandığın önemli değil önemli olan doğru fırçalamak dedi ısrarla.Üstelik 50 kuruşluk fırça da rahat işini görür dedi.Ayrıca florür ile ilgili söylenenlere katılıyorum.
    Ben de ben ''glister'' fırça ve macun kullanıyorum.

Gene bu siteden yani amerikadan urun alıyorum plastik,

ürüne bakıyorum FDA onaylı, BPA free, yani Bisphenol-A gibi madde den üretilmediği sertifikalanmış

bizde her plastik BPA lı,

diş macunu alıyorum Florür yok, daha doğal madde kullanıyorlar

Gene ağız gargarası alıyorum içinde alkol yok,diğer birçok kimyasal daha az,ağızda kuruluk yapmıyor bizim ürünler gibi v.s.

Şampuanımı bile biotin katkılı olandan alıyorum, 400ml si 9 lira gibi ucuz bir rakam

Valla amerikalar her açıdan daha sağlıklı ürünler kullanıyor.Hepside kaç yerden denetlenip sertifikalandırılıyor

Ne varsa onlarda var arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

Gene bu siteden yani amerikadan urun alıyorum plastik,

ürüne bakıyorum FDA onaylı, BPA free, yani Bisphenol-A gibi madde den üretilmediği sertifikalanmış

bizde her plastik BPA lı,

diş macunu alıyorum Florür yok, daha doğal madde kullanıyorlar

Gene ağız gargarası alıyorum içinde alkol yok,diğer birçok kimyasal daha az,ağızda kuruluk yapmıyor bizim ürünler gibi v.s.

Şampuanımı bile biotin katkılı olandan alıyorum, 400ml si 9 lira gibi ucuz bir rakam

Valla amerikalar her açıdan daha sağlıklı ürünler kullanıyor.Hepside kaç yerden denetlenip sertifikalandırılıyor

Ne varsa onlarda var arkadaş

FDA onaylı olduğu için rahatlatıyor seni sanırım. Bu gezegende, hiçbir sözüne güvenilmeyecek bir kurum varsa, o da FDA'dır herhalde. Monsanto şirketi ile el ele verip, insanlığın kökünü kurutmaya and içmiş bir kurumun hiçbir sözüne inanmamak lazım.

Monsanto'yu araştırın, sonra FDA'nın çamaşırlarına ulaşırsınız zaten.

Bu arada; Göksu AVM'de Migros'ta, Carte Dor klasik çeşitleri 1 alana 1 bedavaydı. Ayrıca ürünlerini çok lezzetli bulduğum Ongan'ın da cheesecake, tiramisu ve diğer ürünleri de ikincisi %50 indirimliydi. Bindirimsiz fiyatlardı. 9,90 TL olan cheesecake yine aynı fiyattan satılıyordu. 2 tane aldım, tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 27 Kasım 2010; 21:16:03 >

• Az önce bende migrostaydım.
    2 adet 2li colgate diş fırçası aldım.13,25
    2 adet diş macunu aldım 9,25
    toplamda 22,5 ödemem gerekirken 14,5 ödedim.Meğer colgate'inde 8tl indirimi varmış tam süpriz oldu bana.
  • Bu konu bu kadar uzadığına göre forumdakiler ağız sağlığına çok dikkat ediyor anlaşılan. Bende Colgate in masajlı falan yazan ve minik macun hedileyisinden 2 tane aldım. 10 lira olacak zannediyordum. 7,95 - 2 lirada colgate indirimi dediler 6 liraya aldım iki tane sosyetik diş fırçasını.Beleş vallaha, gerçi 50 kuruşluklarda yetermiş ama adamlarda uzay mekiği gibi fırça yapıyorlar, bin üstüne git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreammmmm -- 27 Kasım 2010; 23:29:38 >
  • aslında fırçaların alayı hikaye (bence). Önemli olan suyu gördüğünde hemen yuşamaması ve kaliteli olması. Yok masaj yok 360 yok bilmem ne.

Gerçi sen ne aldın dersen bende afilli'lerden aldım :) Gerçi onlarda bitmiş, döküntüleride ben topladım :)
  • Biz bugün 8 arkadaş resmen yağmaladik
    8 tane colgate pilli diş fırçası
    2 tane 50 ml lik macun
    4 tane 125 ml lik macun
    8 tane 100 ml lik şişe macun
    Kasaya geldik topladı
    yaklaşık 200 tuttu
    indirimleri geçirince yaklaşık 60 tl ödedik
    % 70 indirim çok kral oldu
    tşk FDH
  • Colgate, ipana, sensodyne, signal boşu boşuna diş macunu üretiyor ve geliştiriyorlar o zaman...

ne saçma laf yaw bu. macunun fırçanın önemi yok... yok 50 kuruşluk macun ile 50 kuruşluk diş fırçası yetermiş...
  • Bu günde bize ayrılan sürenin daha sonuna geldik ,

Kampanyada emeği geçen herkes adına teşekkür eder,
    Bir daha ki kampanyalarda görüşmek üzere esenlikler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesser -- 28 Kasım 2010; 12:27:12 >
  • her sene yapsa çok iyi olur ayrıca colgatede teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.