Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Signal White Now almış babam 2 tane. Onları iade ettirmeyi düşünüyorum yarın. Hiçbir halta yaramadığını söylemişler. Ben de alacaktım az daha. Yarın devam ediyor mu bilmiyorum. Cuma son diyordu ilk mesajda.

Rapator;

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Yarın canlı canlı bir daha bakayım şu Tansaş ve Migros'a. Bir şeyler kaçırdığımı hissediyorum (:
  • Bende signal white now denemiştim işe yaramadığı gibi tadıda hiç hoşuma gitmedi ferah nefes bırakmıyodu zaten tüpün yarısına gelmeden attım.Colgate max fresh (jel) mavi olanından kullanıyorum tavsiye ederim.
  • @xweser, çok fena olmuş espiri

@jay jay, deme hocam ya ben de 2 tane az mı gelir diye yarın da alayım 2 tane diyodum. Tansaşta katalog ürünü ve 7.9'a satılıyor tanesi 4 e gelecekti :)

kullanıp beğenenler de var, bakıcaz artık. ben de markasını unuttuğum kahve çay sigara lekesini azaltan bi macun aldım ona güvenicez artık :D

bu arada babam da yurt dışına çıktıydı o da almış diş macunu, 75 lik sensodyn 50 lik hediyesiyle beraber 5 tl şaka gibi :S
  • hacılar şimdi biraz garip kaçacak ama ben gitsem tansaşa desem bana demediniz indirimsiz 50 tl sayılıyormuş diye ben 100 liralık alışveriş yapmıştım yarısını iptal edip yeniden alsam olur mu sizce

son nefeste aklıma geldi bi akıl verin bakem

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

hacılar şimdi biraz garip kaçacak ama ben gitsem tansaşa desem bana demediniz indirimsiz 50 tl sayılıyormuş diye ben 100 liralık alışveriş yapmıştım yarısını iptal edip yeniden alsam olur mu sizce

yarısını iptal etmene gerek yok, benim bildiğim 50 tl ve katları şekilde ürün alabiliyosun, yani 100 tl yapmışsan indirimli ürünlerden 2 tane alma hakkın oluyor. iptal yerine bana 2. indirimli ürünü verin de bi sucuk daha al ya da tuvalet kağıdı :)

• Ürünün özelliği kısa süreliğine etkili beyazlık sağlamasıymış. Ben normal kullanım için diye düşündüm. Yani sürekli kullanımda beyazlatır falan diye. Bundaki amaç acil durumlar için falan sanırım :) Hoş, dediğim gibi, kısa süreli de olsa etkisini görmeyenlerle dolu yorumlar. En iyisi iade etmek.

Şu Sensodyne'lerden yoktu neredeyse Kangurum'da. Tam Koruma ve Beyazlatma mı neydi, ondan vardı sadece, 50'liği 9 lira falandı. Normal mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yarısını iptal etmene gerek yok, benim bildiğim 50 tl ve katları şekilde ürün alabiliyosun, yani 100 tl yapmışsan indirimli ürünlerden 2 tane alma hakkın oluyor. iptal yerine bana 2. indirimli ürünü verin de bi sucuk daha al ya da tuvalet kağıdı :)

benim asıl derdim 3 tane 40 tl alışverişe 25 tl olayıydı 2 kere sayılırsa bi alışveriş daha yapsam yetiyor o nedenle sordum
  • money card yok.. kangurumdan alışveriş yapayım diyorum ama nasıl yaparım..

Not: benim migros club card money cluba dönüştürülmüş.. iyi bari.. puan kazanılabiliyor değil mi sanal da da..
  • Orijinalden alıntı: fatihgh3

hacılar şimdi biraz garip kaçacak ama ben gitsem tansaşa desem bana demediniz indirimsiz 50 tl sayılıyormuş diye ben 100 liralık alışveriş yapmıştım yarısını iptal edip yeniden alsam olur mu sizce

benim asıl derdim 3 tane 40 tl alışverişe 25 tl olayıydı 2 kere sayılırsa bi alışveriş daha yapsam yetiyor o nedenle sordum

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 27 Kasım 2010; 0:55:36 >

• dün son muydu arkadaşlar, bugün de geçerli değil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dün son muydu arkadaşlar, bugün de geçerli değil değil mi?

geçerli..
  • quote:

sanal markette geçerli hatta yarın 16:19 saatleri arasında sipariş alırsanız puanlar 2 katı oluyomuş :)

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava
  • quote:

quote:

sanal markette geçerli hatta yarın 16:19 saatleri arasında sipariş alırsanız puanlar 2 katı oluyomuş :)

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava

35TL'lik temassız yapıcam, 4 taneden biri ücretsiz :D

• Beyler aman gözünüzün yağını yiyeyim, hadi teknolojidir ucuzdur pahalıdır sıcaktır soğuktur anladık paraları sokaklara döktük de bir de bu ağız sağlığı ürünleri kaldı. Maazallah bir de ilaçlar marketlerde satılmaya başlayınca ben inanıyorum ki halkım gidip gerekli gereksiz tüm ilaçları alacak

İşin gerçek kısmına gelince sözün özü buraya bir hekim adayı olarak yazıyorum, birebir diş hekimliğinde okuyan bir arkadaşla ev arkadaşlığı yapıp, bir diş hekimi profesörünün ağzından duyduğum paralelde aktarıyorum yazdıklarımı; en iyi diş macunu "En ucuz olanı" en iyi diş fırçası ise "Girintisi çıkıntısı en az olup en düz en sade olanı"dır (Tabi kılları plastik olmamak şartı ile)

Diş fırçası hususunda kaliteli bir şey bakıyorsanız illaki önerebileceğim ürün; "CURAPROX 5460 ULTRA SOFT" ürünüdür, ki buna bile gerek yoktur, düz ideal bir diş fırçası yeterli olur, olay mekanik temizliktir yemek artıklarını uzaklaştırmaktır, bunu bir de diş ipi ile desteklerseniz nirvanaya ulaşmışsınız demektir

Diş macunu konusu ise kandırmacadan öteye gidemez; Colgate, İpana, Sensodyne ve bilimum bir çok marka diş hekimliği fakültelerindeki proflara dünyaları ödemekte ve fakültelere yardımlar yapmaktadırlar ki reklamlarda bıdbıdıbıdı bu markayı öneriyor cümlesini kullanabilsinler

Ben şahsen (ki bir çok diş hekimi arkadaşımın açık ara seçimi) colgate triple action'ı kullanıyorum, boyut fiyat oranı en uygun olup tadı en güzel olan olduğu için

Aman siz siz olun diş macununa sırf gerekli ortamı ve ferahlığı sağlaması adına dünyaları vermeyin

Sağlıklı ve sağlıcakla kalın ve dişinizi fırçalarken dilinizi özellikle fırçalamayı unutmayın Ağız kokusunu gidermenin en önemli yolu iyi bir diş macunu kullanmak değildir ki böyle bir şey yoktur

Not: Özel Avrupa gelişli sadece diş beyazlatma işleminde kullanılan, bir dişliğin içine bir damlası sıkılıp gece ağıza konulan bir hayli pahalı beyazlatıcı kimyasallar mevcuttur, bunlar diş hekimlerinden sağlanabilir ama asla diş macunu değildir, lütfen diş macunlarının şöyle beyazlatır böyle beyazlatır vaatlerine kanmayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

...............

İşin gerçek kısmına gelince sözün özü buraya bir hekim adayı olarak yazıyorum, birebir diş hekimliğinde okuyan bir arkadaşla ev arkadaşlığı yapıp, bir diş hekimi profesörünün ağzından duyduğum paralelde aktarıyorum yazdıklarımı; en iyi diş macunu "En ucuz olanı" en iyi diş fırçası ise "Girintisi çıkıntısı en az olup en düz en sade olanı"dır (Tabi kılları plastik olmamak şartı ile)

Diş fırçası hususunda kaliteli bir şey bakıyorsanız illaki önerebileceğim ürün; "CURAPROX 5460 ULTRA SOFT" ürünüdür, ki buna bile gerek yoktur, düz ideal bir diş fırçası yeterli olur, olay mekanik temizliktir yemek artıklarını uzaklaştırmaktır, bunu bir de diş ipi ile desteklerseniz nirvanaya ulaşmışsınız demektir

Diş macunu konusu ise kandırmacadan öteye gidemez; Colgate, İpana, Sensodyne ve bilimum bir çok marka diş hekimliği fakültelerindeki proflara dünyaları ödemekte ve fakültelere yardımlar yapmaktadırlar ki reklamlarda bıdbıdıbıdı bu markayı öneriyor cümlesini kullanabilsinler
    ............

sonuna kadar katılıyorum ve bir şey eklemek istiyorum kamu yönetimi mezunu olarak..

ne marka macun ya da fırça kullanırsanız kullanın ama muhakkak her öğünden sonra kullanın..

günde bir sefer kullanırsanın hiç bir esprisi kalmaz fırçalamanın..

• quote:

Ben de az önce gördüm, siparişi iptal edip baştan verdim. Dediğin gibi, 16:00 - 19:00 arasına aldım, 2 kat puan vereceğini söyledi sistem :)

Sensodyne'lere ulaşamamıştım, şimdi ulaştım. Gereksiz şeyleri kaldırıp, Sensodyne'lerden aldım. İyi oldu böyle.

Ayrıca cianni insanına inanmayın. Gerek yok falan demiş ama en pahalı diş fırçasının marka ve modelini de vermeyi ihmal etmemiş Büyük ihtimalle pazarlamasını da yapıyordur aynı ürünün. Dileyene telefon numarasını verebilirim

Şaka maka, kendisi tıp fakültesinde öğrenimini sürdürüyor. Geyik değil yani yazdıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 27 Kasım 2010; 2:52:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben de az önce gördüm, siparişi iptal edip baştan verdim. Dediğin gibi, 16:00 - 19:00 arasına aldım, 2 kat puan vereceğini söyledi sistem :)

Sensodyne'lere ulaşamamıştım, şimdi ulaştım. Gereksiz şeyleri kaldırıp, Sensodyne'lerden aldım. İyi oldu böyle.

Abi aman dur yapma etme uyguna getireceğim diye paranı macunlara dökme

Yalnız buradan Migros'u ve onun kampanya takımını tebrik etmek istiyorum. Tamam güzel kampanya bir alana bir bedava daha ötesi yok yalnız resmen halkım ağız sağlığı ürününe hasretmiş arkadaş, silip süpürmüşsünüz migrosları o nasıl alışveriş yapmak öyle

Uygun ürünleri zaten tüketiyor böyle marketler ama bu tarz bir kampanyayla çok fazla tüketemediği ürünlerin resmen ırzına geçtirtmiş Migros Sayfalardır okuyorum benim muhalif DH'm gitmiş bir tane yargılayan eden yok çoşmuş halk migroslara dökülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 27 Kasım 2010; 2:50:22 >

• Tıpçı dedik, bağrımıza bastık. Adam ağız sağlığına önem veriyoruz diye sanaldan dayak attı resmen

Sen versene şu özel ağız bakım ürünlerine birkaç örnek daha Curaprox falan derken, yeni cevherler çıkacak ortaya
  • Koptum yaa Tıpçıyız diye diş hekimleri laf atacak sanki onların işi gereksizmiş gibi görünecek sonra :) Tam tersi sağlık ağızdan başlar, hatta insanın en pis yeri ağzı ve elidir anüsle yarışır tek fark ağzımıza gösterdiğimiz veya göstermeye çalıştığımız temizlik ve önemi anüsümüze göstermememiz

Ağız sağlığındaki en önemli husus mekanik temizliktir zaten, kimyasal temizlik adına en iyisi su ile olanıdır. O da çözsün götürsün kalan organik atıkları ki o da bir nevi fiziksel oluyor. Birinci sırada dişleri fırçalamak geliyor onda da 3 kez değil ağzımızı uzun süre yemek artığına maruz bırakmayacak şekilde sayısını ayarlamak gerekli. Diş arasına fırça giremediğinden (Oral-B'nin reklamlarına benim gibi kanmayın) diş ipi ikinci sırayı çekiyor. Bunların en önemli kısmı da fırçalama tekniği. Bu buraya yazarak anlatılabilecek bir husus değil göstermek gerekir ki asla bastıra bastıra fırçalamak doğru değil hatırlatırım. Sırf beyazlatabilmek uğruna insanımız bastırmanın gereğine inanıyormuş Dediğim gibi yukarıda verdiğim diş fırçası çok ideal bir fırça, diş minesine zarar vermeyen bilmem kaç bin milyon tane mikro kıldan oluşuyor. Macun hikaye kısmı, gayet macunsuz aynı temizliği yapabilirsiniz, sadece alışkanlık ve bir kısım kaygan bir ortam. Bakın ilaçlardan bahsetmiyorum ki bahsettiğiniz gibi sensodyne sanki bir ilaçmışcasına çıktı ve eczanelerden sonra marketlere geçerek sıradan macular kategorisindeki yerini aldı. Yani macun olayına fazla para vermeye gerek yok

Direk beyazlatmaya yönelik olan ilacın çok küçük bir numunesinin 30TL olduğundan bahsetmişti yakın bir diş hekimi arkadaşım, o çalıştığı yerden bedava olarak temin etti kendisine ki burda bütün gece dişine temas eden bir olaydan bahsediyoruz.

Bunlara ek olarak ağız sağlığı ile ilgili o şu bu markalar örnek vermeye hedef göstermeye zaten gerek yok aslında yapılması gerekenler bir hayli basit anlattığım üzere. Bu arada aklıma gelmişken özellikle rutin olarak diş etlerinizi ve dilinizi fırçalamayı da unutmayın

Sağlıklı bir bedene giden yol sağlıklı bir ağızdan geçer

Bu arada bahsettiğim diş fırçası GG'de 10 11 lira civarında satılıyordu, ben bir kaç eczanede bulamamıştım, öyle hemen ilk girdiğiniz yerde bulamayabiliyorsunuz hatırlatması benden

• Curaprox'un güzide iki ürünü şuradan temin edilebilir:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-agiz-dis-dis-fircasi-curaprox-1560-dis-fircasi/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-agiz-dis-dis-fircasi-curaprox-5460-dis-fircasi-1/detay?

İsviçre malıymış bunlar. Bakın yine İsviçreliler çıktı içinden! Saatler, çikolatalar, peynirler yetmedi, bir de diş fırçası çıktı!

Tehlikenin farkında mısınız?

Ayrıca Norveçli balıkçıların derhal önlem alması gerekiyor. Mücadelede ezik konumuna düştüler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.