Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanal marketten taşıma bedeli dahil;

Sipariş Toplamı : 23,00 TL
    Dip İndirimleri : 15,50 TL
    Sipariş Tutarı : 7,50 TL

migrosa gidip gelsem 3.3 TL yol parası yapıcam en az ki en az da 2 saat zaman kaybı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

colgateler indirim manyaa resmen

migrosa gidip gelsem 3.3 TL yol parası yapıcam en az ki en az da 2 saat zaman kaybı :)

sanalmarketten herşeyin eksiksiz geleceğini bilsem direk alırım.

şimdiye kadar istediğim kampanyalı ürünler hiç tam gelmedi. mutlaka birisi kalmamış oluyor. ayıp yaw 7,5TL' ye adamı ayağına çağırmak..:)

10TL' ye 2 TL colgate indirimi yeni başlamış, 8 aralığa kadar sürecekmiş.

ayrıca mutlaka bir migroskop alın, bu migroskop başka migroskop...

• 27 kasım'a kadar kampanya devam edecekmiş arkadaşlar haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

colgateler indirim manyaa resmen

sanalmarketten herşeyin eksiksiz geleceğini bilsem direk alırım.

şimdiye kadar istediğim kampanyalı ürünler hiç tam gelmedi. mutlaka birisi kalmamış oluyor. ayıp yaw 7,5TL' ye adamı ayağına çağırmak..:)

10TL' ye 2 TL colgate indirimi yeni başlamış, 8 aralığa kadar sürecekmiş.

ayrıca mutlaka bir migroskop alın, bu migroskop başka migroskop...

yok bu ek olanı.

ama sanal marketteki 30 tl lk alışveriş yapsan 15 e düşüyor ama 30 tl sipariş sınırına takılmıyoır :) denemekte fayda var bence. 4-5 siparişim oldu sanal marketten 1 tane oyuncak araba gelmedi o kadar.

ürünler 5m'den geliyor orada stok sıkıntısı pek olmaz diye düşünüyorum. gerçi şampuan kutusuna benzeyen colgateler bitmiş, benimkiler de bitmez işallah

• İlaç değil.. Özellikle diş eti hassas olanlara diş eti kanaması olanlara tavsiye ediliyor..

quote:

sensodyn ilaç niyetine bir diş macunu diye biliyorum, sağlıksız dişler için kullanılmalı, sağlıklı dişlere önerilmiyor ve aşrı kullanımı pek iyi olmuyor sanırım.

yoksa yanlış mı biliyorum ?
  • nasıl bir kampanyadır bu sanal marketten COLGATE 2 IN 1 MAXFRESH COOL MINT DIS MAC. 100 M 2 tane
    COLGATE 360' YUMUŞAK DİŞ FIRÇASI 2. %50 İNDİRİMLİ 2 tane
    ORAL-B ALKOLSÜZ AGIZ GARGARASI 500 ML 2 tane
    SELPAK TUVALET KAĞIDI 24'LÜ 1 tane
    31 tl tuttu sadece hatta 26 idi 5 tl ile 24lük selpak tuvalet kağıdı aldım
    haber verenlere teşekkürler
  • 50TL üstü selpak 24' lü tuvalet kağıdı 5 TL imiş öğrenmiş olduk.

benim merak ettiğim bu tuvalet kağıtları ne kadar dayanır. nemden ötürü bir 6-7ay sonra eski yumuşaklığını kaybeder diye düşünüyorum, bu nedenle stok yapılmaz diyorum ne dersiniz?
  • Bu kampanyadan bende faydalandım. 108 liralık alış veriş yaptım 54 liraya düştü. Ayrıca Migroslarda 50 TL ve üzeri alışveriş yapana Pınar 1 Litre 6 adet süt 3 TL. 1 Litre sütü de tanesini 0,50 kuruşa almış oldum süper kampanya. Kaçırmayın..
  • quote:

50TL üstü selpak 24' lü tuvalet kağıdı 5 TL imiş öğrenmiş olduk.

benim merak ettiğim bu tuvalet kağıtları ne kadar dayanır. nemden ötürü bir 6-7ay sonra eski yumuşaklığını kaybeder diye düşünüyorum, bu nedenle stok yapılmaz diyorum ne dersiniz?

Benim banyoda aylarca duruyor...Hiçbir şey olmuyor...
    Eğer nem sorunu varsa paketin kenarını azıcık yırtıp ruloları tek tek çıkartın,ambalajın ağzını da kapatın,hiçbir şey olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

50TL üstü selpak 24' lü tuvalet kağıdı 5 TL imiş öğrenmiş olduk.

Benim banyoda aylarca duruyor...Hiçbir şey olmuyor...
    Eğer nem sorunu varsa paketin kenarını azıcık yırtıp ruloları tek tek çıkartın,ambalajın ağzını da kapatın,hiçbir şey olmaz...

dostum paket zaten hava alıyor, azıcık yırtmaya gerek yok aslında. hatta ben paketi hiç açmadan durur mu diye sormuştum.

sen öyle dediysen stok yaparım..

• Tansaşlarda geçerlimi bu tuvalet kağıdı indirimi?
  • Ben de 2 ailelik aldım baya abartmışım gerçi (:
    Stoklar yeni güncellenmiş gibiydi.Colgate diş ipi yoktu. 2 tane gargara , 20 kadar colgate 1.75lik ve 2,25lik diş macunlarından, 6 tane falan sensodyne. Borcam 2li 9,90 fena değil gibi fiyatı. Çorbalar vardı 8lisi 13,99 küçük çorba tenceresi hediyeli. Süt yerine vernel mi alsam diye düşündüm,ama detarjan vb işlerinden anlamadığımdan geçtim. totalde 200 civarı ödedim. Ucuz diş macunlarından çok mu aldım diye düşünüyorum , bir nevi "macun macundur" mantığıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

Ben de 2 ailelik aldım baya abartmışım gerçi (:
    Stoklar yeni güncellenmiş gibiydi.Colgate diş ipi yoktu. 2 tane gargara , 20 kadar colgate 1.75lik ve 2,25lik diş macunlarından, 6 tane falan sensodyne. Borcam 2li 9,90 fena değil gibi fiyatı. Çorbalar vardı 8lisi 13,99 küçük çorba tenceresi hediyeli. Süt yerine vernel mi alsam diye düşündüm,ama detarjan vb işlerinden anlamadığımdan geçtim. totalde 200 civarı ödedim. Ucuz diş macunlarından çok mu aldım diye düşünüyorum , bir nevi "macun macundur" mantığıyla.

Aman üstad, hap hapdır mantığı ilede hareket etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

haber veren arkadaşa teşekkürler. bende aşağıdaki ürünlerden aldım. 2in1 dişmacunu tanesi 2,75 e geldi. diğeride tanesi 4,65 e geldi ama daha ucuza gelmiş sanki anlamadım bu işi colgate indirimi filan da yazıyor fişte. nasıl olduğunu birisi açıklayabilir mi?
     Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava  Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava

12 Tl lik ürüne colgate kendide indirim yapıyor 4 adeti 8,45 e geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Chip11

quote:

Aman üstad, hap hapdır mantığı ilede hareket etmeyin.

Arab'ın yağ işine döndü bizim işimiz

• dün gece aldık bugun ürünleri değiştirmişler iyi mi :)
  • quote:

dün gece aldık bugun ürünleri değiştirmişler iyi mi :)

değiştirmişler derkan selpak' ı mı kastediyorsun?

sende herşeyi birarada istiyorsun kardeşim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

haber veren arkadaşa teşekkürler. bende aşağıdaki ürünlerden aldım. 2in1 dişmacunu tanesi 2,75 e geldi. diğeride tanesi 4,65 e geldi ama daha ucuza gelmiş sanki anlamadım bu işi colgate indirimi filan da yazıyor fişte. nasıl olduğunu birisi açıklayabilir mi?
     Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava  Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava

12 Tl lik ürüne colgate kendide indirim yapıyor 4 adeti 8,45 e geliyor

Arkadaşlar şu sağdaki colgate diş macununu kullananan var mı acaba ? Nasıl bir etkisi var acaba.. Beyazlatmada baya iyimi ? Fiyatıda yüksekti onun çok merak eetim ama almadım. Kullananlardan yorum alabilirmiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Kampanya hala devam ediyorsa signal white now u kaçırmayın derim. Tanesi 5 tlye geliyor kullandığım en etkili diş macunu.

walla dostum senden başka tavsiye eden yok. herkes almış birşeyler. ama sanırım tavsiye etselerdi aldıklarını tavsiye ederlerdi..

neyse sensodyne' ,n adını çok duyuyorum, alan baya var. çok mu iyi bu sensodyne. ben sigara içiyorum. beyazlık daha önemli benim için...

quote:

sensodyn ilaç niyetine bir diş macunu diye biliyorum, sağlıksız dişler için kullanılmalı, sağlıklı dişlere önerilmiyor ve aşrı kullanımı pek iyi olmuyor sanırım.

yoksa yanlış mı biliyorum ?

Hazır konusu açılmışken bir kaç tavsiye vereyim. :)

Eğer ki dişlerinizde hassasiyet var ise, soğuk sıcak içtiğinizde rahatsız oluyorsanız kesinlikle Sensodyne kullanmanızı öneririm.
    Bu konudaki ilk ve tek uzmanken, Türkiye pazarındaki ve dünyadaki başarısı üstüne diğer markalarda Colgate, Signal, İpana ... vs hepsi aynı sınıfta ürünler çıkarttı. Açıkçası diğer markaların yeni çözümlerinin hiçbirini denemedim zira Sensodyne 'den çok memnunum. Konusunda ilk ve öncü olan markayı takip etmeye devam ediyorum.

Eskiden sadece Eczaneler'de bulabilirdiniz, alabilirdiniz fakat şimdi büyük marketlerin hepsinde var.
    Tek olumsuz yanı fiyatı birazcık daha pahalı. Ama inanın alıp kullandıktan sonra çok büyük yararını göreceksiniz.

Hani bir reklamı var, soğuk su içemeyen kişiler dişlerini Sensodyne ile fırçaladıktan sonra lıkır lıkır içiyorlar. Kısmen doğru ne yalan söyleyeyim, ilk kullanımdan itibaren hemen hissediyorsunuz bu farkı.

Onun dışında şu diş beyazlatıcı diş macunları hakkında neler düşünüyorsunuz, söyleyebilirsiniz?
    Ben alırken arada Signal'ın White Now ürününü aldım, sözüm ona ilk kullanımda 'geçiçi de olsa' beyaz dişler yapacağını iddia eden yanını göremedim.
    Birazcık tırt bir ürün geldi. Ya da dişlerim zaten çok beyaz farkı göremedim. :)

Diğer yandan dişleri beyazlatırken diş hekimlerinin kullandığı maddelerin olduğu bir çeşidi vardı.
    Fakat onlar içinde çok kullanımda çok zararlı olduğunu söyleniyor ki doğru olması kuvvetle muhtemel...
    Diş mineleri gerçekten zarar görebilir, aşınabilir.

• Macun macundur bence de.. önemli olan fırça ve fırçalama tekniğidir..

quote:

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.