Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖZKAYNAK MADEN SUYU 6*200 ML 2.0 Ad. 3.2 TL
    COLGATE CURUKLERE KARSI DIS MAC.125 ML/185 GR 2.0 Ad. 2.65 TL
    COLGATE ZIG ZAG DIS FIRCASI 2+1 2.0 Ad. 3.75 TL
    ORAL B 123 ORTA DIS FIRCASI 3'LU 4.0 Ad. 5.5 TL
    PINAR AKÇAABAT KÖFTE 465 GR. 1.0 Ad. 12.75 TL
    SELPAK TUVALET KAĞIDI 24'LÜ 1.0 Ad. 17.5 TL
    COLGATE UCLU ETKI DIS MAC.125 ML//191 GR 2.0 Ad. 1.75 TL
    NIVEA DEO ROLL-ON SILVER PROTECT FORMEN 50 ML 1.0 Ad. 4.9 TL
    BAHÇIVAN BEMBEYAZ TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR 500GR 1.0 Ad. 4.45 TL
    ÜLKER İÇİM LABNE PEYNİR 500 GR. 1.0 Ad. 4.99

Toplam 48,44 ödedim..

Konu sahibi ve paylaşımcılara teşekkürler...
  • İyiki almışım 1,75lik colgateleri (:

O değil de sanal marketten yapmak daha avantajlı o zaman.Gerçi hiç yapamadım nedense alışmamaktanmıdır nedir. Ben 200 ödediğime göre (aratoplamı 400 küsür malumunuz) 8 tane süt almam gerekirken 4 tane alabildik :/

Kampanya pazar günü akşamına kadar değilmiydi? bir bakayım sanalmarkete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

İyiki almışım 1,75lik colgateleri (:

O değil de sanal marketten yapmak daha avantajlı o zaman.Gerçi hiç yapamadım nedense alışmamaktanmıdır nedir. Ben 200 ödediğime göre (aratoplamı 400 küsür malumunuz) 8 tane süt almam gerekirken 4 tane alabildik :/

Kampanya pazar günü akşamına kadar değilmiydi? bir bakayım sanalmarkete.

marketlerde geçerli değil mi bu indirimsiz muhabbeti boşuna gitmeyeyim şimdi bilen varsa söylesin bi ltfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Koptum yaa Tıpçıyız diye diş hekimleri laf atacak sanki onların işi gereksizmiş gibi görünecek sonra :) Tam tersi sağlık ağızdan başlar, hatta insanın en pis yeri ağzı ve elidir anüsle yarışır tek fark ağzımıza gösterdiğimiz veya göstermeye çalıştığımız temizlik ve önemi anüsümüze göstermememiz

Bu arada belirtmekte yarar var, anüs makat oluyor

• quote:

quote:

Koptum yaa Tıpçıyız diye diş hekimleri laf atacak sanki onların işi gereksizmiş gibi görünecek sonra :) Tam tersi sağlık ağızdan başlar, hatta insanın en pis yeri ağzı ve elidir anüsle yarışır tek fark ağzımıza gösterdiğimiz veya göstermeye çalıştığımız temizlik ve önemi anüsümüze göstermememiz

hadi canım ciddi olamazsın. saçma lafın yeterince ilgi çekmedi mi de 12 saat sonra yine görünsün diye alıntı yapıyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

...............

İşin gerçek kısmına gelince sözün özü buraya bir hekim adayı olarak yazıyorum, birebir diş hekimliğinde okuyan bir arkadaşla ev arkadaşlığı yapıp, bir diş hekimi profesörünün ağzından duyduğum paralelde aktarıyorum yazdıklarımı; en iyi diş macunu "En ucuz olanı" en iyi diş fırçası ise "Girintisi çıkıntısı en az olup en düz en sade olanı"dır (Tabi kılları plastik olmamak şartı ile)

Diş fırçası hususunda kaliteli bir şey bakıyorsanız illaki önerebileceğim ürün; "CURAPROX 5460 ULTRA SOFT" ürünüdür, ki buna bile gerek yoktur, düz ideal bir diş fırçası yeterli olur, olay mekanik temizliktir yemek artıklarını uzaklaştırmaktır, bunu bir de diş ipi ile desteklerseniz nirvanaya ulaşmışsınız demektir

Diş macunu konusu ise kandırmacadan öteye gidemez; Colgate, İpana, Sensodyne ve bilimum bir çok marka diş hekimliği fakültelerindeki proflara dünyaları ödemekte ve fakültelere yardımlar yapmaktadırlar ki reklamlarda bıdbıdıbıdı bu markayı öneriyor cümlesini kullanabilsinler
    ............

sonuna kadar katılıyorum ve bir şey eklemek istiyorum kamu yönetimi mezunu olarak..

ne marka macun ya da fırça kullanırsanız kullanın ama muhakkak her öğünden sonra kullanın..

günde bir sefer kullanırsanın hiç bir esprisi kalmaz fırçalamanın..

Sensodyne diğerleriyle aynı değil, en azından söylediği konuda uzman...
    Diğerleriyle aynı derecede koruyordur ona bir şey diyemem fakat hassas dişlere sahip bireyler için çok etkili bir diş macunu.

Kesinlikle tavsiye ederim.

• Bu fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim.

Şimdi geldi elime siparişler,resimdekilerin hepsi

4 tane 125+50 Colgate gelişmiş beyazlık(çok memnun olduğum gayet iyi beyazlatan bir ürün)
    2 tane İpana PRO Expert 125 ML
    2 tane 2'li Colgate 360 diş fırçası
    Ve tabii ki 24lü Selpak tuvalet kağıdı

hepsi 35 TL tuttu,ayağımıza kadar getirdiler.
     Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava
  • quote:

quote:

buraya geyik yapmaya gelmişsiniz galiba... yazdıklarınız ciddiyetten çok uzak... insanları bilgilendirmek istiyorsanız bu şekilde geyik yapma havasında olmaz...
    tıpçı olmak az ciddiyet ister... yarın hastalarınız olacak onlarlada mı bu şekilde konuşacaksınız,geyik havasında...

• bugun kampanya yokmu arkadaslar ??
  • Arkadaşlar birşey soracağım bu kampanya ürünlerini alırken nihai fiyata bakılmıyor mu migrosta. Ben dün akşam alışveriş yaptım, toplam rakam 110 liranın üzerindeydi, indirimli olarak 70 liraya geldi. Bu durumda 2 tane kampanya ürünü alabiliyormuydum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Arkadaşlar birşey soracağım bu kampanya ürünlerini alırken nihai fiyata bakılmıyor mu migrosta. Ben dün akşam alışveriş yaptım, toplam rakam 110 liranın üzerindeydi, indirimli olarak 70 liraya geldi. Bu durumda 2 tane kampanya ürünü alabiliyormuydum. Teşekkürler.

bende sordum bunu kaçkere lütfen bilen cevap versin 100 lira alışveriş yaptım indirimli 50 eğer 2 tane kampanya ürünü oluyorsa gidip alacağım bitane almış olduk buşekilde

ben tansaştan almıştım gerçi farketmiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 27 Kasım 2010; 16:24:28 >
  • Kangurum'da fiyat hâlen düşüyor, devam ediyor demek ki.
  • Sonradan gidip kampanya ürünü alabiliyormuyuz da! Müşteri hizmetlerini aradım ürün sınırı yok dedi ama sanırım yanlış anladı.
  • Siteden kontrol ettim 50 lira ve katına bir ürün. Benim durum farklı nihai fiyat 100 liranın altında kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Kangurum'da fiyat hâlen düşüyor, devam ediyor demek ki.

30 Kasım'a kadar devam edecekmiş

Ama Colgate 360 2'liler maalesef kalmamış
  • şimdi tekrar sipariş geçtim..

COLGATE 360' ORTA DİŞ FIRÇASI 2. %50 İNDİRİMLİ 2.0Ad.
    COLGATE TOTAL PROFESSIONAL CLEAN DIS MAC.100ML 2.0Ad.
    ÖZKAYNAK MADEN SUYU 6*200 ML 3.0Ad.
    SELPAK TUVALET KAĞIDI 24'LÜ 1.0Ad.

26.50 ödedim

konu sahibine tekrar teşekkür ediyorum..
  • quote:

şimdi tekrar sipariş geçtim..

26.50 ödedim

benim kastettiğim bu işte kangurumdan buşekilde alınıyor migros ve tansaşta da geçerli mi, geçerliyse bilmeyipte indirimli 50 liraya kampanya ürünü alan benim gibi arkadaşlar mağdur olmasın

mağazadan buşekilde almış olan bilen varsa bi bilgi versin ltfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

buraya geyik yapmaya gelmişsiniz galiba... yazdıklarınız ciddiyetten çok uzak... insanları bilgilendirmek istiyorsanız bu şekilde geyik yapma havasında olmaz...
    tıpçı olmak az ciddiyet ister... yarın hastalarınız olacak onlarlada mı bu şekilde konuşacaksınız,geyik havasında...

Pardon özür dilerim bir an android olduğumu unutup insan taklidi yapmışım. Gerçekten DH muayenehanesinin kutsallığından bir kez daha ciddiyetle özür diliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hadi canım ciddi olamazsın. saçma lafın yeterince ilgi çekmedi mi de 12 saat sonra yine görünsün diye alıntı yapıyosun ?

SPaCeLoRD alınma ama şahsen senin gibi ilgi çekmeye çalışan bir yanım yok, çoğu konuya cevap dahi yazmam, her sıcak fırsat konusuna atlayanlardan değilimdir, bilgim varsa konuşurum yoksa ortamı izler bakarım. Bazen fazla terimsel konuşulunca anlaşılmayabiliyor gayet (ama kendi mesajıma alıntı yapmak yerine editlesem daha doğru bir yaklaşım olurmuş) ki yaşadığım tecrübeleri aktarsam yurdum insanın bilgisizliği hususunda kanın donar. Ayrıca verdiğim örnek -temiz bölgeler açısından- saçma olmayı geçtim alay veya eleştiri konusu olamayacak kadar gerçek.

Başlık ve konu ile ilgili yorumum da hala geçerli, bu kadar insanın belli bazı ürünlere hücum etiğini görünce insan yazamadan edemiyor. Şimdi kendinize iyi bakın bol bol..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

26.50 ödedim

benim kastettiğim bu işte kangurumdan buşekilde alınıyor migros ve tansaşta da geçerli mi, geçerliyse bilmeyipte indirimli 50 liraya kampanya ürünü alan benim gibi arkadaşlar mağdur olmasın

tabii ki geçerli..

aldığın ürünlerin toplam fiyatı 50 lirayı geçti ise indirimli ürün hakkın olur..

dikkat et bedava aldığın üründe dahil oluyor toplama..

Not: 1.5 lira kargo ücreti alınıyor. Mağazaya gitmeye kesinlikle değmez bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 27 Kasım 2010; 16:59:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

26.50 ödedim

tabii ki geçerli..

aldığın ürünlerin toplam fiyatı 50 lirayı geçti ise indirimli ürün hakkın olur..

dikkat et bedava aldığın üründe dahil oluyor toplama..

Not: 1.5 lira kargo ücreti alınıyor. Mağazaya gitmeye kesinlikle değmez bence..

hocam ben ürünleri aldım zaten bilmeden eğer dediğiniz gibiyse mağazaya gidip 2. 50 lira için kampanya ürününü talep edeceğim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.