Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sensodyne stokları tükenmiş galiba
    Ankara'da gören duyan varsa haber verebilirmi ?

Özellikle Mavi olan Sensodyne F Fluoride
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

kangurum 75 tl altını satmıyo

Satıyor. 75 TL altına 1,5 TL ücret talep ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Kampanya hala devam ediyorsa signal white now u kaçırmayın derim. Tanesi 5 tlye geliyor kullandığım en etkili diş macunu.

walla dostum senden başka tavsiye eden yok. herkes almış birşeyler. ama sanırım tavsiye etselerdi aldıklarını tavsiye ederlerdi..

neyse sensodyne' ,n adını çok duyuyorum, alan baya var. çok mu iyi bu sensodyne. ben sigara içiyorum. beyazlık daha önemli benim için...

Yeni çıktığı için deneyen olmamıştır. 2 aydır kullanıyorum cidden çok etkili, ondan önce de sensodyne white kullanıyordum zaten.

• demekki bizim semte para istiyo her yere 1,5 tl

quote:

Orijinalden alıntı: Chip11

quote:

Satıyor. 75 TL altına 1,5 TL ücret talep ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Yarın gece son.

Kesin mi bu bilgi? Ancak yarın gidebileceğim iş güçten, gerçi kalmış mıdır ürün o da muamma ama
  • siparişi güncelleyip tekrar verdim az önce kangurumdan hala devam ediyor...
  • Bu 50 tl alana selpak yada sucuk 5 tl kampanyası için indirimsiz 50 tl mi almak lazım yoksa indirimden sonraki ödenecek miktar mi 50 tl olmalı
  • Valla colgate aldım 2 tane daha 5.25 liralık.. toplam 3.25 ödedim.. Yaklaşık 3 yılık diş macun stoğum oldu galiba :) Yalnız kampanya yazılarını kaldırmışlardı akşam, o yüzden stok da sağlamdı. Ama ben bildiğimden kanpanyayı aldım tereddütsüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkkk

Bu 50 tl alana selpak yada sucuk 5 tl kampanyası için indirimsiz 50 tl mi almak lazım yoksa indirimden sonraki ödenecek miktar mi 50 tl olmalı

indirimsiz 50 tl geçmen lazım ama ürünler colgate ise şaşıracaksın gelen indirime :)
  • quote:

migros sizin eve uzaktır belki, bende 30 tl lik istedi minimum.
  • kargo parası neyse verecez ama adamlar hizmet vermiyo illaki 75 tl yi geçecen diyo uzakta değil üstelik 10 km en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Tansaşta da money clup 3 x 40 TL alış veriş kampanyasından yararlanabiliyorsunuz.
    30 küsur Lira ödemiş olmama rağmen 40 Liralık alış veriş yapmışım gibi kabul etti...

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Migros şöyle bir güzellik yapmış, tebrik etmek lazım, indirimler düşmeden önceki fiyat 50 TL'yi geçtiğinde de promosyondan yararlanabiliyorsunuz.

Yani cebinizden 25 TL + 3 TL daha çıkarak 6 Adet Pınar Süt ya da 6 kg Vernel alabiliyorsunuz.

Ne hikmetse koskoca Ankara'da bir çift Sensodyne bulamadım. İnsanlar resmen yağmalamışlar.

adam gibi bilgi veren yokki mağazada burda okuyunca üzüldüm şimdi indirimli 50 lira alışveriş yaptık gelgör ki 2 tane süt yerine bitaane aldık 40 lira alışveriş kampanyasına da 2 kere katılabilecekken bi kere katıldık insan söyler kasada yav :(

• 10 tane diş macunu + 2 tane Colgate 360 2 li paket + 24 lü tuvalet kağıdı 52 TL tuttu.

İyiymiş
  • 2 adet diş macunu, 6 adet de diş fırçası aldım az önce bitmesine birkaç dakika kala Kangurum'dan. 450 gram Polonez %100 dana acılı parmak sucuk 5 liraydı, onu tercih ettim. Tuvalet kağıdı yeterince mevcut evde, b.kunu çıkarmayalım dedik

Babam da memlekette almış birkaç parça. Şu Pınar süt olayını da halletmiş arada nasıl başarmışsa. Tanesi 50 kuruş diyordu.
  • bişey takıldı kafama, ben paso beyazlatıcı özellikli almışım.

bunlar sadece beyazlatma amaçlı değildir dimi :) signal white now la colgate bilmemne beyazlıktı sanırım adı. bunların normal koruma özellği vs vardır dimi :)

jayjay, kampanya yarın da devam ediyor olması lazım :) panik yapmasaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 27 Kasım 2010; 0:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

2 adet diş macunu, 6 adet de diş fırçası aldım az önce bitmesine birkaç dakika kala Kangurum'dan. 450 gram Polonez %100 dana acılı parmak sucuk 5 liraydı, onu tercih ettim. Tuvalet kağıdı yeterince mevcut evde, b.kunu çıkarmayalım dedik

Babam da memlekette almış birkaç parça. Şu Pınar süt olayını da halletmiş arada nasıl başarmışsa. Tanesi 50 kuruş diyordu.

Önceki gün 50tl üzeri alış verişe 6x1lt pınar süt 3tl idi...Onu almış babanız...

• arkadaşlar colgate 10 tl ye 2 tl indirim sanal markette de geçerli mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar colgate 10 tl ye 2 tl indirim sanal markette de geçerli mi..

evet. ödeme sayfasında dip indirimde çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

2 adet diş macunu, 6 adet de diş fırçası aldım az önce bitmesine birkaç dakika kala Kangurum'dan. 450 gram Polonez %100 dana acılı parmak sucuk 5 liraydı, onu tercih ettim. Tuvalet kağıdı yeterince mevcut evde, b.kunu çıkarmayalım dedik

amaç bu değil mi zaten...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.